Skoči na vsebino

minimalac

Člani
  • Sporočil

    195
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    Celovec
  • Zanima me
    Elektrika,elektronika, avtomatizacija :)

Dodatne informacije

  • Moj avto
    M6 GJ

Nedavni obiski profila

1.157 ogledov profila

Dosežki uporabnika minimalac

Novinec

Novinec (1/14)

  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi teden je končan
  • Mesec dni kasneje
  • Eno leto je mimo

Nedavne značke

31

Ugled

  1. Mojster za menjalnike. Dej mi povej, kako se obnesejo menjalniki v MB A klasi, W168 in W169 pri bencinarjih, tja do 116PS? Eni pravijo ful problem, drugi pravijo sploh ne.
  2. minimalac

    Zanimivi oglasi!

    No to je praksa v SI, pac kar je obrabni del tudi gor ne krijejo..sicer pa to ni dokupljena garancija, ampak ti to kot potrosniku pripada in je to v AT dokaj dobro urejeno, mislim da bo 323BA tudi sam potrdil.
  3. minimalac

    Zanimivi oglasi!

    A tisto cipirano sestico si prodal? ja v sloveniji mogoce, tu pri severnih sosedih pa verjetno ne, ker dajo rajsi 500? al pa jurja vec, pa dobijo leto dni garancije, kar v SI ni primer. Skoda mislim.
  4. V Soboto relacijska, Celove-Zagreb, ter isti dan nazaj, vecinoma avtocesta, razen prelaza ljubelj ter malekost mestne voznje. Nisem ga prevec gnal, avtocesta nekje do 150kmh. Poraba po racunalniku kaze 8,3, me je pa presenetil podatek iz Torqe aplikacije. Uspel sem narediti 551km, potem je sledila regeneracija DPFa, vauu. Pri mesani voznji se je izvajala nekje med 250 in 350km. Tudi jaz sem opazil to, je bil filter pri 43% ter sem avto bol gnal, cirka 170-175 kmh, pa je zacela vrednost padati. Ne vem pa koliko je bila takrat vrednost PM-ACC. Se pa defenitivno rengeneracija sprozi ko pride do vrednosti 5, ne glede na Load DPF.
  5. Dobrjo jutro druzba, kot obljubil vam sporocam da avto vlece normalno. Po cirka prevozenih 300km ni bilo niti enkrat da bi kaj cuknil, zablokiral, sel v zasilni program. Prav tako tudi ne ko sem se peljal na Kope v hrib, tako da je stvar resena. Hvala Zmaj za pomoc, hvala Pelkotu za odgovor. Upam da bo zdej mir
  6. Ker se je stanje poslabsalo, ter je avto sel v not program ze pri cirka 80kmh, sem avto peljal na uradni servis. Sef je reku, obvezno filter nafte menjat, preverit einspri parametre. Avto pustil, grem zdej kmalu pobrat da vidim kako in kaj..po telefonu je razlozil, da je bil fil filter nafte cisto zabit in umazan, ter da kontrolirani parametri ustrezajo, da se avto lepo pelje, tako kot mora. Upam da tako ostane. Sem pa danes sam to videl in je res neprijetno..Ko je bil avto dokaj mrzel, ni sel v zasilni program, takoj ko je dobil delovno temperaturo pa ni pustil vec kot 80kmh. Pomagalo ni niti novi zagor. Torque ni pokazal nobene napake med voznjo, prav tako je na uradnem servisuniso zabelezili. Sporocim naslednji teden kako se obnese avto, ko ga malo prevozim za vikend.
  7. A se da nekako povezati nekompatibilni obd2 z forscanom ali pac ne? Preko torque gre normalno, prek Forescana pa da je klon in se ne morem povezat?
  8. Bom js verjet se kr k Mojstru Pelkotu zapelal en dan, da ustimam terminski koledar, da pregleda avto kot se spodobi in uredi kar je za uredit. Da z njim se razjasnim glede DPF in SCR scavnice. Hvala Zmaj, bi pa prosim za Kontakt od gospoda, lahko tudi na privat ter kdaj ga je najlazje dobiti na telefon. Najlepsa hvala se enkrat. Lp
  9. A ni tako da ce je avto ugasnjen ta afapter ne dobi napetosti, in zato tudi ne porablja energije? Moj je tudi non stop vstekan, tako da ko prizgem avto se avtonatsko sam poveze z telefono.
  10. Ah ja, seljak. Bom kr zbrisal komentar, dej se ti svojega, da noben ne vidi kk sm se osramotil
  11. Zelo hitro, zelo pohvalno. Hvala lepa...sicer grem jutri spet do velenja in nazaj, bom vidu kako bo. Drgac je pa zena rekla da je dala v 3, pa je potem sel vec kot 90. Ne vem kaj dogaja, upam da ma pelko kak predlog.
  12. Vprasanje za pelka, ce je mozno? Moja cx7, dizel... Pred 1000km, menjana glava ter ketna in vse... Vozil 1000km in vec, brez problemov, avtoxesta tudi, DPF regeneracija normalno. Pred novim letom, relacija Celovec - Velenje, 20 km pred Velenjem, v Slovenj Gradcu, ravnina.. 3 prestava, gas do daske, vlece vse do 120kmh, nekje 3300 al 3500 obratov,potem pa obstane na tej hitrosti in obratih, rahlo kot bi hotla vlect pa ne pusti masina...isto v cetrti. Pred tem pa je v drugi vlekel skoraj do 4000 rpm, brez problema. Ok, peljem 5 km naprej, druga ravnina, 3 in 4 prestaca ista zgodba. Vstavim, ugasnem, prizgem nazaj, vlece normalno. Vceraj, zena iz dela, rekla v 4. Vec kot 90 ni sel. Ampak je rekla da se ni bil topel. Je rekla gas do podna, nic.. Vec kot 90 ni sel. Moram vprasat, ce je potem blo vse ok, ampak vseeno, mogoce kdo kake izkusnje. Piz... a, ne vem a ma ta avto bad karmo al kaj, ampak v 6 mesecih, cev servota, glava, kaj me se caka. Aja, naj se povem, avto ni dal nobega opozorila, nobene napake, nic.
  13. Predvidevam da nima injektorjev, glede na to da je 2007 letnik. Mogoce filter goriva?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.