G. Lojz, povejte mi ?e boste la?je ?ivel ?e priznamo da je hitrost na prvem mestu, pri nesre?ah ?
Bo kon?no mir ?
Prosim lepo, odgovor samo z DA in NE, ker se mi ne da ve? brat tega bul?ita, ker se ?e ultra ponavlja bi ?lo LEPO prosim, prosim.
@Don, Js NIMAM predelanega avta ! in prosim da se ne ?iri napa?nih informacij.
Za VSE ostale ki uporabljate raznorazna imena mno?il,rodil, ... , ?e kaalman ne bo ukrepal bo mogu en drug, prosim brez ?aljenja, G.Lojz se je pa? tako zamislil,ne dopu??a 2. ali 3. vzroka, pa tudi ?e je samo posreden, zato ga dajmo prosim razumet in mu samo pritrditi na njegove trditve im bo takoj mir.
Namesto da se spravljate nanj ga raje povabite na kak , pa se tam pogovorte in boste videli da je g.Lojz en fajn dec z dolenjske.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Na na?i dolini skoraj vsak dan kro?i nek ?uden helikopter in potem policisti ustavljajo(brez radarja folku pa n? jasno) folk in nam pi?ejo pla?ilne naloge.
In ugante za kaj ?
1. Speed. g.Lojze zgleda da so vas kon?no usli?ali.
2. Polna ?rta.
3. Varnostni pas.
4. Vijuganje, tem dajo kar pihat in so sicer prepo?asni, samo vseeno dobijo kak pildek.
Jaz bom ?el na forum www. avtomobilizem. com takrat, ko me boste tukaj preglasovali ali likvidirali. Potem bom ?el na forum avtomobilizem.com, odprl podobno debato, ki bo prav tako trkala na vest divjakom in videl tamkaj?nji odziv. In ko me bodo tam pospravili tako kot vi, bo za to izvedela celotna slovenska javnost in si tako ustvarila svoje mnenje ter spoznala, zakaj je na na?ih cestah tako kot je. To bo spro?ilo veri?no reakcijo tudi pri oblasteh in va?emu ljubemu ?lendru, policiji itd... in on ter njegova kompanija bo videla, da je treba ob na?e ceste nasejat mno?ico radarjev in kamer, ki vas bodo streznile in prisilile, da boste vozili kot se ?ika.
Vi me kar pospravte.
A zdej smo pa u?aljeni, ?
Kaj boste naredu, ?e ?lender & Co., ne nardijo n? em g.Lojz pa bo, ma ne sanjajte g.Lojz, re?itev ?e daste v cajtne bo padla na va?a ple?a, ker se boste spodaj podpisal, ?e imate khm...
Pa glede na to da si niti pret 5-10 ljudi ne pridete pokazat, na direktan vpra?anja odgovorit v 5 ?rkah, me sploh NE skrbi, pa ?e ?e bo urednik ven vrgu ker bo videl da je vse skupaj kr neki.
Pa ?e zadnj? prosim ?e dobro preberete statistiko ki ste jo SAM nalepil na foru in prenehate nabijat da je hitrost 1. in edini vzrok za nesre?e, je vzrok samo ?e je pijan je hitrost rezultat pijanost ne more? re?t ?e se trezen nakanta(va? vzrok hitrost je pravilen) v zid da je isto kot bi se pijan, ki je peljal cca 50km/h ve? ali pa celo 50 km/h manj kot trezen.
Kon?no vikend mir pred vami banda dirka?ka!
Gre kdo na morje, se dobimo na planini ?
Ne bom odgovarjal z DA ali NE ker nisem na zasli?anju.
Jaz sem vam pa lahkoodgovoril, sicer po nekaj ?asa pa vseeno sem.
Na tak?no vpra?anje kot si ga ti spet zastavu, ?e? naj povem kolko procentov zna?a prilagojena hitrost, sem ?e Boss-u odgovoril. Kot ka?e tud ti ne prebere? vsega ampak samo tisto kar ti pa?e.
In spra?uje?, ?e sem isto vpra?anje pripravljen zastavit na avtomobilizem. com? Sem, brez skrbi, se nikogar ne bojim, ker vem, da govorim 100% prav, ampak po?teno povedano, se mi ne da ?e enkrat od za?etka preganjat s podobnimi kanoni kot ste tukaj.
