Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ker ?e vzamem spet ta primer - avto zapelje v vodo, ljudje to vidijo in se po?enejo v vodo. Avto se potaplja "re?evalec" pa ugotovi, da je zaklenjen. Kaj zdaj, orodja ni nikjer, na kopno ne more? ker bo zmanjkalo ?asa. Enostavno lahko samo gleda?, da ljudje utonejo al kaj? :( Groza na ?isto. Klele je bila verjetno sam sre?a, da je avto starej?e izdelave in da so vrata lepo odprli in re?ili otroke ter ?ensko.

Sem pa zelo vesel, da Mazda nima tega sistema, da bi avtomatsko zaklenil avto med vo?njio - pol avto rata kot mi?olovka.

Kokr jaz vem, oziroma kokr sm jaz meu na Fiatu, je to opcijsko, da se ti duri zaklenejo... Ponavadi sem imel izklopljeno. Je pa res, da v dana?njih ?asih ?akanje na semaforjih marsikak tat izkoristi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pojma nima? kaj govori?...

-Poglej si rezultate glasov po ob?inah, in tistih KI SE TI?E, so VSI ZA!!!!! Boli njih kurac (razen Jorasa), kako se bojo zmenli, sam naj se enkra? ze zmenijo. Proti so pa ve?inoma vsi tistki, ki se jih zadeve NE TI?EJO!

me prav zanima kako bi bilo tvoje razmisljanje, ce dan se ne bi vedel a bos jutri hrvat al slovenc. Imam znanca tam in mu nic ne zavidam.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lol ko bi videli rezultate v na?em va?kem okraju. ?zmeden? Od 266 je bilo 130 ljudi, od tega 112 proti in le 18 za. ?e ne bi bil zraven ne bi verjel, da je taka razlika.

No in zaradi takele izjave mi ne more biti jasno, kako bi bilo lahko drugje po SLO tako druga?e kot je.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bom pa tkole napisal vsem zagovornikom tega referenduma:

- res je, prvi? imamo nek sporazum ampak ?al le zato, ker je vse kar so kravati hoteli zapisano noter, tak sporazum bi imeli lahko ?e leta 1994.

- vsi, ki so za zato da bo enkrat mir, zaradi prej?nje trditve pogorijo.

- ?e bi ?iveli na obmo?ju, kjer ne veste, a boste jutri kravat ali slovenec, bi se danes po?utili izdane od lastne domovine. Pa prodaj in se odseli, boste nekateri pametni, to pa ?al ne gre, ti ljudje so tam vsa ?ivljenja, svojih hi? pa ravno zaradi te negotovosti ne morejo prodat, saj nima tr?ne vrednosti. Drugi bojo rekli kolateralna ?koda - lahko je ?abarju ki to?no ve, da ga ne bo noben podil z lastne zemlje.

- Spomnite se samo, kje vse je ?e bila Slovenija...pri Mirni in ?e ni?je.

- Arbitri bodo tisti trenutek ko bodo znani dobili vsak svojo vilo na krava?kem (da bodo zagotovo nepristranski, kot je trdila kresal?ica na soo?enju)

- vsi poznate kravate in to?no je jasno, da se bodo dr?ali le in samo tistega dela arbitra?ne sodbe, ki bo njim v korist. ?e se slu?ajno zgodi, da bi mi dobili ve?ji del krava?kega ozemlja nazaj, se to nikoli nebi spo?tovalo - nasprotno, ?e bodo nam zarisali mejo pri Postojni, pa se bomo verjetno ?e naslednji dan umaknili v spo?tovanje in hlap?evsko priznanje arbitra?e in arbitrov....

Tako da .... v vsakem primeru pu?imo. Kot ?e vso zgodovino.

Pa ?e dodam ?e malo cinizma.... stavim, da bo ve? ljudi glasovalo na talentu, kot jih je na volitvah....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer pa statistika govori svoje: mislim, da lani so bili med ?rtvami le motoristi cestnih zverin in nobenega choperja ali potovalnega motorja. Tudi enduro mislim, da ne. Bom poskusil najti to statistiko.

Statistiko bo? na?el na motosvetovi strani. Sicer ni popolna, a vseeno. In mo?no dvomim, da vmes ni bilo kakega GSa , varadera, ali pa celo na FJR 1300ja.... Preveri. Gotovo je zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.