Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
K: cev za zrak, med loputo in filtrom, Xedos 6 1.6 16v
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
brilliance
Ojla ..

Kupim ono gumijasto cev, ki gre od lopute za gas, do zračnega filtra. Ne gre več poflikat, je že pretrda, nove ni, oz. je predraga. Se komu valja kaj podobnega, za spodobno ceno?

Srečko
Maribor
mazdaman
(brilliance @ 5 Jan 2012, 01:14) *

Ojla ..

Kupim ono gumijasto cev, ki gre od lopute za gas, do zračnega filtra. Ne gre več poflikat, je že pretrda, nove ni, oz. je predraga. Se komu valja kaj podobnega, za spodobno ceno?

Srečko
Maribor

Jaz imam dve pa sta obe počeni jih pa flikam in menjavam.

Koliiko pa stane nova?
brilliance
Oj ..

Zadnja informacija pri pooblaščenem trgovcu tu v MB, je bila 80-100€, ampak je niti ni bilo nikjer na lageru, ne doma, ne v Avstriji,Nemčiji ...itd itd .. Če bi jo naročil, pa niti ni mogel povedat ,kdaj, in če sploh bi jo dobil .. Baje da je kar nekaj težav pri nabavi delov iz dežele vshajajočega sonca .. sad.gif
No, saj jaz sem zdaj mojo tudi "navil", ampak je že kar trda, in ne bo dolgo držalo.

Lp. Srečko
Z M A J
Poglej si temo Predstavitev članov (Rx7), nek kolega s foruma ima možnost nabave kosov direkt z Japonske! happy0158.gif
mazdaman
(JozaGulikoza @ 11 Jan 2012, 15:42) *

Poglej si temo Predstavitev članov (Rx7), nek kolega s foruma ima možnost nabave kosov direkt z Japonske! happy0158.gif

Meni po mesecu dni nič odgovoril za dele tako da dvomom, da ima interes za druge kaj dobavljat.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.