Skoči na vsebino
Pametne/športne ure
Napisano

p.s: sem zdej šel gledat, da ma garmin kar šutasto narejene nosilčke za pašček in zgleda, da res segajo čez zapestje pri 51mm. 

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Boss napisal:

Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki. :nevem:

Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.

Jaz isto, tanko zapestje,.. že 7 let nosim 50mm, brez problema. Nič ne sega čez zapestje, nobenih težav z oblekami/dolgimi rokavi pozimi v hribih ali na zimskem teku. Aja pa športno uro(če maš tracking česa čez dan, oz. med vadbo), se pravilno nosi en prst nad kostjo na zapestju.

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Alex napisal:

Kaj to govorimo o kolesih ali o baby dinotih?🤔

hecal sem se

boss začne z 50km
ti se že na 60kmh
zmaj reče 83kmh
bini pa je že 100kmh fural 30 let nazaj 
pa sm šel jaz na 120 hehe 😅🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem si sprintal eno kopijo garmin nosilca za uro, da lahko montiram na nosilec od kolesa. In paše gor ura v nulo. Zatičke sem pobral ven iz uničenega pasu od ure. Zdej provam doma če se zaklene na kolo. Prišparal swem 25eur, edin moram pa print mal bolj lep naredit.

20260224_113642.jpg

20260224_113359.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Jaz imam edino "Google One" 100GB placa. Imam skor 34gb v slikah XD. Plačam teh 18eur letno

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 26 minutami je godlike napisal:

Da je že evropsko je pohvalno.

Dobro vedet 👍

Moja ma notri znotraj čelade nemški naslov tako, da je bla delana v nemčiji, čevlji so pa made in italy.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar je godlike napisal:

Jap.

Kupoval sem ga 30 let nazaj v Metroju v Grazu.

Včasih sem imel vse ključavnice njihove.

Zmedel me je napis(na škatli) na made in italy,..ampak zgleda majo proizvodnjo boljših modelov tam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Pridna, jaz še odlašujem z kolesom,..sicer imam MTB pripravljen na novo sezono, ampak se letos še nisem vsedel na njega.

Sem pa naročil čelado in čevlje za cestno kolo po priporočilih. Pedala z powermetrom še čakam, da italijani pošlejo novo pošiljko v trgovine :D 

Upam da bodo stvari dobro služile,..aja je pa tako naneslo, da so vse 3 stvari Italijanskega proizvajalca 😅 

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Alex napisal:

Dober tempo.👍

Meh pri tretjem kilometru me je šipikalo pod rebri,..pa sm prej naredil 2km ogrevanja in raztegovalne vaje ...

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je TBA napisal:

Včeraj dobil nov nahrbtnik. Glede na mrp za zelo ugodno ceno.

Evoc trail pro 26l.black edition.

Hotel sem sivo modrega ampak glede na ugodno ceno 184€ se ne sekiram zaradi barve😄

9-92912_stage-18l-bleu-gris_100203234_01

Jaz mam Evoc Stage 18l, dober nahrbtnik ampak pretežak v osnovi.

Drugače na bike24 ga imajo za 108€, tega ki si ga vzel S/M velikost

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 minutami je goB napisal:

Vrhunsko kolo, pa za steno zmanjkalo barve 😁  ?

Nova vrata in okenska polička. Pokitano in pobrušeno je, bi moral komplet pisarno nazaj v belo pofarbat. Ni časa.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano (urejeno)

Jaz že za specialko praskam  denar..wc papir je enoslojni iz eurospina

Drgač se pa strinjam forum je obupen od že leta 2020..politika in teorije zarote 24/7. Pa vsak dan slabše je. 

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.