Skoči na vsebino
pred 33 minutami je Alex napisal:

V glavnem moje okrevanje po operaciji poteka zelo v redu. Danes, teden dni po operaciji že hodim počasi brez bergel.

Vsak dan delam trikrat vaje in se zelo pozna. Čez teden dni moram začeti delati vaje z kilogramsko utežjo na nogi. Pozna se, da sem mesec in pol bil na pol pokreten in je mišična masa upadla.🥺  Ampak,bom že nadoknadil to.🤗

Bravoooo samo tako naprej 👍👍👍😁😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Alex napisal:

Da nadaljujemo z mojim kolenom. MR je odkrila, da je košček meniskusa odlomljen in mi ruži. Tako, da naslednji  torek me čaka artroskopijia. Potem pa hitro okrevanje in zopet na kolo.😊

Vse dobro ...pol počivat maximalno  

Saj si v penziji 👌😁🤣 počasi pol👍😉

pred 9 minutami je Alex napisal:

Prvič, ko so mi ga operirali na notranji strani kolena, leta 2014 sem po treh tednih že šel v službo. In ni bilo nikoli nobenih problemov do letos. 

Upam, da, bo tudi tokrat enako. 

Ok..takrat si bil mlajši 👌🤣😁😁😄😄😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Evo, še eno skrpucalo golobnjakov in njihovih škorcev. Ko misliš, da so že dosegli dno, jim ga uspe še vedno prebiti. Super. Otrokom prepovedati vaditi instrumente, naj bodo raje cele dneve za računalniki. Potem se pa čudimo, da je vsak dan več nasilja med otroci in mladimi. Saj če se zgledujejo po teh zlobnih, zadrtih in zamorjenih stvorih, ki prijavljajo otroke in mladostnike (pa tudi vse ostale) policiji, ni čudno, da je vedno manj spoštovanja in tolerance. Naj proba kdo mene ali sina prijaviti, da igrava doma  el. kitaro.😡

https://www.24ur.com/novice/slovenija/bodo-globe-za-igranje-glasbil-doma-se-visje.html

Ej...samo muziko na fulll in gasss 😁😁👍😎😎😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Danes so golobnjak in njegovi škorci zasedli Koper in tukaj na obali trosili svoje neumnosti. 

Zanima me, kdo jim je sploh dovolil, da organizirajo svoje seanse na obali. 

Zato pa je bil zrak danes zatohel. 🤪

Ja..ja  sem videl jih ...zato je bloo danes tako vroče in soparnooo😉😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ej...Boss se strinjam z tvojo izjavo o tekmi . Čestitka našim 👌👍👍👍

Ostalo pa smo vidli kako je šla tekma 😬🧐 pa zoom zoom 😉😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Res je. Zato pa imamo mi na obali klime že celo večnost. Recimo, mi smo kupili prvo klimo, Toshiba, daljnega leta 1995. Pa ne samo zato, ker bi bilo vroče podnevi, ampak kot si ti omenil, je bilo vroče tudi ponoči. Pa spomnim se, ko smo bili leta 1993 prvič na Sardegni, je bilo že takrat tam 38°C. Nič kaj posebnega in takrat ni nihče delal panike. 

Res je ...pri nas na obali je visoka vlaga v ozračju plus temperatura 😁...zato je....🥵😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Pa komentiranje v stilu:" Tako nizkih temperatur zjutraj, v tem delu poletja, ne polnimo od leta....". 

Vedno je nekaj, ali je in bo izredno vroče z oranžnim in rdečim alarmom, ali bo izredno deževalo z izrednimi neurji z rdečim alarmom... V glavnem, za vremenarji nikoli ni v redu. 

Ko sem bil še majhen so bila takšna poletja na obali, kot je sedaj, kar pogosta. Bilo je velikokrat tudi kar nekaj dežja. Sako kaj, ko to vreme sedaj ne gre stricem iz ozadja v kontekst "nenormalnega segrevanja" . 😊

Res jee in čim je deževalo po 15.Avgustu je šlo poletje mimo glede temperatur in vlage saj tu na obali 😉😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Končno je KONEC, čestitke fantu iz Komende, za 4. zmagoslavje na največji dirki tega planeta! :)

Čestitke pogi- ju ...bravoooo  💯👌👍

Tudi čestitkeeee  Rogliču in Mohoriču👌👍👍👍👍😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano
pred 56 minutami je Alex napisal:

Čestitke Pogiju. Danes odlična ekipa UAE, odlična taktika Pogija zadnji kilometer in seveda šprint. 💪👍

Čestitke za zmago pogij👌👍👍👍tako naprej samo gassss 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Enako. Vse je res odvisno od staršev in vzgoje. Otroci, ki so prepuščeni ali cesti ali računalnikom cele dneve, bodo v najboljšem primeru na drogi ali bodo postali  računalniški friki (beri vase zaprti  čudaki). 

In v obeh primerih imaš problem. Tega je dan danes vedno več. 

Sem enakega mnenja 😉😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊

Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa...

Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊

Ej....uživaj maximalno zdaj v penziji 😉👍👍👍👍👍smo na vezi 😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.