Opiše ja, marsikatero stvar iz leta 1994 pa čudezno spozabi, verjetno, da ga ne bi Italijani še naprej preganjal po sodiščih.
Sej je fajn knjiga, sam to konstantno jamranje kako so vsi ostali podli fantje (vključno z Brawnom), samo on je angelček, je pa že njegov zaščitni znak.
Drugače pa lej, Tifosi si, ali pa nisi. Ne moreš biti nekdanji Ferrarijev navijač, lol 😀
Ja no, malo je res. Ferrari od sezone 2008, ko je zadnjič osvojil konstruktorski naslov (2007 pa je bil Raikkonen prvak), ni pokazal nekaj posebnega. Tamo nekde...
Tamo nekde imate eni nerealna pričakovanja. Še vedno so pa redno med top 3 ekipami. Se zgodi tudi sezona kot letos vmes, seveda. Nihče pa ni klincal Mclarna, ki od 2013 dalje ni pokazal nič svetlečega. A se dotaknemo še Williamsa?
Samo ok, Slivka kot Slivka, vedno nekaj lapa v prazno.
Ne ravno, da sem sovražen proti Ferrariju. Mal se norcam iz njih, ker so nekako eni redkih, ki jim je osnovna dejavnost samo proizvodnja športnih vozil, a v "kraljici avtošporta" pa neko povprečno moštvo...
Ti se delaš norca iz njih in posledično tudi iz sebe.
Ne razumem tvojega vprasanja ? Telefoni se s 65w polnijo ze lep cajt. Novejsi celo 100W-120W. To ne pomeni, da ce bos 100w polnilec priklopil na nek star telefon, da bo telefon sprejel 100W. Ne funkcinonirajo telefoni oz. polnilci tako...
To pa ni res. Nekateri se ja, večino se pa še vedno okrog 27w - 31w.
Pa saj ni problem to dat, ker brez otrok bi bilo izredno monotono. To pa razvajena generacija ne razume, ker se je skozi gledalo samo na njih.
No ja no, to je precej subjektivno mnenje. Meni brez otrok ni nič monotono. Pa načeloma niti nisem proti otrokom, sem kar kul stric
Mi gre pa najbolj na živce to vaško forsiranje v smislu da jih je treba imeti. Otroke imaš, ker jih želiš, ne ker to okolica od tebe pričakuje ali pa, da ne boš sam na stara leta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še Mazda6 dizel, obvezno na seznam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani