Avto je lep/u?e?en, ni pa nekaj posebnega/iztopajo? napram konkurenci :ne vem:
smo v 21. stoletju in mislim da je ?e skrajni ?as za spremembe, evropski kupci so tudi ?edalje bolj zahtevni in ?e tega japonci ?e ne bodo uvideli - bodo prej ali slej ?utili posledice - konkurenca pa je tudi v evropi ?edalje ve?ja...
sam tole pa glih ne dr?i 100%, saj bele?ijo japonske znamke zadnjih par let konstantno ve?anje prodaje v Evropi.........samo poglejte Toyoto, ki je letos postala koncern z najve? prodanimi avtomobili letno na svetu!
Neki sm sli?u da je pod obleko temule podobna!
http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=485
sam so pa dobr zadel obliko matr vola!
?e misli? to tazadnjo obliko sedmice se pa glede prodaje malo moti?.......?e me spomin ne vara je "tanova" sedmica velik prodajni hit v premium razredu in celo ogro?a "nedotakljivega" mećko S-a.
Football fever causes car crashes
World Cup fever is set to cause a huge rise in the number of car accidents, as drivers rush to get home to see Beckham and his chums on the telly.
If England make it to the final, accidents are expected to double, according to the research carried out by Churchill Insurance.
During the Euro 2004 championship, the accident rate went up by more than 50 per cent.
Napisano
Pa dobro zakaj za vraga se morajo vse nove mazde smejat........meni to nikakor ne potegne oz. me preve? spominja na pi?oje
Druga?e pa razen ?e prej omenjenega sprednjega dela lep aftek! ?e bo ?e cena lepa pa bo sploh zmaga!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani