Skoči na vsebino

Prigode v prometu


Jest

Priporočeno sporočilo

Ja sej... na koncu bodo pa jebal tega, ki je to posnel - uporaba telefona med vožnjo.:whatever:

 

 

pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Draga vožnja bla tole pa magari je šparal na gorivu:D

 

--- se pravi namiguješ... da je lahko to tud en iz tega foruma... haha🤣😂

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 2 urama je Shrek napisal:

Ta sistem kolesarske je katastrofa... 

Verjameš da si edini kateri je to ugotovil ?

Ta sistem EU Zokiland ne pelja nikamor da se skrbi za kvazi bicikliste kateri nimajo občutka in moraš po njihovo znati sobivati. 

Da o tem kako so ceste preozke in delane kot da bi živeli v času ko smo vozili fičake in sanjajo kako bomo vsi vozili Smarte.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 6 minutami je TBA napisal:

to se testira če hupa še dela :D. Me je fajn spomnu da bi blo fajn če jo tud js testiram tu pa tam. 

Menda dela, saj ne vozi zastave 750🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je FuManchu napisal:

Trobiš pa rad vidim🤣

Ta teden je bil res ekstremen. Trobim pa res takrat, ko me folk ogroža in v vseh treh je šlo precej na knap. Pri prvi situacije je bila le sreča, da nimam SUV-a, ker bi ogledali odleteli, tako sta pa šli eno pod drugim tako blizu je bilo s tem, da sem skoraj zadel v robnik z desnimi kolesi. Druga, če ne bi zabremzal, do ustavitve bi počilo, tretja me je pa reševala dobesedno samo to, da je tam cesta širša zaradi avtobusnih postaj.

 

Drugač pa ja, vsaj kletvic sem se vzdržal, kar je pa tud lep uspeh... 😎

  • Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Vidim da se večji del to dogaja na Vrhovcih oziroma Brdu. 

Ali se vsem vam mudi v DSO Bokalce da tako trobite?

Trobljenje je bilo včasih pozdrav ala živjo Francl, mogoče kakšno opozorilo, danes pa se zadnji mesec kar pogosto širi kot virus kateri nas je zapustil predkratkim. 

Vprašam se kdo je tu nor ?

 

Priporočam vam da si pogledate Jurajeve epizode z naslovom Ko je kriv?

 

  • Všeč 1
  • Začuden 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

In ti maš izpit pa ne veš zakaj je troblja? Svašta, pa model še al pa je nekoč kot profesionalc vozil taxi. No ja sej vse jasno...

 

70. člen

(zvočni in svetlobni opozorilni znaki)

(1) Zvočne in svetlobne opozorilne znake sme voznik uporabiti le, kadar je ogrožen on sam ali kdo drug in pri prehitevanju zunaj naselja. Pri prehitevanju vprežnih vozil ali jahačev in pri prehitevanju v naselju, sme opozarjati le s svetlobnimi opozorilnimi znaki. Pri dajanju svetlobnih opozorilnih znakov mora voznik paziti, da ne zaslepi drugega voznika.

(2) Voznik mora vklopiti varnostne utripalke na vozilu:

1.     pri vstopanju otrok v avtobus ali drugo motorno vozilo, s katerim se opravlja prevoz skupine otrok, in izstopanju iz njega;

2.     ko je treba opozoriti druge udeležence cestnega prometa na nevarnost na cesti, zlasti če je zadnji v ustavljeni ali počasi vozeči koloni vozil na cesti zunaj naselja ali če dohiti vozilo, ki vozi s hitrostjo, ki je za več kot polovico nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste;

3.     kadar vozi vozilo, katerega hitrost vozila je za več kot polovico nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste.

(3) Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo prvega odstavka ali 1. ali 2. točke drugega odstavka tega člena.

(4) Z globo 80 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo 3. točke drugega odstavka tega člena.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pozabili pa ste navesti da njena glasnost ne presegati 104 dB ter da je njena uporaba izrecno prepovedana v bližini domov za starejše, negovalnih bolnišnic in osnovnih šol ter tam kjer bi močan hrup motil delovanje in povzročal nemir. 


Žal večina troblje ignorira ker mislijo da jo imajo samo oni, da o tem kako jo ne slišijo zaradi preglasne glasbe in podobnega ne govorimo. 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 2. 12. 2022 ob 11:19 je FuManchu napisal:

 

Berem tole in si mislim: pa ne me je##t, a do sem smo prišli! Pa kakšna diktatura je pa zdaj to? Možakar je pil. Pa kaj, saj je za svoj denar, ne pa za vaš.

Ker je imel 1,53 mg/l alkohola v izdihanem zraku, je bil neprišteven. Prepričan sem, da se svojih dejanj sploh ni zavedal. In zdaj ga bodo olupili za 1200€, ostal bo brez vozniške,... Ej, ustavite se malo! To je hujše kot pod Janšo! Dobro, ja, lahko bi povzročil nesrečo, to je res. Ampak je ni! In kje je zdaj svobodna država? Njegova odločitev je bila, da bo pil. Kaj koga briga, zakaj je pil in kje je pil. Pil je. Saj ima pravico! In glede na to, da ima avto, se ima pravico tudi vozit. Kaj vam tukaj ni jasno? In če se je odločil, da bo v križišču zaspal, je to njegova svobodna odločitev. Nihče mu ne more ukazati, da ne sme spati v križišču. 

 

Mimo grede, ko ste se že vsi spravili na tega siromaka (in se boste, nestrpneži z dvojnimi merili, gotovo spravili tudi name): kakšno kazen je pa dobil tisti model, ki je z neregistriranim avtom nepripet z varnostnim pasom divjal po portoroških ulicah?

  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Ni všeč 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No takole zgleda, ko skoraj povoziš kokoš, ki skače po cesti brez nadzora. Pa še v istem kadru mal črednega obnašanja, ob nerazumevanju pomena zebre.

 

Aja, če ma kdo težave zaradi hupe naj pred ogledom izklopi zvok - hvala.

 

 

  • Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 25 minutami je Boss napisal:

Ni dost manjkalo pa bi jo naložu... če bi bil žleht bi rekel, da je imela srečo, ker mi je blo škoda pleha, da bi se baba po havbi valjala :hudicek:

Te so še dobre,ne moreš jih kar pof . . . t......😂🙈

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.