Beograd je ZAKON.Tm je res taprav zur...tu v Lj mas ob 2 ze vse pijano in nasilno, tam se ga pa zura se tri dnji naprej, vsi pripomocki (pivo & vino & ciki & sampanjc ) so ful cenejsi hehe...hudo.
grega_ : vsega po malem LOL....ubistvu sem trenutno zaposlen v Areni pri bowlingu, prej pa v Sist3mu kot natakar...mened?er - i wish hehe....
..a je d`place notr isti k ex OZ a ne?? Neki sm po tv-ju gledu pa se mi ni zdel n? druga?
Nis(m)o ga kej dost spremenil.Je pa hudo ob petkih...funky shizznit.Ob ?etrtkih je za ksne house frEEke, res huda muska.Ob sobotah pa trenutno aktualne bedarije.
Drgac pa prid pogledat, dobis enga Islanda đabe...
BTW, poznam jo ze par let.Zenska zna bit u zivo precej bolj normalna, kokr se je glupirala na TVju.Folk k je gledu BAR je ocitno to hotu...jebiga.Bejba zarađuje lovu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Beograd je ZAKON.Tm je res taprav zur...tu v Lj mas ob 2 ze vse pijano in nasilno, tam se ga pa zura se tri dnji naprej, vsi pripomocki (pivo & vino & ciki & sampanjc
) so ful cenejsi hehe...hudo.
grega_ : vsega po malem LOL....ubistvu sem trenutno zaposlen v Areni pri bowlingu, prej pa v Sist3mu kot natakar...mened?er - i wish hehe....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani