Pri 323F-BA sem moral razdreti kompletno armaturko za volanom do sredinske konzole (?rna plastika), prav tako sem moral odstraniti sredinsko naslonjalo z rokami, ki je iz celega do vrha pepelnika.
Verjetno je pri tvojemu avtu zadeva podobno zasnovana.
Kako gre to pri 323F-BA lahko pogleda? tukaj in tukaj, da dobi? malo predstave kako naj bi ?le stvari narazen.
Za diske se pa pozanimaj ali jih je res potrebno menjati ali velja samo bru?enje. Na moji Mazdi je veljalo samo bru?enje sprednjih diskov. Zadevo so mi pa uredili pri Skorn?ku kar na avtu - imajo tak?no napravo, da samo kolo dol vzamejo in brusijo zadevo na avtomobilu.
Se bom lotil razdiranja, ko bo malo lep?e vreme ; druga?e sem pa na?el nek vodi? kako zamenjati ?arnice za osvetlitev, ampak ne poka?e najbolj nazorno kako zadevo razdreti. Evo, ?e kdo rabi omenjeni vodi?, ga najde tukaj.
Druga?e, ?e nima noben, me pa zanima kako naj najla?je razdrem vrata, da pridem do zvo?nikov (sprednja desna in leva) in kako naj pridem do osvetlitvenih lu?k komandne plo??e za ventilacijo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri 323F-BA sem moral razdreti kompletno armaturko za volanom do sredinske konzole (?rna plastika), prav tako sem moral odstraniti sredinsko naslonjalo z rokami, ki je iz celega do vrha pepelnika.
Verjetno je pri tvojemu avtu zadeva podobno zasnovana.
Kako gre to pri 323F-BA lahko pogleda? tukaj in tukaj, da dobi? malo predstave kako naj bi ?le stvari narazen.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani