Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Izkušnje z Mazdo Xedos9
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
b mx-6
Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z zgoraj navedenim vozilom, govorim za 2,5 V6 motor (nad 200.000km prevoženih), vzdržljivost, poraba, bolezni motorja, bolezni podvozja, bilo kakeršna koristna informacija dobrodošla.
Hvala za odgovore. wink.gif
Sishi
YavarYe bo vedu. Mislim pa, da s temi avti ni večjih problemov. Razen mogoče malce dražji deli...
DANDO
če se mislipeljat počas 120-140 max, bo poraba 10+, če pa mal gasa si pogoru.registracija je huda,2.5 v6, hiba pa je frtajler-elektronika.drugače od opreme vse kar imajo veliki-full.sedaj v tem najdi svoje interese.poznam fante, ki so si ga privoščili, leder itd, kao frajerji,pri gorivu se je vse nehalo, za servise in popravila definitivno ni blo denarja.jaz sem ga kupil ker je bil full ugodno, presrečen sem bil, ko sem ga čez dva dni prodal.žre brez konca.s takim avtom se je težko peljat80,100,120.ta avto ni narejen za to.
torstorm
motor je vzdržljiv, občutljiv je zelo če ti zmanjka olja.Drugače pa s tem avtom ni problemov, razen velike potrošnje goriva.Kolega je imel mx-6 z enakim motorjem, in ko si pohodil gas je bencin kar vleklo zelo hitro, seveda je tudi avto letel kot treba.
DANDO
ma če mene vprašaš avto s takim motorjem pri teh letih ko potegneš črto so samo še stroški.
YavarYe X6V6
Pozna kdo kak avto ki gre ko sneta sekira pa da ima majhno porabo ? blink.gif
komar
QUOTE (YavarYe X6V6 @ Jul 13 2005, 07:01)

whatever.gif whatever.gif kaj to pomeni za tebe - ko sneta sekira?? z0tdntknw.gif z0tdntknw.gif

A si že vozil kakšnega novejšega common rail diesela z 2.0 ali več motorjem? happy0158.gif

Tukaj si poglej dva posnetka, pa povej, če to ni dovolj za porabo 7l/100km? happy0064.gif
http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=923&st=30
Sishi
Bravo Tomi. Dajmo malo obudit temo Dajte svoj SOUND sem gor.
Torstorm, YavarYe, HLADNI, Boss, Mike007, Mazda MX-3, Vuk, LabiGT, Brainless, Wildcat, Tonix, DANDO, Marko-MX3, Kyuss, Din, MalaMazda, Mazda6, Japanac, STAJERC, Dilar, Cruiser, MX3 EVO, Legenda, Lenuh 007, B MX-6, RX-8 in vsi ostali. Posnet pa gor dat!!!

P.S: Sorry k sem mal off topic ashamed0001.gif .
David
QUOTE (323F @ Jul 13 2005, 07:03)
Torstorm, YavarYe, HLADNI, Boss, Mike007, Mazda MX-3, Vuk, LabiGT, Brainless, Wildcat, Tonix, DANDO, Marko-MX3, Kyuss, Din, MalaMazda, Mazda6, Japanac, STAJERC, Dilar, Cruiser, MX3 EVO, Legenda, Lenuh 007, B MX-6, RX-8 in vsi ostali. Posnet pa gor dat!!!

323F ja mene si pa kar vun vrgu...... mad.gif

torstorm
bom posnel ko bom imel več časa da grem na posebno cesto. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
David
QUOTE (torstorm @ Jul 13 2005, 14:51)
bom posnel ko bom imel več časa da grem na posebno cesto. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

hihih kaj pa pomeni posebna cesta tebi??

LP dAVid
komar
QUOTE (torstorm @ Jul 13 2005, 15:51)

Zakaj potrebuješ posebno cesto ??? z0tdntknw.gif
Jaz sem snemal kar na avocesti MB-Sl.Bistrica - pri belem dnevu... happy0064.gif happy0005.gif happy0158.gif
David
Ja ti ki maš traktor....... happy0195.gif

LP daVid
komar
Jap, saj sem ga hoto met - sedaj pa imam - niti malo mi ni žal!!!! happy0064.gif
David
QUOTE (komar @ Jul 13 2005, 14:57)
Jap, saj sem ga hoto met - sedaj pa imam - niti malo mi ni žal!!!! happy0064.gif

Tomi go back to KR NEKI!!!!
komar
David POLICEMAN!!!! happy0064.gif

Prodana duša - hahahahahaha confused0059.gif
DANDO
QUOTE (323F @ Jul 13 2005, 07:03)

jaz nimam kaj posnet trenutno sem menjal motor na moji pa se kar nekaj ztaganja.bomo na gani hudiča snel da bo laufal
DANDO
QUOTE (YavarYe X6V6 @ Jul 13 2005, 06:01)

x6v6 mislim da on za x9 ni spraševal v tem smislu, da bo dirkal oz se peljal kot sssssnetaaaaaa skircaaaaaa.!?
DANDO
QUOTE (komar @ Jul 13 2005, 15:01)
David POLICEMAN!!!! happy0064.gif

Prodana duša - hahahahahaha confused0059.gif

david a si ti res police boy
David
QUOTE (DANDO @ Jul 13 2005, 17:21)
jaz nimam kaj posnet trenutno sem menjal motor na moji pa se kar nekaj ztaganja.bomo na gani hudiča snel da bo laufal

Dando ma kako nimaš nič za posnet pri useh avtih ki jih maš doma.....something's strange here..... z0tdntknw.gif

LP daVid
DANDO
kako naj posnamem s čim.bom kar zadnji ror dol vrgu.a mi ne verjameš da imam toliko mazd.vprtašal mazdilack ali pa legendo.jutri grem kupit še eno popolnoma vozno in lepo.
David
Ej Dando ne me narobe raumet...NISEM TEGA MISLIL.....sam ne vem zakaj nebi pač z eno drugo posnel.......tutto qua.... party0024.gif

LP david
DANDO
sem povedal, ne znam nisem računalniški tip.znam pa avto demolirat in sestavit nazaj.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.