Lojze 0 Napisano 28. oktober, 2005 Avtor zimske gume, plati??a Napisano 28. oktober, 2005 najboljsega dobis ce das dve trojki skupaj (3+3 = 6) hehe ?akaj malo, kaj pa naredi? z drugim ?ofer(ko)jem?? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojze 0 Napisano 27. oktober, 2005 Avtor zimske gume, plati??a Napisano 27. oktober, 2005 Ok fantje, hvala za ?estitke. Samo kot firbec, kateri je pa prvi najbolj?i?? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojze 0 Napisano 26. oktober, 2005 Avtor zimske gume, plati??a Napisano 26. oktober, 2005 Fantje in dekleta, Mazdo 3 smo splovili kar na Savinih S3 gumah. Prvi kilometri se pa ?e nabirajo. Sre?no ( za knape) vo?njo ( za ?oferje) vsem!!! lp Lojze Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojze 0 Napisano 20. oktober, 2005 Avtor zimske gume, plati??a Napisano 20. oktober, 2005 Hvala za spodbudo, nas bo ve? v klubu. Okoli gum je pa cela znanost. Trgovci so me spra?evali vse mogo?e, tako da sem se potem odlo?il kar za paket z avtom. Pri cenah imajo pa vsi kar precej rezerve . lp Lojze Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojze 0 Napisano 19. oktober, 2005 Avtor zimske gume, plati??a Napisano 19. oktober, 2005 Fanta hvala za odgovora. Bom ?e malo po?akal na odgovore. Kak?no je vajino mnenje o mazdi 3? Do sedaj sem vozil VW ( 20 let). Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojze 0 Napisano 19. oktober, 2005 zimske gume, plati??a Napisano 19. oktober, 2005 Kupujem mazdo 3, ima lita plati??a in letne gume. Rabim nasvet kje do najugodnej?ih jeklenih plati?? in zimskih gum 195/65/15 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?akaj malo, kaj pa naredi? z drugim ?ofer(ko)jem??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani