Se mi je zdelo...samo "prcaš",ko pa kdo pokaže z prstom na tebe pa "rep med noge".
Toliko o g.Wankelu
Vsa čast.
Ma napiši kar hočeš, da se boš potolažil ampak nikjer nisem napisal, da bom v kakršnikoli meri razkril privatne službene dokumente. Nekateri smo si prebrali pogodbo o zaposlitvi in ostale pogodbe s projektov.
Ne vem pa zakaj misliš, da prcam. Napisal sem samo, da ne jamraj o nizki plači, ker vsi vemo, da to ni. Kaj več še rabiš, da napišem?
Ti pa pojdi na vlak in jamraj ljudem dalje.
Zdej pa končujem, ker mi odmirajo možganske celice v pogovoru s teboj
Par tekem nazaj, so enemu skakalcu (pozabil kateremu) omogočili ponovni skok, ker je nekdo pod vzletiščem pihal s puhalnikom, tu pa niso mogli dovoliti skoka?
Na štajerski avtocesti, med počivališčem Tepanje in izvozom Slovenska Bistrica - jug, je bil popoldne zaradi gorečega vozila oviran promet. Voznik pri tem ni bil poškodovan, je pa nastal zastoj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ma napiši kar hočeš, da se boš potolažil ampak nikjer nisem napisal, da bom v kakršnikoli meri razkril privatne službene dokumente. Nekateri smo si prebrali pogodbo o zaposlitvi in ostale pogodbe s projektov.
Ne vem pa zakaj misliš, da prcam. Napisal sem samo, da ne jamraj o nizki plači, ker vsi vemo, da to ni. Kaj več še rabiš, da napišem?
Ti pa pojdi na vlak in jamraj ljudem dalje.
Zdej pa končujem, ker mi odmirajo možganske celice v pogovoru s teboj
Popravljeno od g.WankelPovezava za deljenje
Deli na druge strani