Saj sem tukaj ?e povedal. V VSEH avtomobilisti?nih forumih so uglavnem prisotni samo taki, ki se napihujejo z avtom, ki radi svoj avto pritisnejo, dirkajo, divjajo in pogosto kr?ijo prometne predpise. To je njihova (in tudi va?a) skupna lastnost, ki vas zdru?uje v tak?ne in podobne forume. Zdru?ujete pa se tudi zato, da se po?utite ?e bolj mo?ne. In pol te va?e enake lastnosti in enake grehe jemljete kot sveto resnico. Pa je dale? od tega. Stanje na na?ih cestah dokazuje to. Pa va?a nezrela teorija tudi.
Na splo?nih forumih, kjer je debata o bolj ?ivljenskih zadevah, ni toliko somi?ljenikov kot vas je tukaj. Na splo?nih forumih se zavedajo, da ?ivljenje ni samo avto, gas, dirka in kr?enje predpisov. Na splo?nih forumih celo vedo, da se na cesti umira zaradi neumnosti in divjanja. In to ve, ?eprav vi ne priznate, tudi dr?ava, ?lender, policija itd...To je to dragi YavarYe X6V6.
Vi ste zaradi obsedenosti in pogledu do avtomobilov, slepi do krutega sveta, za realnost in resnico, zato bi radi na?li krivca za svojo slepost drugje. Ampak krivec ste vi, oziroma eden iz med njih.
Pa ne jemat tega odgovora preve? osebno, ker sem odgovoril vsem.
Pa prej?nji moj post sem malo dopolnil, pa si ga ?e enkrat pre?itaj ?e ho?e?.
@KAALman, pa menda ja ne bo? ?e ti delal bedaka iz sebe? Govori? prav to, na kar sem izrecno opozoril.
Opozoril sem pprav na to, ?e? da ne boste zdaj za?eli pisat, kakor da mogo?e pijance in pijanost zaghovarjam. Ejejej, pa si glih ti spet tak?no zinu...
Lej g.Lojz zastavil sem vam nata?no vpra?anje in prosim za natan?en odgovor, je to tako te?ko ?
Pa odgovora nisem dobil, ?e enkrat prosim zanj in v treh kratkih vrsticah in prosim brez izmikanja in ?aljenja in bul?itenja.
1.
2.
3.
HVALA !
Ni? ni Boss men lepo razlo?u. On pravi da statistike zavajajo, v resnici pa zavaja ON.
On pravi da statistika kar avtomati?no pijance pri?teje k neprilagojeni hitrosti, v resnici pa so pijanci prisotni v VSEH dejavnikih nesre? in tako je tudi statistika vodena. Tukaj Boss nekaj motovili. In ?e kdo zavaja javnost, jo zdaj zavaja Boss. Ti in tebi podobni mu pa nasedate, ker vam pa? njegova teorija pa?e. Ampak realnost je vse kaj druzga kot va?e ?elje.
Norci so problem ?tevilka 1 na slovenskih cestah. In delat je treba na tem da se jih urihta in spravi v red. Ja in pijance je treba tud urihtat, da ne boste spet rekli da jih zagovarjam. Ampak norci so najhuj?i. In to je ?alostno. Celo pijanci vozijo pametneje kot norci.
Pa ?e vedno NE vemo kolk ?ez omejitev se moramo peljat da spadamo med norce(kamor sam sebe ?tejem iz ljubega miru), je to 5 km/h ?ez omejitev ali 30km/h, 60 km/h ?
Tole statistiko je vzel iz linka ki ste ga VI nalimali, tako da to ni zraslo na njegovem zelniku, jaz to tako berem-razumem.
g.Lojze noben vas ne podi al pa karkol, a ste pripravljeni-sposobni isto vpra?anje zastavit na avtomobilizem.com ?
A. DA
B. NE
Pa ?e ena stvar me zanima(no?em vas u?alit al pa karkol druzga), vi vse napol preberte in pol odgovarjate al ne odgovarjate kar je preve? osebnega, al pa takega kjer bi se lahko zagovorili ? Odgovora sta samo dva, ni mi treba na dolgo pisat.
