Evo, Vespa je plačana, odpovedni rok tudi že teče... nova služba bo 6.9km od doma, zdej pa tut, če bo po 3€ benz...
Čestitke za Vespo in novo službo Zdej se že neki časa ne srečavava v Zeleni jami
pred 6 urami je Bini napisal:
Takole, prišli smo do zadnjega delovnega dne v službi, ki me je zelo veselila in mi dala hkrati veliko življenjskih iskušenj Ampak vsega dobrega je enkrat dovolj in tako stopim jutri v novo življensko obdobje, ki se ga tudi zelo veselim.... 😊
Čestitke in srečno! Zgleda, da greš v San Marino?
The ability to speak does not make you intelligent.
Anže Logar je sporočil, da Demokrati dokončno zaključujejo pogajanja z Robertom Golobom. "Delovanje stranke Svobode v zadnjih dneh je šlo čez meje normalnega političnega dialoga. Člane in poslance stranke...
Ja ampak, ko ti nekdo ONEMOGOČA, da se dejansko kot edini pravilno vključiš in z najmanjšim možnim povečanjem gneče, takrat pa ti mora ODPIHNIT POKROVKO. Klinčevi cestni šerifi in razni DeSUS vozniki, ki so požrli vso pamet tega sveta, a pojma nimajo o predpisih in varnosti v cestnem prometu.
Zato mi je pa tak luskuz se voziti z vlakom v službo. Prišparam na stresu. Žal, če grem parkrat z avtom, se potem vse povrne
Te čist zastopim. Včasih mi gre na živce zjutraj v centru na Trg OF, od Tivolske proti ŽP, levi pas gre naravnost, desni sicer zavije na Miklošičevo. Ampak dej, če ljudje vozijo po desnem, da ne zabije križišča Tivolska/Dunajska - zakaj ne odpelje vsaj še malo naprej, ne da takoj po semaforju smernik levo in čaka, da ga kdo spusti. Zadaj pa potem cela kolona dejansko zabije omenjeno križišče. Sploh sedaj, ko delajo ta kolektor okrog postaje.
Najbolj mi je pa smešno, ko ga levi pri nas slavijo. 😄V bistvu je desni politik zamenjal desnega. V parlamentu vodo sedaj -eni bivši desni, novi desni in skrajno desni. Zanimivo.🤗
To je res bilo tudi meni čudno. Res pa je, da je bolj pro-evropski, kot predhodnik. Kar samo po sebi nima teže na levi-desni tehtnici.
Papež Leon XIV. je v nedeljski pridigi znova kritiziral vojno v Iranu in čeprav ni omenil niti ZDA niti Trumpa, je bilo jasno, kam letijo puščice. Ameriški predsednik se je odzval z dolgim zapisom, v katerem med...
Fantje, naslednje volitve bom pa tudi sam kandidiral, sam Vam ne bom prodajal zgodbic. Že zdaj povem, da bom probal čimveč denarja pobasat, kjerkoli se bo dal 😂
Boss, vedno bolj me presenečaš. A to resno misliš, da ta "folk", ki gre v politiko, potem, ko dobi malo boljše plače, ne razmišlja o dodatnem "zaslužku". Vedno so pripravljeni na sodelovanje pod mizo. Vsi.
Pomoje od začetka še kdo fantazira o pravičnosti, pol te pa hitro obrnejo, ali pa porinejo v kot.
Imamo enega na gradbišču (ni iz naše firme), ki gre jutri na svojo prvo sejo
Popravljeno od g.Wankel
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitke za Vespo in novo službo
Zdej se že neki časa ne srečavava v Zeleni jami
Čestitke in srečno! Zgleda, da greš v San Marino?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani