Skoči na vsebino

Voda na sovoznikovi strani


Priporočeno sporočilo

Zadnjic, ko sem menjal gumi tepihe s tekstilnimi sem opazil, da se na sovoznikovi strani zadrzuje voda. Ko odstranim tepih in odprem tisti okvircek pod katerim se skriva stevilka sasije in ce grem pod izolacijo s prsti, naletim na mokro izolacijo oz. oblogo. Tista crna obloga, katera je pod predpraznikom je popolnoma suha in je mokra samo izolacija, katera je pod to oblogo. Pretipa se jo lahko samo ce se tisti okvircek odpre. Vsa vrata sem prerukal in se nikjer ni slisala voda. Med samo voznjo in zaviranjem se nikjer ne slisi, da bi se kje zadrzevala voda (prag, vrata...). Jutri peljem k mehaniku, da preglede cev za klimo, ce ne slucajno zabasana, ker ce me spomin ne vara je ravno ta cev speljana pod sredinsko konzolo in nato po sovoznikovi strani naprej. Kabinski filter je tudi popolnoma suh. Ima kdo kaksne ideje, izkusnje iz kje bi lahko voda udirala notri ? Kolotek, skozi prag? Na pregibu vrat so gumice kot nove...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Bom vseeno napisal, mogoce komu cez cas pride prav :). Kot omenjeno se mi je na sovoznikovi strani zadrzevala voda. Na sreco te vode ni bilo veliko, in ni povzrocila nobene skode... niti rje. Voda je v notranjost uhajala skozi gumijasto tesnilo, katero je za kolotekom, namrec tesnilo oz. dva tesnila sta bila naglodana, najvrjetneje zaradi kaksnega glodalca. Tepih oz. talno oblogo sem razdrl in zadevo komplet presusil in pustil se dva dni odprto, da se lepo posusi do konca. Tesnila so sedaj zamenjana in danes po zelo mocnem nalivu ni bilo videti, da bi ?e kaj notri teklo, saj imam se vedno talno oblogo lepo razdrto in bi takoj opazil, ce bi voda ?e vedno tekla notri. Se kaksen dan ali dva bom pustil tako za vsak slucaj potem bom pa tepih in plastike nazaj sestavil :)

 

Na oznacenem mestu je to tesnilo, samo da je na sovoznikovi strani.

 

post-7623-0-27348200-1523556498_thumb.jpg

 

post-7623-0-36371700-1523556599_thumb.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To je naglodana gumica? Al tako novo dobi??

Seveda dobis, saj ima svojo katalosko itd.  :)

 

Mal silikona ali tesnila za karter pa bo

Sem tudi na tudi na to prvo pomislis , samo rajsi novo ko je ze vse razdrto 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

  • 1 leto kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.