Z M A J Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami pred 13 urami je vzupan3 napisal: Nekaj podobnega sem že bral in takrat je bilo rečeno, da lahko v teh primerih mašino spravi v fazo samo uradni servis, ki ima uradno Mazda orodje za to. To orodje naj bi bilo sicer izjemno drago (10k), tako da tudi Pelko tukaj ne pride v poštev. Je pa to informacija iz druge roke. Pomoje bi bilo najbolj na mestu, da tule dr. Pelko pove, ali je zmožen takšnega popravila ali ne. Kolikor ga poznam, se nikoli vnaprej ne vda, razen rotacijski motor, tisto je rekel, da ne obvlada. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 8 urami je Brane napisal: Lahko preveriš tudi po partizansko,prvi bat v zgornjo mrtvo točko,pokrov ventilov dol , odmične imajo vtore ki morajo biti poravnani lahko daš šubler namesto orodja Hvala za nasvet, po partizansko sem že naredilo in očitno ni ok. Torej na odmičnih gredeh, sem si označil po 1 zob in ju potem pri vgradnji postavil nazaj na približno isto pozicijo, ker brez orodja ne morem reči, da je bilo sigurno točno postavljeno. Bolj kot premišljujem večja je verjetnost (ker nimam orodja), da sta odmični gredi za kakšno stopinjo navzkriž z glavno gredjo (tako kot si ti @Brane že omenil) in motor torej ni v fazi... Ima slučajno kdo takšno orodje doma in živi med Mariborom in Celjem? Aja, še to. Odmični gredi nista isto dolgi, zato ne morem uporabiti šublerja ali drugačnega "flohajzna" namesto orodja.. Popravljeno pred 4 urami od x-layer Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.