Skoči na vsebino

Skyactiv-D se poslavlja


dvorjan

Priporočeno sporočilo

Ce se vrnem na originalno temo - ce gre dizel ven iz ponudbe v Evropi zaradi izpustov, potem ni realno pricakovati, da bo novi I6 (upam, da bencinar) prisel k nam? Kaj potem lahko pricakujemo konec 2022? Bo RWD standard pri vseh motorjih ali samo pri I6? X180 verjetno sestice ne bo poganjal niti tako dobro, kot ga zdaj G165?

Mnenja? 🙂

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ni nujno, da gre iz ponudbe zaradi izpustov, ravno to smo zgoraj lobirali, da je to po podatkih čistejši motor kot kakšen G bencinar. Po mojem se pripravljajo, za linijo novih motorjev. In dizel v takšni obliki očitno ne bo ostajal. Kar se tiče pa i6 ... mislim, da jih bodo pripeljali v EU. Razen če se bodo v EU osredotočili samo na nižji segment in SUV.

 

Kolko sem včeraj bral annual report, mi zgleda, da pač se dejansko vse pripravlja za next gen zadeve. Po pravici rečeno tile motorji, so iz leta 2013 in me dejansko sploh čudi, kak so mi lani še sploh smel prodajat G194 :D Glede na to, da jih greta za kravatlc drži.

  • Všeč 2
  • Haha 2
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.