menjava verižnika in celoten servis je zneslo 215€. Ker sem stalna stranka so mi dali 28% popusta pa je blo pol v evrih 160€. Sem kr vesel, da ni premium e-mtb, ker vprašanje bi bilo kakšna bi šele pol bla cifra.
Jaz sem dal za bike fiting, montažo pedal, blokejev servis/pregled kolesa dal 70eur sem bil tam skor 2h 😅
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Res pa je, da niso vsi doma blizu meje (Italija, enako Avstrija) in za eno "zobno pasto" ali neke vsakodnevne nakupe, se večini ne da voziti tako daleč in kupijo lokalno (in to trgovci vedo). Verjetno se nekdo iz Lj ne pelje po zobno pasto v Italijo in je majhen procent tistih, ki kupujejo čez mejo. Ali je kje kakšna statistika nakupov v tujini ?
Ja tisti ki smo pri meji logično...pa še to gremo po velik nakup vsake toliko, tiste robe k se splača. Ostalo pa kar po delu v trgovine po Ajdovščini.
Je pa goriškuh tablic pred trgovinami v stari gorici več kot italijanskih 😅
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki.
Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.
Jaz isto, tanko zapestje,.. že 7 let nosim 50mm, brez problema. Nič ne sega čez zapestje, nobenih težav z oblekami/dolgimi rokavi pozimi v hribih ali na zimskem teku. Aja pa športno uro(če maš tracking česa čez dan, oz. med vadbo), se pravilno nosi en prst nad kostjo na zapestju.
Popravljeno od Tilen5
Sem si sprintal eno kopijo garmin nosilca za uro, da lahko montiram na nosilec od kolesa. In paše gor ura v nulo. Zatičke sem pobral ven iz uničenega pasu od ure. Zdej provam doma če se zaklene na kolo. Prišparal swem 25eur, edin moram pa print mal bolj lep naredit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem dal za bike fiting, montažo pedal, blokejev servis/pregled kolesa dal 70eur sem bil tam skor 2h 😅
Povezava za deljenje
Deli na druge strani