Ampak tudi tam opažam, da šunke zadnje časa dajo manj energije. 🤣
Mogoče je krivo, ker jih premalo trpinčim.
Meni se že pozna tko 3tedne brez kolesa, da je pol precej slabše. Letos sem namesto dneva počitka delal recovery fure tko 30-40km v coni 2. Je bilo ful boljše za kondicijo in moč v nogah.
pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal:
Šunke ne pomagajo ko ti enkrat ležaji zaribajo tako kot so pri meni. Bo treba enkrat na menjavo.
Sem rekel to bolj v smislu, da mi ni treba mislit na zadeve povezanje z baterijo oz EV zadeve.
Priznanje Naj javno stranišče za leto 2025 si je v kategoriji mestnih občin je prislužila Mestna občina Nova Gorica z doseženimi 4,368 točkami od skupno pet mož
lepši javni wc za srat kot tisti marsovski grill on binija 😂
Jaz kupujem na bike24, je že res da vse pošljejo v SLO, pa tudi nazaj lahko pošlješ na njihove stroške in vrnejo kupnino,..nevem pa kako je z baterijami, da ne pošiljajo v SLO.
Custom keycapsov v ISO ki prepuščajo svetlobo skozi ni. Jaz mam custom tipkovnico, ki sem jo sam zložil, sem iskal taka stikala 2mesca pa nisem dobil,..pol sm uzel ene druge keycapse.
Mogoče boš imel kaj sreče v 2025, res že nekaj časa nisem gledal
Eno je it delat drugo se športat. Tudi meni so kostni izrastek zrezali na gležnju ven. Delat sem res že šel po 3 tednih. Da me ni jebalo v hribih in pri teku je pa trajalo.
Da ne boš preveč pričakoval glede hitrosti okrevanja oziroma rehabilitacije.. Nočem te demoralizirat, ampak okrevanje je lahko do enega leta, sploh zato, ker nisi najmlajši.
Odvisno je tudi od tega a bodo odstranjevali del meniskusa ali ga celo šivali, kar je malo verjetno a traja okrevanje dlje. V glavnem, sam ne prehitevaj dogodkov... načeloma čas celi, če pa mal dlje traja pa ni neka drama.
Po pameti bo treba. Če prehitro preforciraš maš pol res še več okrevanja kot je bilo potrebno.
100k km je bila kupljena, naredil sem vse kar je bilo potrebno narediti, da bi avto dolgo peljal(to kar smo debatirali v temi servisi in imamo seznam). Avto je bil pregledan in je bil pri 100k km OK. Težave so se lotile pri 190k km,.. od senzorjev, turbine, glave, dpf, hladilnik počen, odročniki, odmična itd. Vsako regeneracijo sem pazil, da sem odfural do konca, servisi na 10k km, pa nič ni pomagalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prekrasno vreme je bilo za izkoristit,..kratki rokavi
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani