Beti Hohler je bila imenovana v tričlansko skupino, ki je odločala o izdaji naloga za pridržanje izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja. Sodišče ga je izdalo novembra lani. Netanjahu je potezo označil za izraz antisemitizma.
Drugače pa, če misli POP TV delati na isto foro, kot pred leti, pol se jim ne bo splačal. Da boš pariral F1TV, moraš naresti oddaje in reportaže na nivoju SkyF1, za to rabiš pa pare. POP TV pa definitivno ne bo metal denarja v to
Smešno ali ne, je danes logično zakaj je Ališič vztrajal pri temu, da ekipa hodi na dirke.
Eni tudi ne znajo sploh ocenit (sploh kakšni švabi z nalimano pedalko na 120km/h), s kakšno hitrostjo se jim nekdo zadaj približuje na prehitevalnem pasu. Jaz, če vidim potem vsaj malo potegnem, da prej prehitim ali pa sploh ne skočim na prehitevalni pas.
Ampak ja, eni mislijo, da je AC samo za njih in potem konstantna hitrost 120km/h in čekaj ti mene, da prolazim.
pred 12 urami je Scr3am napisal:
Jaz imam pa ravno obratno izkusnjo. Avstrijci in nemci naceloma vozijo hitreje od 130km/h in so ravno makaroni (italijani) tisti k se cjazijo in se ustavljajo na plocnikih, odstavnih pasovih, kriziscih itd. Zivim takoj zraven karavanskega predora tako, da imam vsakodnevno srecanje z avstrijci, nemci.
To je pa skoraj unikatna izkušnja 😀
Ne rečem, osebno so in Italijani in Avstrijci in Nemci vsi mečkači na primorki, ko se enkrat začne poletje.
- Mladi perspektivni kadri so že v SDS vladi bežali iz države. Pa tudi davki niso bili kaj dosti nižji.
- Verjamem, da za goriva iščeš neke zakotne vasice ali prav namensko iščeš, da bi bilo v Italiji ceneje kot v Sloveniji, ampak to niti pod razno ni res. Fali še ene 30 centov, da bomo v povprečju na ravni cen goriv iz Italije.
- Zadnji stavek pa hja, ko to napišeš nekako kaže odraz, da tvoj post mogoče ni resno vzeti?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Moj jao se je nanašal na to rookie napako Norrisa
Sem vesel za Kimija
Popravljeno od g.WankelPovezava za deljenje
Deli na druge strani