Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Dilema
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
BrainLess
Zadnje čase se mi plete po glavi misel prešaltat na mx3 (iz 323f l 96 1.5)!

Če bi jo vzel bi pa bla valjda 1.8 v6!
Pa se nekak ne morem odločit....

Mogoče kak nasvet ali izkušnja?
torstorm
večja potrošnja in lepši feeling pri tiščanju gasa.
KAALman
čisto odvisno smile.gif

zakaj boš mel avto, če rabiš zadnja vrata, koliko pomembne so zmogljivosti in poraba... ipd...

največ pa seveda, kaj ti je bolj všeč biggrin.gif

323 BG model
323 BA model
ali pa
MX-3 EC model smile.gif

pa za kolk dnarja, itd...

upoštevaj pa tudi, da MX-3 novejšo težko najdeš, ker jih je bilo malo kupljenih, in malokdo jo prodaja, starejše pa niso nujno najbolj ohranjene ipd.
mogoče bi na tvojem mestu pogledal za kako 323F GT model BA smile.gif 20.V6 140KM biggrin.gif
MX3 EVO
Ce si bos privoscu mx3 ti ne bo zal res da pije tko ko recejo sam je pa lep pa zmogljiv avto...
komar
Zna bit res zelo lep avto - kaj več pa... z0tdntknw.gif
MX3 EVO
ja pr men je problem malce tezja noga pa poraba cca. 14-15L bencinske me majo rade
David
QUOTE (MX3 EVO @ Jun 21 2005, 20:01)
ja pr men je problem malce tezja noga pa poraba cca. 14-15L bencinske me majo rade

To pa ni fajn veš-......ti bojo cajoti denarnico spraznili...... biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

LP david
BrainLess
..... saj to me najbolj pri tem avtu mika -> da se lahko noga malo nižje nasloni, pa je efekt tapravi!

Oblikovno mi je mogoče (osnovno gledano) f-ka lepša, se pa da mx zrihtat v nulo!

........ newem z0tdntknw.gif

Bom mogo stestirat dobro oba.....

.... no bolj mx-a (f-ko že vozim eno leto)

p.s: Kaalman menjaš mašince tongue.gif
David
QUOTE (BrainLess @ Jun 21 2005, 20:58)
..... saj to me najbolj pri tem avtu mika -> da se lahko noga malo nižje nasloni, pa je efekt tapravi!

Oblikovno mi je mogoče (osnovno gledano) f-ka lepša, se pa da mx zrihtat v nulo!

........ newem z0tdntknw.gif

Bom mogo stestirat dobro oba.....

.... no bolj mx-a (f-ko že votim eno leto)

In KAAlman že umira od smeha......... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

LP daVid
MX3 EVO
ja brez brige ferruarski proracun sem jim napolnil za 350.000...tko da in bencinske in cajoti mi kradejo....uf sad.gif
David
QUOTE (MX3 EVO @ Jun 22 2005, 16:33)
ja brez brige ferruarski proracun sem jim napolnil za 350.000...tko da in bencinske in cajoti mi kradejo....uf sad.gif

Svaka čast...sicer ne vem kako za boga ti je uspelo tolko kazni našponat....svaka čast! Tega si pa nebi mogu provoščit..... blink.gif

LP daVid
KAALman
QUOTE (BrainLess @ Jun 21 2005, 21:58)

zrihtaj eno dobro pa poceni Xedos-9, pa sem za biznis, za svojo pa bi mel kar nekaj denarja biggrin.gif

drugače pa upam da bo MXa še vsaj 1-2 leti dobro služila... tokl da gume zvozim tongue.gif
David
QUOTE (KAALman @ Jun 22 2005, 17:00)
zrihtaj eno dobro pa poceni Xedos-9, pa sem za biznis, za svojo pa bi mel kar nekaj denarja biggrin.gif

drugače pa upam da bo MXa še vsaj 1-2 leti dobro služila... tokl da gume zvozim tongue.gif

hehehehe KAAlman,.....a sam za gume ti gre,....boljše da te tvoja MX3ka ni slišala.....ki te takoj enkrat z vrati butne..... biggrin.gif

LP daVid
MX3 EVO
Ja svaka mi cast nc nism vesel glede bol ko ne zalostn...ah kva pa cemo....policaji so...avseniki so povsod pa nc pametniga ne nardijo
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.