Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Men je zanimivo kak?na je razlika okusa med burgerjem, ki ga lahko dobi? v kak?ni YU gostilnici oz. pri Albancu (npr. Vagon?ek na Kamni?ki ?elezni?ki postaji, ali Ajda v LJ Centru). To je tista taprava pleskavica, ne pa plastika iz Meka. Se pravi npr. ta na? Vagon?ek v Kamniku, se naje? te njihove pleskavice za 3,00?. Okus fantazija.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem sele vceraj malo izvedel, kaj tocno naj bi nam tole prineslo; nekatere stvari gredo pa? mimo mene.

Ampak... veliko ljudi so konkretno zajebali s tem...

https://www.24ur.com/novice/svet/327-000-slovencev-je-postalo-kreditno-nesposobnih.html

Kaksno mnenje?

Pardon ce je ze bilo govora o tem. Kot receno, niti nisem vedel za kaj se gre i potrm preprosto preskocim take prispevke. :)

O?itno si spregledal objavo na forumu neke osebe, ki dobesedno uporabljamo samo ?e besedo PA? in jo po?iba kamorkoli je mogo?e in nemogo?e.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Dunkirk sem gledal pred par dnevi, voja?ki iz leta 2017, na tematiko 2. svetovne vojne in begom Angle?ev pred Nemci iz Francije. Fajn zadeva. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kak?no mnenje glede naknadne kazni Maxu?

Verjetno je upravi?ena, ker pravila so precej jasna. SICER PA, ob dobrem ?tartu in kasneje strategiji postankov ter manj?i obrabi gum, poba ?e zmeraj lahko zmaga s 4. pozicije. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da obudim kolesarsko temo, se bom pohvalil z v?eraj?njim udejstvovanjem;

takoj ob zdanitvi, cca. 7.ura, sem ?tarta z MTBl iz doma?ega brloga in sicer v smeri Zg. Senice, do mojstra Pelka, cca. 25km in sem potreboval natanko 1h do njega. Simon je bil ?e pripravljen na ?tart, da sva se zapeljala do Pokljuke, potem preko Lipance na Debelo Pe? in Brdo.  :ouje:

Fajn ?portni dan in v ?ast mi je, da sem dr. Pelka peljal na njegovega prvega (oz.. dva) vrhova nad 2000m.  :wub:

(sprva sem se spra?eval ali naj grem res s kolesom za uvodno uro, pa mi kasneje ni bilo ?ow), huhu  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mojstra Pelka moram zelo pohvalit za hitro popravilo in ugodno ceno, ko bi mi zaradi po?ene cevke lahko cel motor ?el k vragu. Mojster in pol! :macek2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Pribli?no si zadel, mogo?e prva dva obrnjen vrstni red. :)

Dovizioso je preme?al vrstni red, ko je bil 3., sicer bi bila napoved povsem natan?na.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.