Meni so na LPPju dejali naj se obrnim na uvoznika in mi je MMS lepo izdal nov duplikat homologacije
V tvojem primeru pa? Avto Triglav...
Pa ?e je avto mlaj?i od ''nevem katerega letnika'' potem ga itak izdaja zastopnik. ?e je starej?i, potem mora? res tja kjer je bil prvi? registriran. V mojem primeru bi bila to Murska Sobota, ampak ker je avto mlaj?i, sem duplikat dobil pri zastopniku Ne vem pa za kateri letnik se gre to to?no
Se strinjam s kleparjem/li?arjem da so neoriginalne obrobe problem ker ponavadi niso iste, ampak to je potem na njemu da ujame in poravna. Pri meni je bilo isto, pa ni nikjer takih stvari...
Ta je res nek obvlada? ker se ti ne ujema niti prehod med vrati in bokom...
Glede homologacije: ?e ne presega 3% tovarni?ke te?e vozila, ?e ne gleda izven tovarni?kih gabaritov in ?e ne zmanj?uje oz. ovira voznika oz. voznikovega pregleda nad okolico, ni homologacije.
Ni tok simple ane. Aftermarket lu?i spadajo v te okvire, pa te ne spustijo ?ez brez homologacije. Zra?ni filter isto recimo. ?e kak?no stvar bi lahko na?teli
Druga?e pa, kot Symon pravi. Tudi sam se ne bi obremenjeval s homologacijo tega. ?e ravno ne izziva?, te ne bo lovil na piko zaradi tega.
Ja po malem mamo vsi probleme, ?eprav eni ve?je eni manj?e, eni skor da ne. Majhen avto. Pa voda je povsod, pri meni se na uni gumi nabere in to rosi cel avto, al pa recimo da ma? de?nik v avtu je tut adijo pamet. ?e sm sam nimam problemov, ?e je pa kdo zraven se pa tut kar fajn rosi
Vseeno, ?e ne ?para? daj malo ve? za mohair. Se te?je natrga, tako kot se te na?e. Mislim da ima celo uporabnik metachlone neko podobno fabriko, ?e se ne motim
?e si redno na uradnem servisu, pa ?e so ti lani pri velikem servisu menjali jermen, ni potem to ?e pod garancijo? Mogo?e pa ne bo ni? stalo...Ugibam...
Odpre? pritlja?nik, odstrani? tapeto, ma? 3 ali 4 ?raufe, pa ?e en tak zati? al neki se mi zdi...pa od?raufa?, z zunanje strani potem sname? lu? toliko ene 20cm stran od karoserije potem bo? pa videl...je pa sistem kako so vpasane na lu? isti kot na prednjih lu?eh...samo rotira? in je ?arnica zunaj.
Pavlovi? jih je ravno pred kratkim...ker jih je naro?il nove, je zraven dobil tudi vijake. Stari grejo ven iz peste, in novi z maj?kenim problemom notri. Se je pa delalo za 1,5 cm ?e se ne motim, ve? bo pa sam povedal
preFL majo pa zgleda ?isto druga?e Tako podobne, a tako druga?ne
Teko?ino sem menjal, ?ist to?no ti pa ne znam povedat kok je je...mogo?e za en majhen ajmor?ek, ali lavor...
Tester ne vem, vem da je tu uporabnik Symon naro?il te adapterje, da lahko podatke spremlja? na android telefonu...potem pa preko programa gleda? tudi napake, skratka vse podatke Bil je pa okrog 20? ?e se ne spomnim. Sem moral preklicat naro?ilo ko sm ugotovil da na?e verzije nimajo OBDja
1. Ne bi reku da je na sredini, ampak tam kjer je hitrost. Ne bom pa trdil. Na sredini so ro?na, akumulator, airbag in pa za pas, pri FL verzijah. Ubistvu...nisem ve? prepri?an. Vsaka slika na netu ka?e druga? Bodo moral FL lastniki povedat...
2. Poglej pod havbo ane, kok veliko posodico ima? in ra?unaj da ga je nekaj ?e v ceveh
3. NB verzije nimajo OBD, NBFL pa ga ?e imajo. Zato ga ti ima?. Je pa tam ja.
No pol mava isto, zgleda je pri?la CEL ?ele z vgradnjo OBDja pri nas.
Tudi meni se zdi tako ja. Zdej pa nisem ve? zihr ?e sm jo vidu zadn?, ko mi je ugasnu na cesti ali ne...
Bi me pa res zanimal kak diagram, ali pa stran iz navodil, za lu?ke...
?e mal random vpra?anje, a ma '00 NB check engine lu?ko? Oz. da se pri?ge ko dam kontakt? OBDja sicer nimam.
Na moji NB ko dam kontakt, gori samo za akumulator, ko pa pri?gem pa ?e tista za varovanje posveti. Mogla bi pa biti lu?ka za engine, in sicer tam kjer je ?tevec za hitrost (ne tam na sredini), nisem je pa ?e vidu Sam se mi zdi da majo na NBFL verziji ko da? kontakt, da svetijo vse lu?ke?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja pa
?t lastnikov 6
?t uporabnikov 7
Povezava za deljenje
Deli na druge strani