Skoči na vsebino

Zavorni diski


Priporočeno sporočilo

70e mislis za en par ? Na bartogu so sprednji 90e zadnji pa 80 ploscice pa pridejo malo cez 45e. Vse skupaj za moj avto (spredaj in zadaj) pride 260e je pa res, da je pri bartogu malenkost drazji, ker kot sem ze reku so imeli kao slabe izkusnje in kao en kup reklamacij pa zato direktno iz nemcije narocajo. Pri eurotonu me komplet pride minimalno ceneje, ce pa se upostevamo da imamo pri bartogu popust smo pa na istem. Je pa plus to da imas pri nas 1 leto garancije in v primeru da ti diski zacnejo tresti jin preprosto posljes nazaj in kupis nove. Oni jih kao strokovno pregledajo in ce je napaka res v materialu in da ni mehanik oz. kaksen drug dejavnik vzrok posledice vibracije ti krijejo stroske novih diskov in menjavo. Potrebujes samo potrdilo o strokovni vgradnji :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e koga zamima imam sprednje in zadnje zavorne cevi za mazdo 6 prve genarcije vi?ka za prodat, so pa teflon cev, nerjave? oplet, ?ez vse pa ?e slikonska cev. ?uti se na pedalu ki ni ve? "gumijast" ko ti??i? na zavoro, ampak trd kot beton, tudi ob?utek med zaviranje je bolj pravi kot pri stari gumiklasiki. :jupiii:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

 

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.