A. Ne berem vsega
B. Prebutast predlog vpra?anje da bi odgovarjal
Zadnji stavek pove vse, se pravi katere zagovarjate in o?itno tud ... :ne vem: (pa brez zamere to spet tako razumem - tako pi?e)
Opa opa YavarYe X6V6, a tebe no?e nobena za zmeraj uzet?
Drga? sem pa sli?al ja, da tisti, ki drga? niste glih visoke rasti, rastete bolj med noge. Kot pi?tola. Bemti?, blagor tistim babam, k so mele tebe na seb.
Zakaj pa bi me, saj ?ebela tud ne hodi vedno samo na en cvet, pa treba je tud teren preverit in nabrat prakso, a ne ?
Pa blagor tud tistim ki me ?e bodo.
Kaj, a tvoja kolesa na avtu nimajo ventil?kov? A ti jih je ?e kdo pokradu?
Ne nimam jih, pa noben mi jih ni pokradu(nimam js đipsijev za sosede :ne vem: ) , nimam jih pa zato ker sem raje ta ke? porabu za ....
A da znam govort?
Ve?, sem hotu it za ?upnika, pa mi ni blo v?e?, ker pol nebi smel fu*at. Jaz pa to rad delam. Pa farov?ke kuharce so itak vse debele in stare, tako da.....
Odgovor na prvo je dejansko ne ozirma ne vemo, ker do sedaj samo tipkate, ok ?
Kje in kdaj vas bomo videl in sre?ali, da malo po?etamo, ker tole tipkanje prav ubija, pa ?eprav sem ?e mlad ?
Pridete na naslednji piknik, paintball vsaj kot gledalec, vas pridemo iskat ?
Pa brez izgovora, da nimate ?asa, ne morete, ker vas boli koleno, kolk, ...., dajte pokazat malo dobre volje do foruma?ev.
Aja, to je tam blizu Dolenjskih toplic. A zdaj k ma? ?e plin, ma? pa na tistem koncu punco?
Kdo prav da sem jo v sevnci imel, to je blo samo za obojestransko zadovoljstvo, pa nam ?ou k spovedi pa u pu?co dau. To je bla ena kar precej vernih, razni oratoriji in cerkveni izleti pa to ampak je samo potrjevala pregeovor. "Bolj pobo?na bolj prlo?na." Kaj morem tako je blo, driga? pa g. Lojz vedno najdem nekaj za sprot, ?e mate kj vi?ka , v bistvu trenutno ne rabim, pa tud v zele vam nb bom hodil.
Zdej vas pa samo ?e enkrat, zamaskiran v prodajalca ?ebule, na skrivaj po?akam zadaj za GAMO v BTC-ju, kjer se va?a tolpa zbira, pa vam vsem po vrst ventil?ke poberem.
Hehehehehe....
Js se ?e kr tresem, g.Lojz po vinjeto ni upal, ventil?ke bo pa ?raufal, samo tukaj sem varen, ker moja kolesa tega sploh nimajo.
Ajvar....v nepravem trenutku si napopu sliku...Alex wins! Kje si bil zdej Sardinija al Korzika? Mi smo bili zadnje novo leto v Cagliariju - skoz 20C...
On jih je NAROBE napopal.
Imamo temo o dopustih, tako da ....
Saj statistika govori tudi o teh razlogih za nesre?e.
Saj statistika dolo?a tudi to, da se je nesre?a zgodila zaradi nepravilne strani in smeri vo?nje, pa da se je nesre?a zgodila zaradi neupo?tevanja varnostne razdalje, nesre?e zaradi izsiljevanja itd.... saj to vse pi?e v statistikah, pa vendar vas to ne moti. Moti vas samo ta neprilagojena hitrost.
Povedat sem hotu to?no tisto kar pi?e v drugi vrstici va?ega citata.
Kolk strani do konca pa ima ta "zvezek"?
Po?asi jih boste sami filali, ba dovolj je ?e fore.
Sam stari to je pa tuma?, takega ne sam izspit pa pike pa nevem kaj u arest k kakemu morilcu, sj sta dejansko na istem en je ?e drugemu pa ni ratal-?e.
Vi?ek pa je k se mu ?e fajn zdi in pol ?e posnetek da na youtube.
