Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Rojaku? :D

Monako - Francija :)

Mi je pa zanimiva njihova himna, ki jo bodo kot ka?e ?e ve?krat letos po dirki urezali tamalemu na ?ast. :P

@Wankel, na podlagi tele fotke sem jaz celo v dilemi, ?e ni nek Hrvat tale Leclerc???  :hohoho:

https://www.rtvslo.si/sport/formula-1/ce-kje-potem-se-s-ferrarijem-zmaguje-v-monzi/499012

(?apljina mi asociira na kolega Bosanca in njegov pogosti rek; jebo je? ?aplju, da joj suze kaplju).  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V 90-ih je bil Ferrari z V12 idealen za Monzo, napram V10 in V8, ki so ju imeli glavni konkurenti. Zavite steze pa so bile ?e takrat te?ava zanje. :zvizga:

(?e takrat sem navijal za Williams oz. McLaren, hehe)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Labi, tvoj adut, ki je svojemu rojaku signaliziral konec dirke, oba2 Ferrarista. Alezija se ?e spomnim s cifro 27 :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj vprasanje, koliko so ti "tujci" res tujci ...  :rolleyes:

Kaj ?e za vsem tem stoji JAN BEC (izmi?ljena oseba s strani Jankota na i?)?  :zvizga:

Jan Bec bi lahko bila okraj?ava JANEZ iz BE?A, matrwola!  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res je dobro odpeljal.... Vetel pa.... Pod vsakim nivojem... ?e bi bil v RB bi ?e zdavnaj letel (?e nebi bil njihov ljubljen?ek svoje ?ase)

Ob MAXu v ekipi, bi mu morala ?e bolj padla kot ob Rikjardu, dejansko bi se poba obesu pomoje.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tamali postaja velemojster, ?estitke!  :notworth:

(hecno videt, ko Merkl niti z DRS ne uspe pribli?ati rde?im, hehe).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fetl je pa mojster, klobuk dol, ker ne glede na stezo dela velike napake, da ne re?em, da je bedarijo naredil v Monzi ?e LANI in to v 1.krogu s HAM.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dr?im pesti za rde?o zmago....

Jebemu;?e 19letje odkar sem v ?ivo tukaj dozivel ?chumijevo zmago...

Ampak,se bojim , da bo vrstni red: Ham,bot , vet. Leclerc out...

Jaz pa Hillovo leta 93, edinkrat videl Senna v ?ivo, potem je bilo v manj kot letu vsega konec :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ce si pa ta vikend mislil da bo lepo.....mi smo ze skenslal Stelvio.... :(

Nisem bil tok prero?kih misli, da bi pred skoraj mesecem vedel kak?no bo ju3 vreme. Takrat sem namre? rezerviral piknik prostor za ?portne igre. :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni je hecen sestricnin primer, ki dela v Meckatorju kit trgovka in je nasla boljso zaposlitev, a je zdaj v strahu, da je sef ne bo spustil.

WTF, sem jo vprasal, ce je pismena in da nismo v dobi suznjelastnistva, da ce zna brati naj prebere pigodbi o zaposlitve innce dogovor ni mozen, bo pac oddelala predpisani odpovedni rok. Brez velike drame :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem samo enkrat enemu frendu posodil denar, pa je bilo ?isto zadosti, da me je izu?ilo...

Star pregovor pravi; ?e ?eli? izgubiti prijatelja, mu posodi denar.  :zvizga:

@Nejc, jaz grem velikokrat na zaupanje (precej dobro preberem ?loveka in njegove namere), ? su?e pa tudi ni pri hi?i, tako da se ne ?ivciram brez potrebe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mas popolnoma prav. Se pa tudi pri nas pomoje menja mentaliteta da moras biti v isti sluzbi po 15let+, da je nekej narobe ce mal vec sluzb zamenjas

To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.