Skoči na vsebino

Formula 1


M-Fan

Priporočeno sporočilo

Hja, kaj pa vem. Če ga ne bi botas zadrževal bi bil mogoče kaj manjši zaostanek. Se je pa videlo, ko ga je ham.prehitel se je zaostanek začel večat čeprav ga je potem držal nekaj časa na dobrih 1,5 sec.( verstappen) Pa vsaj na tej progi je bil mercedes na ravnini hitrejši od redbulla.

Upam, da se trend zmag hamiltona konča pa da verstappen tudi zmaguje, ker drugače bo spet boring. Mogoče pa še Kimi kdaj zmaga odstopil je že😉

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

  • Odgovori 4,7k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Ja smo napisal si pa kot kot da je hamilton toliko perfektno vozil, da so zasledovalci zaostali 30sekund,.. edini razlog za tak zaostanek je ker sta tako bottas in verstapen šla ponovno v bokse po soft gume da naredita najhitrejši krog za tisto točko.(ni jim pa bilo potrebno)

Popravljeno od TiEn

 

image.jpeg

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja, sam sem kljub temu danes pričakoval manjši zaostanek verstappna oz.sem ga pričakoval kar pred hamiltonom. Točke se nabirajo!

Ni mi pa jasno kam tone ferrari. Bodo mogli očitno vpoklicat nazaj njihovega zadnjega svetovnega prvaka😄

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ravnokar pogledal ponovitev dirke (sem se zadnjih 19h pametno izogibal virom informacij, kjer bi lahko nehote ujel rezultate. 😂). 

 

Škoda za Maxa.  Taktično so jih povozili. Nevem zakaj ga niso takoj naslednji krog poklicali v bokse po nove gume, da bi bila z Ham poravnana). Saj ne da sem fan Maxa, sem samo izrazito proti Lewisu. 

 

Leclerc lepo z 4im mestom (jebemu dejstvo, da se Ferrari fani veselimo četrtega mesta), Perez je sila povprečen (in nevem zakaj ga nekateri tako kujejo v zvezde). Mick pa lepo sodeluje s kripo od Haasa. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je Z M A J napisal:

Nekoc, pred davnimi casi<

 

 

hehe, to so bili drugi časi, na štartu mu je motor crknil, če ni držal vsaj 6k rpm :), ki pa je na obratomeru tam nekje v prvi tretjini :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Bomo videli, recimo ce bi osvojili prvi 2 mesti v kvalifikacijah, potem bi bilo to kar krepko na poti do uspeha ju3. Da eden drugemu sciti hrbet, medtem ko prvi pobegner, npr. Verstapnu ali Lojzu.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 11 urami je Boss napisal:

Čas, ko je F1 bila še dejansko gledljiva.

 

Če si fan in razumeš ta šport, ni danes nič manj gledljiva. Zihr si pa vseh 5 dirk letos pogledu, da si podal ta mnenje? :)

Podpis.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.