Skoči na vsebino

mazda 3 težave z bose zvočnikom


Priporočeno sporočilo

zdravo,

 

imam mazdo 3 letnik 2015 in imam težvo pri zvočniku v desnih vratih (začel je ˝hreščati˝). Zanima me če je že kdo menjal bose zvočnik in kje ga je menjal ter kakšen je približen strošek.

 

Da ne odpiram še nove teme bi mi prav prišla še informacija glede akomulatorja, računalnik mi je že 2x javil da ga bom moral počasi zamenjati. Zanima me tudi za to kje ste menjali, ker so potrebne menda nekakšne nastavitve za i-stop 🤔

hvala za odgovore

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zdravo,

 

tudi jaz imam letnik 2015. Pri meni so sprednji zvočnik v armaturki menjali na servisu. Pri zvočniku v vratah pa je bil kriv samo konektor, ki so ga fiksirali in je hreščanje nehalo. Oboje je bilo narejeno v sklopu garancije. Sicer pa mislim, da je bilo na forumu že napisano nekaj o nadgradnji zvočnikov https://www.mazda-si.net/topic/14979-nadgradnja-bose-ozvoenja-mazda-6-2016/

 

Kar se akumolatorja tiče pa smo menjali doma, Varta N65 65AH (za bencinarja), s postopkom inicializacije, ki sem jo tudi našel na tem forumu.

Popravljeno od toto89
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.