Skoči na vsebino

piskajoci zvok med voznjo


Priporočeno sporočilo

Zadnje dni se mi je med voznjo pojavil piskajoci zvok, kateri najbolj pride do izraza takrat ko je avto mrzel in se peljem 10-20 km/h. Zvok minimalno narasca pri pospesevanju oz. je nekako v istemu ritmu s kolesom. Zvok je zelo podoben, kot takrat kadar so ploscice ze zrele za menjavo in se ze varnostni indikatorji praskajo ob disk. Na avtu so novi diski in ploscice in so gor cca 10k km (Zimmerman). Piska tudi ce recimo pospesim na 20km/h in potem prestavim v ler ter cakam, da se avto sam od sebe ustavi in pri tem volan nima nekega vpliva, da bi recimo samo v levo ali desno stran piskalo. Spodnji link zelo dobro, ce ne celo indenticno prikaze omenjeni problem. Meni sicer ne piska tako zelo hudo, kot na posnetku gre pa za isto zadevo. Ima kdo kaksne ideje ? Mogoce samo spucati celjusti in preveriti, da se ni kaksen kamencek ujel med ploscico ? Tista aluminijasta zascita diska, da bi se mogoce malo ukrivila ??

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.