Skoči na vsebino
Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je godlike napisal:

Ampak tudi tam opažam, da šunke zadnje časa dajo manj energije. 🤣

Mogoče je krivo, ker jih premalo trpinčim.

Meni se že pozna tko 3tedne brez kolesa, da je pol precej slabše. Letos sem namesto dneva počitka delal recovery fure tko 30-40km v coni 2. Je bilo ful boljše za kondicijo in moč v nogah.

pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Šunke ne pomagajo ko ti enkrat ležaji zaribajo tako kot so pri meni. Bo treba enkrat na menjavo. 

Sem rekel to bolj v smislu, da mi ni treba mislit na zadeve povezanje z baterijo oz EV zadeve.

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

V Novi Gorici se pa imamo za pohvalit!

Sicer ne vem, a tole pomeni, da v Novi Gorici najlepše serjemo al da največ proračuna zaserjemo... Kakorkoli, dobili smo priznanje!

WWW.ROBIN.SI

Priznanje Naj javno stranišče za leto 2025 si je v kategoriji mestnih občin je prislužila Mestna občina Nova Gorica z doseženimi 4,368 točkami od skupno pet mož

lepši javni wc za srat kot tisti marsovski grill on binija  😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Jaz kupujem na bike24, je že res da vse pošljejo v SLO, pa tudi nazaj lahko pošlješ na njihove stroške in vrnejo kupnino,..nevem pa kako je z baterijami, da ne pošiljajo v SLO.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz imam UK-layout itak ne gledam znakov dol ko tipkam. Tako da bi lahko imel bilokatere.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Custom keycapsov v ISO ki prepuščajo svetlobo skozi ni. Jaz mam custom tipkovnico, ki sem jo sam zložil, sem iskal taka stikala 2mesca pa nisem dobil,..pol sm uzel ene druge keycapse. 

Mogoče boš imel kaj sreče v 2025, res že nekaj časa nisem gledal

WWW.CASEKING.DE

MECHANICALKEYBOARDS.COM

Elevate your typing experience with our ISO keycap offerings, designed specifically for enthusiasts who prefer the International Standard...
WWW.KEYCHRON.COM

Keychron All Keycaps Collection
WWW.MAXGAMING.COM

Buy Keycaps at MaxGaming.com! Safe payments, exceptional customer service and worldwide delivery. We got everything a gamer needs.
CANDYKEYS.COM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Drgač, zdej za ta letni čas se vam splača kupittole..

Screenshot_20251117_091156_Instagram.jpg

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 3 minutami je samSimon napisal:

Problem je, ker večino teh zadev kupuješ na blef in niti nimaš nekih realnih opcij, da jo prej primeš v roko in vidiš ali ti zares odgovarja.

Res je..lahko pa dobiš stl file pa si jo 3d sprintaš za test 😅🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano

Sem mislil da je tko samoumnevno, da s s tem barva...s kom pa bi sploh še lahko? A je prav klasik emajl za železo? Nism expert za barve 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Obstaja poseben radiator....

Bejž res? Sej tega imam 😅

Tessarol-Enamel-for-Radiators-075L.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna popravila
Napisano

Jaz te dni brusim "stare" zidove in jih kitam z jubilin classic + jupol gold čez. Hodnik sem že, sedaj še predprostor. 

20251103_183100.jpg20251103_182626.jpg

Aja pa cevi radiatorske sem pobrusil star rumenkasto-bel emajl dol in dal novega popolnoma belega. Tessarol emaj + redčilo se pa zrači en čas... 🤢

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Da ne boš preveč pričakoval glede hitrosti okrevanja oziroma rehabilitacije.. Nočem te demoralizirat, ampak okrevanje je lahko do enega leta, sploh zato, ker nisi najmlajši. 

Odvisno je tudi od tega a bodo odstranjevali del meniskusa ali ga celo šivali, kar je malo verjetno a traja okrevanje dlje. V glavnem, sam ne prehitevaj dogodkov... načeloma čas celi, če pa mal dlje traja pa ni neka drama.

Po pameti bo treba. Če prehitro preforciraš maš pol res še več okrevanja kot je bilo potrebno.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

100k km je bila kupljena, naredil sem vse kar je bilo potrebno narediti, da bi avto dolgo peljal(to kar smo debatirali v temi servisi in imamo seznam). Avto je bil pregledan in je bil pri 100k km OK. Težave so se lotile pri 190k km,.. od senzorjev, turbine, glave, dpf, hladilnik počen, odročniki, odmična itd. Vsako regeneracijo sem pazil, da sem odfural do konca, servisi na 10k km, pa nič ni pomagalo.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je samSimon napisal:

Pa sej vidte vsak dan, da se z biciklom trajba zdej okol. Edin, če je kupil identično, pa ga je zdej sram priznat 😆

Mogče pa sploh nimam avta, pa sam pedeliram 🙃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.