Odvisno od servisa in tvoje sposobnosti pogajanja. Meni npr. niso dovolili svojega olja. Res pa je, da ?e si avto kupil tam nov, si lahko ve? privo??i?.
Lepo lepo, kaj naj re?em. Sem presene?en nad odzivom.
BMW - verjetno odvisno od paketa. kolega je kupil pri Selmarju nem?kega, nek Niederlassung al kaj in skoz pla?uje servise. Pa pustimo....
alex: glede vo?nje na druge servise... ve? kako je potem s prodajo, ?e tko ho?e vsak imet jurja sconto na vsako prasko, da si paotem ?e brez servisne.... je pa verjetn bolj? kar podarit avto... pa ?e potem bi ga kak pacient reklamiral.
sem nov na forumu, lastim si staro ?estico karavan letnik 2007. Pred kratkim sem bil dele?en hladnega tu?a, saj sem dal za servis na 60.000 km skoraj 400?, medtem ko je kolega na BMW318D isti letnik tudi na 60.000 pla?al pri Selmarju 220?. Ne vem zdaj kaj je premium znamka Mazda ali BMW....
Skratka, a ste tukaj vsi neki direktorji, ?e pa niste, mi lahko kdo zaupa, kako vzdr?ujete svoje Mazde?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odvisno od servisa in tvoje sposobnosti pogajanja. Meni npr. niso dovolili svojega olja. Res pa je, da ?e si avto kupil tam nov, si lahko ve? privo??i?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani