Glede tresenja me nekaj zanima, ?e ima kdo kak?no idejo. Trese okoli 1200-1300 obratov. Ne vedno. Ampak ko trese, ?e vmes ugasnem in ponovno pri?gem, je ok. Potem pa cez ?as spet isto. A zna bit kak senzor?
?obe pomoje niso, vsaj to ni tipi?en znak. Tole zgleda kot da bi nekaj resetiral ko ugasnem in pri?gem :-).
Pozdravljeni! Velikokrat je bil vzrok za tresenje pri nizkih obratih podlo?ke ?ob! Pri ve?ini sem sli?al, da jih dobesedno razgradi! Ko pride do te stopnje, pri?ne pu??anje pritiska in olja! V kolikor bi bil vztrajnik se velikokrat zgodi, da v prvi prestavi pri speljevanju za?ne avto poskakovati kot traktor in to re?imo z ve?jih gasom 1500 obr.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni! Velikokrat je bil vzrok za tresenje pri nizkih obratih podlo?ke ?ob! Pri ve?ini sem sli?al, da jih dobesedno razgradi! Ko pride do te stopnje, pri?ne pu??anje pritiska in olja! V kolikor bi bil vztrajnik se velikokrat zgodi, da v prvi prestavi pri speljevanju za?ne avto poskakovati kot traktor in to re?imo z ve?jih gasom 1500 obr.
LpR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani