Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nova grafična podoba
Mazda forum Slovenija > Razno > Tehnične zadeve povezane s forumom
Bosti
Trenutno se s Tonixom ukvarjava z izdelavo novega designa za forum, zato je možno, da bo kaj čudno prikazano.

Virage & Tonix
mazda-mx3
lepo sta to naredila.
Meni je ful vsec, pa tudi forum vidim da je kar zalaufal....sem ful srecen biggrin.gif
Bosti
Zdaj pridejo na vrsto še ikonce. smile.gif Pa malenkostne olepšave. wink.gif

Kar lepo je začelo laufat ja.
Bosti
Ekola, forum je grafično predelan. Kako se vam zdi?
Sash
Estesko zelo lep forum - prijeten mojim od neprestanega buljenja v monitor skrivenčenim očem tongue.gif .

No resno je zadeva full cool cool.gif , tudi tehnično. Pripombo bi edino imel čez belo obrobo "gumbov" za oddajo nove teme, odgovora,... (desno spodaj). Vem pa kako težavno je to odpravit sad.gif .
ToniX
To bo urejeno zelo kmalu. Ti gumbi + ikone wink.gif
Jest
Predlagam, da registrirate se kaksno bolj govoreco domeno... npr. mazda-slo.net ali mazda-forum.net ... To stane okoli 5 jurjev na leto (lahko se celo manj)...
Bosti
Tole res ni slaba ideja. Na to domeno sem dal le zato, ker jo imam zakupljeno, pa nič gor.

Kaj imate raje ... www.mazda-forum.net ali www.mazda-forum.com?
din
Mislim da *.net, ker se bom moral privajat tudi pri sebi na triera.net prej kksonline.com tongue.gif , drugače pa mi je vbistvu vseeno - prej kaj je lažje registrirat, ali so pogoji enaki huh.gif

Drugače pa moram pripomnit, da je oblika tega foruma iz dneva v dan vedno lepša rolleyes.gif , čestitam samo tako naprej
Bosti
Eno vprašanje ...

Ali kdo vidi logotip v glavi in sliko kakorkoli popačeno, nazobčano ...?

Sem pogledal forum v Explorerju, pa se ne vidi prav lepo.
KAALman
Predlagam domenco: www.mazda-si.net

mogo?e bo kdaj kaj ve? kot samo forum ? smile.gif

samo bi verjetno trebalo vpra?at uvoznika mazde v SLO, da nebi blo kaj narobe z copyrightom imena...
Bosti
Copyright ni problem, kadar gre za .net domene (vsaj zdaj, ko je večina zaščitenih imen že zakupljena), .si domene pa tako ali tako ne moremo dobit, ker nismo pravna oseba.

Bom dal eno anketo, pa naj še ostali povejo, kateta domena jim ustreza.
Bosti
Zdaj je popravljena tudi slika headerja, ki v Explorerju ni ravno najlepše izgledala. cool.gif
mazda-mx3
QUOTE (Virage @ Jan 21 2004, 08:32 PM)
Zdaj je popravljena tudi slika headerja, ki v Explorerju ni ravno najlepše izgledala. cool.gif

se dobro da firebird uporabljam...fjuuu...biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.