Skoči na vsebino
Moto Potovanja
Napisano (urejeno)

Jaz že za specialko praskam  denar..wc papir je enoslojni iz eurospina

Drgač se pa strinjam forum je obupen od že leta 2020..politika in teorije zarote 24/7. Pa vsak dan slabše je. 

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Ne da te rinem v stroske samo...jaz nebi cakal še en dan...

Nimam sile, tako da čakam :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano (urejeno)

In glih jaz bi moral zamenajt telefon 2026 🤣

Moj trenutni bo imel takrat 6 let,..baterija je slaba,..ekran ima znake burn-ina,..drugače pa šiba še vedno OK.

Sam to pomeni podražitev vseh naprav, nekaterih majn nekaterih več,.. GPS računalniki, ure, TV, Telefoni,..zadnja dva več

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Pač bili so tovarniško pre-lubed sam za tak dnar sm jih hotu met tipi topi namazane,..tko,da sm use še 1x umil pa namazal. Naredu sm tape mode zad na vezju ter med ploščo stikal in pcb sm naredl  še foam mode. Na space (notranjost) sem tud naflikal tape pa foam da je bolj gobok sound,..pa tesnila okol tipkovnice itd... Šel sem na thocky sound, ki sem ga dosegel ter smooth občutek. Imam GMMK pro, ki ni baš neki,..če bi še 1x bi vzel kaj bolj kvalitetnega. Stikala pa gateron milky nevem kaj, linarna z 50+15gf operating force,..i think

To je med vezjem in ploščo stikal(plate),..obična pena ponavad dobiš kak nov ekran notr zavit, to sem jaz uporabil (Ta slika je z neta)

How to PE Foam Mod your Keyboard - Switch and Click

Tape mode je pa klasika moder avtoličarski natančno zad na vezju. Je pa razlika ko daš samo tape ali pa foam oz tape + foam ogromna,..jaz sem bil tko wtf, kako je to možno

Imam pa doma še en cel set stikal roza od gaterona, ki mi je ta kolega giftu(nimam pojma sploh kako se kličejo, so pa ravno tako linearni),..pa komplet belih keycapsov,..tako če bi dobu en poceni barebone bel plastičen kar(za 50-60€) bi lahko zložu eno belo retro tipkovnico.

20251212_180601.jpg

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

To mi pišeš kar že vse vem :D Saj sem napisal, da sem si jo sam z nule sestavil mojo. Sam sem malo firbcal tenutno ponudbo. Barebone je bil takrat 190€, jaz sem kupil od kolega nerabljenega za 100€, 40€ stikala, 20€ stabs, 5€ lube, 100€ keycaps,..ostale moding zadeve so cheap bile. Najbol smotano je blo umit stikala in namazat enega po enega(plus isto na stabilizatorjih). Ma pa moja tipkovnica, ki je 75% kar 1.7kg lol

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 15 urami je samSimon napisal:

Ducky je bila ISO, prej sem pa tudi imel ANSI 10 let. Načeloma mi je za layout precej vseeno. Mi je pa ANSI lepši, bolj simetričen. Iso ima tisti bogi mali lefi shiftek, ampak ga nisem zgrešil, če je bilo treba stisnit ''sprint'' hehe. Mi je pa mogoče ljubši ta visoki ISO enter. Moja draga ima celo ANSI layout, ampak z visokim entrom. Sem naročil še ISO set tipk, da bom mal kombiniral drugače. Mogoče probam še split spacebar.

Kako boš pa testiral split space bar če ma en swič pod space? (Razn če ti bo space druga tipka pa daš split space na alte) Neke ansi so res mele visok enter ja ampak je le nadomestil tisti prostor kjer je tipka za Ž na ansi tipkovnici. Itak iso enter ne gre na ansi gor. Jaz sem si zložil sam custom ISO tipkovnico, pa sem zadnjičal gledal je bore malo ponudbe za barebone, večinom kar ansi prakticirajo.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je etcho napisal:

Iz moje statistike pride tudi nekaj zanimivih številk:

Od 2015 se v službo večinoma vozim s kolesom, 15,7 km v obe smeri, 150 višinskih metrov. Do zdaj se je nabralo 5702 km in 75386 višinskih metrov. Na kolesu sem sedel 16 dni, 22 ur in 58 minut.

Če malo obrnem številke in upoštevam povprečno porabo moje Mazde CX-30 6,3/100 in zdajšnjo ceno goriva, bi naneslo 521 €, če bi opravljal pot z avtom.

3k več višincev je letos naredu moj kolega z mtb 🤣🙈. Me zanima kolk delajo tevi s specialkami vidincev ko.delajo po 8k km letno

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 6 minutami je etcho napisal:

Pametni telefon = moderna droga.

šmrc šmrc,..m m m maš kje ? Kje do b b im ? šmrc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

No to je moje, kar je ulovilo vadb do novembra,nekaj kilometorv manjka. Bi upal na kaj več,..ma glede na to, da sem do 6. meseca imel faks in ga zaključeval je kar solidno. Višinci na kolesu so se vstavili pri 31,632 m.

image.jpeg

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je etcho napisal:

Recap samo za subscriberje. So še malo odsekali.

:D Jebiga. Jaz dam tistih 60€ na leto, uporabljam veliko stvari ki jih ponuja,..pa še svojih segmentov mam ogromno kreiranih.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je AmpeR napisal:

Ma najme hudič vzame, če res nič dobrega se ne dobi. Ok, ostajam na letniku 2011, ki še deluje ok.

Zmaga 1500€ je v žepu😁

Mini pc za 800ojro in to je to. 😁

Jaz bom to naredu če mi kaj crkne, oz ko bo za odpis. Močne grafe tako ne nucam več.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Nobene. Lp. No vsaj tiste z ddr5 ne 🤣

Al tujina če hočeš nižje cene, al pa kak funtech/mlacom itd, kupiš tisto komponento ki je v trgovini najceneje.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Glede na to kako dober dirkalnik so imeli čez celo sezono bi pričakoval lažjo pot do naslova.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Če ne naredi napake in konča višje od 4tega mesta je prvak Norris, seveda more Max zmagat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa tudi k recimo Alpine naredi totalno jebo z strategijo in uniči dirko obema dirkačema se ne piše...za druge pa takoj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.