Nejc, a tudi beybe po mestu tako podrobno preu?i?, ali si se prav na plati??a dolgo?asnih vozil osredoto?il? Ker verjamem, da bi imel kaj videt, klinc pa plati??a.
Meni je hecen sestricnin primer, ki dela v Meckatorju kit trgovka in je nasla boljso zaposlitev, a je zdaj v strahu, da je sef ne bo spustil.
WTF, sem jo vprasal, ce je pismena in da nismo v dobi suznjelastnistva, da ce zna brati naj prebere pigodbi o zaposlitve innce dogovor ni mozen, bo pac oddelala predpisani odpovedni rok. Brez velike drame
Sem samo enkrat enemu frendu posodil denar, pa je bilo ?isto zadosti, da me je izu?ilo...
Star pregovor pravi; ?e ?eli? izgubiti prijatelja, mu posodi denar.
@Nejc, jaz grem velikokrat na zaupanje (precej dobro preberem ?loveka in njegove namere), ? su?e pa tudi ni pri hi?i, tako da se ne ?ivciram brez potrebe
Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje.
Zanimivo mi je da imamo v Kamniku projekt KAMKOLO, ki so elektrificirana, to bi bilo za probati, da si lahko tudi sam ustvarim mnenje o tovrstnih kolesih. Je kdo peljal KAMKOLO?
Mas popolnoma prav. Se pa tudi pri nas pomoje menja mentaliteta da moras biti v isti sluzbi po 15let+, da je nekej narobe ce mal vec sluzb zamenjas
To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nogometa?e treba pohvalit za nek povsem nov pristop in borbo do zadnjega sodnikovega ?vig?a. Kek je res ma?ek nogometa!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani