Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Upam, da bo v vsakem primeru zanimivo. Temperature bodo še toplejše, te soft gume delujejo kot radirke, medium zgledajo hitrejše. Will see.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je samSimon napisal:

S to tablico bom pa zdej sigurno vedel, da ti švigaš mimo kolinske 😁

Tudi s prejšno sem samo jaz švigal tam 😀

Ampak zdej bom bolj na ŽP Ljubljana lociran :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Citat

Beti Hohler je bila imenovana v tričlansko skupino, ki je odločala o izdaji naloga za pridržanje izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja. Sodišče ga je izdalo novembra lani. Netanjahu je potezo označil za izraz antisemitizma.

Jzt bi ga zapru že samo zaradi tega.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Zato sem jaz že toliko časa na f1tv

F1TV je majka. Sem mislu, da bom na F1TV gledu Sky, pa je F1 prenos ratal tok dober, da tudi Brundla ne pogrešam več :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉

Jaz + še ene 826 milijonov ljudi letno 😀

Drugače pa, če misli POP TV delati na isto foro, kot pred leti, pol se jim ne bo splačal. Da boš pariral F1TV, moraš naresti oddaje in reportaže na nivoju SkyF1, za to rabiš pa pare. POP TV pa definitivno ne bo metal denarja v to :)

Smešno ali ne, je danes logično zakaj je Ališič vztrajal pri temu, da ekipa hodi na dirke.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

Spet te Verstappen fore :D 

Najprej Leclerca na ravnini, pol pa še zanalašč v Russella. Če to ni za črno zastavo.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eni tudi ne znajo sploh ocenit (sploh kakšni švabi z nalimano pedalko na 120km/h), s kakšno hitrostjo se jim nekdo zadaj približuje na prehitevalnem pasu. Jaz, če vidim potem vsaj malo potegnem, da prej prehitim ali pa sploh ne skočim na prehitevalni pas.

Ampak ja, eni mislijo, da je AC samo za njih in potem konstantna hitrost 120km/h in čekaj ti mene, da prolazim.

pred 12 urami je Scr3am napisal:

Jaz imam pa ravno obratno izkusnjo. Avstrijci in nemci naceloma vozijo hitreje od 130km/h in so ravno makaroni (italijani) tisti k se cjazijo in se ustavljajo na plocnikih, odstavnih pasovih, kriziscih itd. Zivim takoj zraven karavanskega predora tako, da imam vsakodnevno srecanje z avstrijci, nemci.

To je pa skoraj unikatna izkušnja 😀

Ne rečem, osebno so in Italijani in Avstrijci in Nemci vsi mečkači na primorki, ko se enkrat začne poletje.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 59 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Elon rabi predvsem počistit podstrešje. Da daješ za referenco ljudi z dokazanimi motnjami v mentalnem zdravju, bi tudi ti lahko malo razmislil. 

Ok no, pol rabimo pa Trumpa 😂😂😂

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Uf, kako me živcirajo take budale. Na licu mesta bi jim polomil prste. 😡

Enako. Ne podpiram tega, ampak to me tok živcira, da ne vem, če bi lahko jezo zadržal v sebi.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

- Mladi perspektivni kadri so že v SDS vladi bežali iz države. Pa tudi davki niso bili kaj dosti nižji.

- Verjamem, da za goriva iščeš neke zakotne vasice ali prav namensko iščeš, da bi bilo v Italiji ceneje kot v Sloveniji, ampak to niti pod razno ni res. Fali še ene 30 centov, da bomo v povprečju na ravni cen goriv iz Italije.

- Zadnji stavek pa hja, ko to napišeš nekako kaže odraz, da tvoj post mogoče ni resno vzeti? :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Link:

AUTORACER.IT

In Ferrari hanno analizzato e compreso i problemi della SF-25, ma non sono di facile risoluzione. Intanto sono programmati i primi sviluppi.

Prihaja pa od Duchesse, kdor se spozna na F1, ve, da je on v ožjem krogu.

Je pa tudi res, da je imel Hamilton neke probleme z zavorami, ampak s čim on nima probleme :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.