brzina77777 3 Napisano 14. marec, 2018 Motorno olje Dexelia Napisano 14. marec, 2018 Naslednji teden bom delal pri mojem mehaniku (ni uradni serviser) ki mi servisira vse avte doma ?e ve? kot 10 let,mali servis.Predv?eraj sem se z njim pogovoril in sam mi je svetoval da je po njegovih izku?njah original Dexelia ?e najbolj?e olje.Ker moram menjat ?e prednje amortizerje sem vse skupaj torej vse 4 filtre in bla?ilnike naro?il na Autodocu,kot mi je tudi onsvetoval ker pri nas nisem dobil Bilstein-ovih amortizerjev. Danes naro?il in pla?al 143.33 ? kar je super cena .Olja Dexelia nisoimeli pa sem ?e v?eraj naro?il in danes ?E dobil na mimovrste. Za njegovo delo ?e 120.00? za vse zamenjat pa bo.Olje 38.40? za 6L pa? 1L za rezervo. torej vse skupaj 301.73?. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Predv?eraj sem se z njim pogovoril in sam mi je svetoval da je po njegovih izku?njah original Dexelia ?e najbolj?e olje.
Ker moram menjat ?e prednje amortizerje sem vse skupaj torej vse 4 filtre in bla?ilnike naro?il na Autodocu,kot mi je tudi on
svetoval ker pri nas nisem dobil Bilstein-ovih amortizerjev. Danes naro?il in pla?al 143.33 ? kar je super cena .Olja Dexelia niso
imeli pa sem ?e v?eraj naro?il in danes ?E dobil na mimovrste. Za njegovo delo ?e 120.00? za vse zamenjat pa bo.
Olje 38.40? za 6L pa? 1L za rezervo. torej vse skupaj 301.73?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani