Skoči na vsebino

Kuharija


FuManchu

Priporočeno sporočilo

pred 1 minuto je NevLado napisal:

Mene bl zanima kok se prime pol na to!

 

Imam neko litoželezno doma za golaž in te prčkarije, jajca pa še kr na olju pečem :D 

Ta je železna. Prvo je treba seasoning nardit, ( po domače zažgat jo) da dobi film in potem več kot pečeš manj se prijema.

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 6 urami je Bini napisal:

Pa kaj vam je no, žgete rajnglo brez mesa,luda kuča....😳🥴☹️

Tole dajte gor....🐷🐮🐰🐑🐐🦌🐔🦢🐟🦐🦪🦞🐌

Če ne žgeš, takoj zažgeš:D

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 16 minutami je SeekK napisal:

 

Maš kak link kje si to vzel?

Seveda. Tukaj:

 

CHEFBRUNI.SI

Spletna trgovina s kakovostnimi izdelki za kuhinjo. Litoželezni lonci, pekači in ponve, jeklene ponve...

 

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 minutami je TiEn napisal:

No še bolje. Pa še poštnino verjetno treba prištet. Tam je nad 50€ brez poštnine.

 

 

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ej sam res, dejmo narest eno temo s kuharskimi recepti. Na nezadovoljna.si se babe sam kregajo ker olje morajo dat notri in po kolkem času se ga v fritezi menja, da je še uporabno in da ne vpliva kvarno na naš telešček.

 

Da o zabasanih filtrih v napi in nedokončanih čiščenjih le teh ter kreganjem a je plin boljši od elektrike je že čist moreče. Še dobro, da vsaj hladilniki še nekak držijo in da klime nekak delujejo pa da je dilema sam še al je avtomatika boljša od ročnega upravljanja.

 

V glavnem tele babe so od vraga.

  • Všeč 3
  • Žalosten 1

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 54 minutami je FuManchu napisal:

Na željo Boss-a odpiram temo kjer pišemo vse kaj smo skuhal in kaj še bomo itd :bravo:

 

P.s. tisto debato okoli ponve itd., lahko prestaviš sem:prstgor:

Žena se mi že prijavlja na M.forum, obnašajte se mal.....🥴😁😊

  • Všeč 2
  • Haha 2
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Že tri dni zapored vstajam ob štirih zjutraj, da zrolbam sneg z dvorišča in tako naredim prostor za šolski avtobus, ki pride po šolarje.   Komaj čakam, da mine pomlad...
    • Ampak jaz sem pa res rojen pod srečno zvezdo. Šla sodelavka na dopust in jaz danes prevzamem še njeno delo. Med drugim to pomeni prejemanje pošte - tako klasične kot elektronske. In prvo zjutraj dobim tole sporočilo:     Poslal:    "David C. Bohnett" <carloshelufoundations@gmail.com>, dne 24.04.2024 19:23 Prosim, da  pošljete odgovor na naslov(e): ioffice77@yahoo.com Prejemnik:    undisclosed-recipients:; V vednost:   Zadeva:    S spoštovanjem Moje ime je David C. Bohnett, rojen sem 2. aprila 1956. Sem ameriški filantrop in tehnološki podjetnik. Sem ustanovitelj in predsednik fundacije David Bohnett, neprofitne organizacije, ki dodeljuje nepovratna sredstva in se posveča izboljšanju družbe s pomočjo družbenega aktivizma. Sem filantrop in tehnološki podjetnik in se zavzemam za ustvarjanje pozitivnih sprememb človeštva z gradnjo skupnosti in družbenim aktivizmom. Spodaj je nekaj področij, ki sem jim prispeval: (1). Doniral sem za Funding Los Angeles, ki podpira širok spekter umetniških, izobraževalnih in državljanskih programov v Los Angelesu. (2). Donirala sem za namene, povezane z LGBT (3). Prav tako sem dal nešteto in množičnih finančnih donacij v dobrodelne namene po vsem svetu. (4). Donirano tudi za storitve in raziskave o aidsu (5). Doniral sem tudi za volilne pravice in registracijo volivcev (6). Preprečevanje nasilja z orožjem (7). Raziskave na živalih in pravice živali (8). Večkrat sem prispeval ameriški filmski industriji in dal velike finančne prispevke več univerzam v Združenih državah Amerike. V kalifornijski politiki sem dal številne osebne politične donacije na državni ravni. Zato se po prejemu tega pisma štejete za srečneža, ker ste danes od mene prejeli to pismo. Doniram vam vsoto 6.000.000,00 USD (šest milijonov ameriških dolarjev). To donacijo vam namenjam, da z denarjem pomagate sebi in svoji družini. Želim, da ta denar vložite v kateri koli donosen posel, ki ga želite. Pomagajmo graditi družbo s podajanjem roke bratske ljubezni drug drugemu. To je moj zasebni e-poštni naslov: ioffice77@yahoo.com (odgovorite mi, da vas bom lahko usmeril, kako vam bo izplačan denar). Obiščite to spodnjo povezavo, potrpežljivo preberite članek, da boste lahko preverili o meni: https://en.wikipedia.org/wiki/David_Bohnett S spoštovanjem David C. Bohnett E-pošta: ioffice77@yahoo.com     Prva elektronska pošta in že lahko dobim šest milijonov ameriških dolarjev! Pa ne si misliti, da je to kakšna potegavščina, David C. Bohnett res obstaja! Ima pa malo težav s spolno usmeritvijo, ker nekaj časa je "doniral", nekaj časa pa "donirala". No, najbrž je zato nekaj njegovih sredstev prejela tudi LGBT-organizacija...   Pa naj še kdo reče, da nisem rojen pod srečno zvezdo! Pravkar sem že naročil dve Mazdi CX-80 (enega zame in enega za ženo) s 3,3 litrskim turbo-dizlskim šestvaljnikom. Samo še od Davida prevzamem denar in ju plačam...
    • nimajo, ker a-cosmos že nekaj časa ne dela več ... 😃  
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.