Samo to ho?emo in mislim, da tukaj ni NIKOGAR, ki bi zagovarjal divja?ko vedenje in divjanje brez mej po na?ih cestah, ?eprav si ti skoraj prepri?an, da smo ve?ina Mazda?ev takih divjakov in norcev.
Kaj si pol g.Lojz misli ?ele o potentnih lastnikih ?vabov ?
?e v?eraj?nja statistika od pumpe v lj do murske in nazaj na pumpo.
Nepravilna menjava pasu na avtocesti, brez uporabe smernika - 24X
Nepravilna menjava, samo smernikom, ampak brez da pogleda-preveri ?e lahko to varno stori - 2X (mi smo pa fajn zavirali, pa ?eprav smo peljali cca 135 km/h-pravi dirka?i)
Leplenje na rit - 3X (modeli so nam rinili v rit pa ?eprav se jim nismo mogli umaknit, ker je bila na voznem pasu kolona tovornjakov, ko pa smo le te prehiteli smo se jim takoj umaknili, da jih nismo ve? ovirali)
Izsiljevanje - 1X in 1X tovonjak ki je enostavno samo zapeljal na prehitevalni pas, brez smernika in da bi pogledal, tablica ja bila iz Bolgarska(BG).
Uporaba telefona - 3X
Divjaki ki so nas kljub na?ih 135 km/h, prehiteli da se je Cx kar zaguncal in ?e ga ni bilo - 6X
Varnostna razdalja, tovornjakarji vozijo 5 metrov narazen(dobr da ve?krat ne poka) - 5X
Dirke slonov(2 tovornjaka se prehitevata) - 2X
In ?e meglenkarji - 1X zadaj in 2X spredaj
To so vsi prkr?ki ki smo j ih vsi trije opazili med vo?njo v na?o smer, nasprotna nismo mogli in niti utegnili spremljat.
Po AC, smo de vozili od 7-12 litrov in uporabljali cca 16 do 25 konjev(najve? smo imeli 221), toliko je kazal obd, ker avto zna sam pokazat kolk mo?i trenutno uporablja kot vejron, samo ?tevilke so bolj normalne.
Za premik te gajbe z mesta ses rabi? nekaj ve? obratpv, druga?e se samo strese in "umre", pa lepo se vidi kdaj turbina dose?e potreban tlak in tam pa dogaja.
Vo?nja tega "terenca", je skoraj enaka kot vo?nja mazde6, avto se v ovinkih ne nagiba kot ?oln, ko ga natera? in pospe?uje? na polno se ne dvigne kot gliser, predno zaglisira, skratka sploh nima? ob?utka da si v terencu.
Najhuj?a pa je modra ambilajt, vse nas je fascinirala.
Pa ?e kaj nas je pri?akalo v Murskih ?rncih.
Boss je bil pa la?en, samo piti smo mu dali druga? nebi speljal testa do konca .
Daens okrog 8h zjutraj spet rde? golf kontra po ljubljanski obvoznici. Je pri njemu hitrost sploh pomembna ?
Pa dejmo nehat komplicirat, ker se bo tema vlekla do nezavesti in vsi enostavno odgovorite z DA ali NE, bo g.Lojz sre?en ker bo dobil odgovor na njegovo vpra?anje mi pa tud.
Js sem ga ?e dal kako stran ali dve nazaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
G. Lojz, povejte mi ?e boste la?je ?ivel ?e priznamo da je hitrost na prvem mestu, pri nesre?ah ?
Bo kon?no mir ?
Prosim lepo, odgovor samo z DA in NE, ker se mi ne da ve? brat tega bul?ita, ker se ?e ultra ponavlja bi ?lo LEPO prosim, prosim.
@Don, Js NIMAM predelanega avta ! in prosim da se ne ?iri napa?nih informacij.
Za VSE ostale ki uporabljate raznorazna imena mno?il,rodil, ... , ?e kaalman ne bo ukrepal bo mogu en drug, prosim brez ?aljenja, G.Lojz se je pa? tako zamislil,ne dopu??a 2. ali 3. vzroka, pa tudi ?e je samo posreden, zato ga dajmo prosim razumet in mu samo pritrditi na njegove trditve im bo takoj mir.
Namesto da se spravljate nanj ga raje povabite na kak
, pa se tam pogovorte in boste videli da je g.Lojz en fajn dec z dolenjske.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani