Z-ja dobil od mojstra Oblaka, ki ga je pobarval in spoliral. Je ze parkiran v svoji garazi, zvok linijskih 6 sem pa ze komaj cakal ponovno slisati, huhu
Laktom je res mojster licarskih opravil, klobuk dol!
Nejc, tole mora? ?e prebrat glede wikend kolesarjenja;
sem se peljal po neki asfaltni, dokaj ozki cesti (na Stari grad nad Kamnikom), me prehiti z veliko hitrostjo nek Sharan ali Touran (karkoli ?e), ful na blizu mimo mene.
Ker sem bil le ?e 1km od cilja (tega gradu oz. gostilne na vrhu), sem pospe?il, s ciljem da ga ujamem ?e preden pobegne iz avta in mu povem, da tole ni oke taka vo?nja.
Sem ga res sre?al na parkiri??u v fazi izstopanja in mu povedal par krepkih (primitivzma sem se zadr?al, ?e tudi zato, ker je bil zraven pri avtu ?e pred?olski otrok), no pa me mo?akar, ko se je opogumil in me zbode; "a si se ustra?u al kwa?" (sem mu le ?e povedal, da lahko zamenjava vlogi in prevozni sredstvi, pa naj pove ali se bo ustra?il in sem se prijazno poslovil od tega stri?ka, njegove soproge in tamalega).
Eh taki osebki se sploh ne zavedajo kako nevarno je njihovo po?etje in upam, da bo naslednji? vsaj malo pove?al razdaljo do kolesarja na taki ozki cesti.
V ?oli se u?ijo rime in u?iteljica vpra?a: ''Kdo bo povedal kak?no rimo?'' Roko dvigne Janezek in re?e: ''V morju stoji Jurca in voda mu sega do kolen.'' U?iteljica vpra?a: ''Janezek, kje pa je tu rima?'' Janezek ponosno: ''Saj bo rima, ko bo plima!''
Hmmm, a mogo?e ostali nacionalni prevozniki v drugih dr?avah pa nimajo izgub. Vse subvencionirane linije na?eloma prina?ajo izgubo, dr?ava pa naj bi jih imela zaradi povezav v svet. Sej je avtobusnih in ?elezni?kih linij tudi ogromno, ki so nerentabilne ampak jih je treba imet. ?al je to tako, to je pa? cena javnih prevozov - saj skos tulijo, da naj ve? uporabljamo javni prevoz. Najprej ga mora? imeti, da ga sploh lahko uporabi?.
OK; ampak npr. ?eleznice imajo pri nas dobesedno ekskluzivo, medtem ko v letalski industriji ima? ?e samo na Brni?kem letali??u en cel kup ponudnikov, potem pa pa? izbere? na podlagi "ekonomske ra?unice" kot bi rekla ga. Velepi? iz NMK. Adria Airways nikoli ni bila med tacenej?imi, to je verjetno vsem jasno, ki smo kdaj leteli z njimi.
V?eraj popoldne nepregledno dolga kolona iz smeri prestolnice, preko izvoda z AC za Vodice in naprej proti Kamniku. So imeli kme?ki ?trajk lokalni prebivalci, ki jih POPOLNOMA razumem, ker tam nujno rabijo obvoznico. Ko gre tovornjak priklopnik tam ?ez vas, se ne more z nikomer sre?at, jebomast!
Glede redarjev; tisti del pri blokih kjer so zarisani boksi so privat posest od nas stanovalcev. In tam redarji ne smejo posredovati pa ?etudi je avto ?ez 3boxe...
Tole na zelenici in nasredi ceste pa.... Sem klical pajka in so redarji ugotovili, da ni dovolj v napoto , da bi ga odpeljali in je dobil zgolj globo....
Sicer pa... Danes so imeli precej hard debato z tem majstrom in ... Verjetno bom res naredil tako kot je Zmaj rekel; bajk, spanje in na ignore dokler mi ni neposredno v napoto...
Naj si drugi ma?ejo roke z drekom. ?e ga lepa beseda in potem malo manj lepa beseda ter kazen ni spametovala, je tip pa? prevelik ?{|ש[$ (naj vstavi vsaj po ?elji), da bi se ?el zajebavati z njim, medtem ko je moj avto parkiran zraven njegovega in medtem ko meni draga oseba dnevno hodi mimo njega.
Saj bo naletel na ve?jo budalo od mene....
Saj ve? kako pravijo glede me?anja dreka; da bolj kot ga me?a?, bolj smrdi. Pusti bukslna, slej ko prej bo nekje nasrkal zaradi svoje ignorance in brezbri?nosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fakk grozno je videt, kako ga te?a tovora dol potegne, ker sicer ?e bi se priklopnik odpel, bi kabina in voznik (?iv) ostala na zgornji cesti.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani