Skoči na vsebino

Android avtoradio na Bose sistem - pomoč


Priporočeno sporočilo

Pozdravljeni.

 

Ker sem se naveličal majhnega zaslona original avtoradia na Mazdini šestici in Tomtomove navigacije, sem si omislil Androidni avtoradio. Do tu vse lepo in prav. Naročim, čakam, dobim ... Razmontiram armaturno ploščo in odstranim avtoradio ... nato pa šok. Manja kup konektorjev - oziroma ne pašejo na original inštalacijo.

 

Kupil sem tole:

s-l1600.jpg

 

Mislim pa, da mi manjka še tole:

 

Imam prav? Se da tole kupiti pri nas kje, ali bom spet čakal mesec in pol na paket?

 

Bi mogoče kak mojster za avtoakustiko reševal drugače? Žičke za zvočnike in Bose ojačevalec bi verjetno še šlo zvezati, samo komandam z volana pa kameri bi se pa nikakor ne želel odpovedati ...

 

V bistvu imam v trenutni konfiguraciji le napajanje in anteno (radijske postaje najde, zvoka pa ni). No, pa GPS imam nov zraven Androida - se morebiti da uporabiti kar obstoječo napeljavo/anteno avtoradia?

 

Kako zgleda trenutna situacija - pa v priponki.

 

Mazda6-radio-in-kabli.jpg

Mazda6-kabli-3.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja Canbus decoder rabiš, če ne ti nič ne bo delalo. 

Kupi ga od iste firme kot je android radijo, ker zna bit da ti od kere druge firme canbus decoder ne bo delal.

Pri nas tega ne boš dobil, poglej na ebay v EU če slučajno kaj najdeš, drgač pa Ali. 

Glede GPS-a pa brezveze komplicirat z tovarniško anteno, priklopi to ki si dobil zraven radija in jo daj v armaturko, meni super lovi v notranjosti armaturke. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jest se sploh nebi zajebaval in bi komplet poslal nazaj, ce je to seveda mozno in bi kupil tak radio k ima komplet instalacijo. Jest imam tako kot aless znamko eonon pa pase komplet instalacija kot ata na mamo :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Takole izgleda, ko so izpolnjeni vsi trije pogoji za delovanje i-stop. Ko se začne regeneracija, leva ikona motorja počrni - ni več obsijana modro.   Priporočam, da se z regeneracijami ne ukvarjaš, ampak samo uživaš v odličnem navoru tvojega avta. Naj ostane to skrb za tvojega mehanika. Sam itak kaj dosti ne moreš naredit, lahko pa te te informacije spravljajo v slabo voljo. Mene so (pojav pogostih regeneracij), rešil pa sem zadevo z zamenjavo z bencinarjem. 👌    
    • Recimo:   Motor je siv - kot disabled recimo, v primeru ko ni ogret na delovno temperaturo ali pa ko se regeneracija izvaja. To je pač en primer.
    • Zbudi mož ženo in reče: - "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je. " - "Daj pusti me še spati, vidiš, da sem zmatrana." - "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je." - "Daj pusti me pri miru, jaz bi še spala. - "Daj vstani, poglej, kako lep dan je." - "Pa kaj me briga, kako lep dan je, jaz bi še spala..." - "Ja, a nisi rekla, da boš enega lepega dne šla?"
    • hvala! pogledam.  
    • Seveda, greš pod applications, Fuel Economy Monitor, druga stran, tam če ni obarvan motor z modro barvo in so zgornji pogoji izpolnjeni, izvaja regeneracijo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.