Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki.
Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.
Jaz isto, tanko zapestje,.. že 7 let nosim 50mm, brez problema. Nič ne sega čez zapestje, nobenih težav z oblekami/dolgimi rokavi pozimi v hribih ali na zimskem teku. Aja pa športno uro(če maš tracking česa čez dan, oz. med vadbo), se pravilno nosi en prst nad kostjo na zapestju.
Popravljeno od Tilen5
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Sem si sprintal eno kopijo garmin nosilca za uro, da lahko montiram na nosilec od kolesa. In paše gor ura v nulo. Zatičke sem pobral ven iz uničenega pasu od ure. Zdej provam doma če se zaklene na kolo. Prišparal swem 25eur, edin moram pa print mal bolj lep naredit.
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bom tudi najbrž garmina kupu, sam ne ure
Povezava za deljenje
Deli na druge strani