Zadeva je bila slede?a, nalo?ili original program, menjali lambda sondo izvedli prisilne regeneracije ampak zopet se pojavlja isti problem. Prej?nji? sem se peljal 100km z vrtljaji 3200min in upal da bo bolje??!!!
Rezultat je bil da je cukal nenormalno na 1000 - 1500!!!
Sedaj sem si naro?il elm327 in downloadav forscan in preverim vse parametre SAM - z va?o pomo?jo.
Nisem pa opazil nikakr?ne regeneracije med vo?njo, ?eprev sem naredil po posegu ?e kr nekaj km-jev???
Ne vem ve? kaj naj naredim - tako sem ?e zmeden da vec ne vem kako mora vato potegniti, ta softvera? mi je rekel da je avto v limp modu, ampak jaz nisem opazil nobene razlike ?eprev je pred menjavo sonde svetile lu?ke za motor, protizdrsavanju in ?e dpf se je v?aish vklopla ?????
Sedaj ni? ve? ne sveti in ne vem al so izklopli ali kaj druga s?arali????
Ne more? verjet - na avtu je bilo marsikaj delan in sedaj smo ugotovili da so zamenjali DPF filter (neoriginalnim) in pred tem zamenjali SW da so izklopili AGR ventil in izvedli bypass!!!
In sedaj je problem ta da bi rad nazaj nalo?il original SW za mazdo ampak mi na servisu no?ejo to izvesti ;(!!
?akaj malo, ?e pa ne zna? lo?iti ali cuka motor ali sklopka je pa lahko nabor napak kar velik.....nikakor ne more vztrajnik v leru na primer cukat, zgolj in samo ob prestavljanju
Sicer pa vsi vemo da je 'normalno' da ta motor ob teh vrtljajih malo cuka - ve tudi servis, ampak gre za minimalno cukanje, vsako ve?je ni normalno. Imeli smo to vsi, tudi jaz, spektr itd
Ok, potem vztrajnik ni, laicno sem prvo pomislil na umazanost ?ob. Kaj pravite da dodam ?istilo za ?obe?
Pa ?e nekaj a je bistveno ce da? original motorno olje za mazdo ali velja kaksno podobno 5w-30?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No sedaj smo prisli nekako do zaklju?ka da bi naj bil problem v eni od ?ob
(
Ali poznate katerega z ugodno kvalitetno obnovo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani