Mene zanima za zadnjem mostu na mazdii 6 letnik 2009, 2.2 185km biu sem na servisu in su mi rekli da je sla zadnja prema.Prosil bi vas gdo v slo je dober mehanik za take zadeve-rekli so tudi da bi se dalo ojačati na enih delih mosta.Gdo je dober privat mehanik ali avto-hisa za take primere,
Pa se to rekli so da mi je sel stikalo neutral za menjalnik-preporuke za odpravljanje napake.hvala.Lp
Mene zanima če kdo v slo. popravlja racunalnik.Meni so rekli da je sel modem in da bo kostal okoli 2.800 evrov.Mene zanima če kgo ve za kaksnega mehanika ko to zadevo obvlada.Prosil bi ce kdo kej zna ali priporoča.hvala.poz.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdrav
Mene zanima za zadnjem mostu na mazdii 6 letnik 2009, 2.2 185km biu sem na servisu in su mi rekli da je sla zadnja prema.Prosil bi vas gdo v slo je dober mehanik za take zadeve-rekli so tudi da bi se dalo ojačati na enih delih mosta.Gdo je dober privat mehanik ali avto-hisa za take primere,
Pa se to rekli so da mi je sel stikalo neutral za menjalnik-preporuke za odpravljanje napake.hvala.Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani