V petek sem sel do nemsko-avstrijske meje (Piding) in sem doma resetiral povprecno oorabo... In sem imel po povratku narejenih dobrih 500km porabo 5,3 l/100km... in povprecno hitrost 96 km/h (vozil vec ali manj po omejitvah)...
Sedaj mi je jasno, kako Labiju uspe imeti tako nizko porabo... Ker ima veliko relacijskih vozenj... Jaz pa zadnje cajte vec ali manj "ku?a-poso" in potem KR-LJ in cjazenje od semaforja do semaforja po mestu... In je potem oovprecje okoli 7 l/100km...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
lp
Thomas
Tudi drugje se najdejo "Baby Viperji"
http://diply.com/article/weird/19-people-who-just-cant-be-bothered/4
lp
Thomas
lp
Thomas
lp
Thomas
Kako se toliko ljudi pelje v kombiju, mi tudi ni jasno
https://www.facebook.com/klepacingustincic/videos/980941995301048/
lp
Thomas
Neko? davno, ko sem ?e Cliota vla?il naokoli (in se kdaj pa kdaj tudi zapeljal z njim...), sem imel podobne te?ave. Najve?krat mu ne more? ni?, ker nima? nobenega dokaza, kdaj si avto pustil na servisu. ?e pelje? radio, ki je vreden mogo?e 150?, na servis, dobi? na papirju napisano, kaj in kdaj si pripeljal. In ko ga gre? iskat, ta papir vrne? na servis. Za avto, ki je vreden 15.000?, ne dobi? nobenega dokumenta, da si ga pustil tam. On ga lahko celo proda kam v ?rno Goro in mu ne more? ni?...
Lahko pa mu lepo poravna? ra?un dosedanjega dela in avto odvle?e? drugam. Na svoje stro?ke, seveda...
Zato je pa bil moj naslednji avto Honda. Ker Clio ve? kot 8.000 km ni naredil brez servisa in je bil skoraj ve? ?asa parkiran na servisu kot pa pri meni na dvori??u...
Hmmm... jaz pri Majesu vedno dobim za podpisat prevzemni zapisnik ...
lp
Thomas
lp
Thomas
lp
Thomas
Kraja kolesa sredi Ljubljane pri belem dnevu ...
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/video-sredi-belega-dne-kradel-kolesa-v-centru-ljubljane.html
lp
Thomas
... in nokia i6310...to je bil telefon, ki ga ne bo ve? - osnovna funkcija jre bilo komuniciranje, sedaj mamo pa xxx naprav v eni
Pri Nokii 6310i je bila osnovna funkcija govorno telefoniranje in SMS sporocila pa doooolgoooo trajanje baterije... danasnje naprave pa omogocajo veliko vec nacinov komunikacije (poleg vsega ostalega) ... zal pa na racun tega (in velikih zaslonov) trpi standby baterije ...
lp
Thomas
a sta vidva dejansko pogledala zadnjo sliko... take udarne jame jaz pri nas ?e nisem do?ivel na asfaltirani cesti. Pri nas je tako, da ?e zjebe? gumo ali feltno na taki zadevi se pokli?e policijo in stro?ke poravna vzdr?evalec.
?e je cesta poflikana pa? trese in to je od vodic do meng?a samo ?e zdale? ni taka kriza kot to na sliki.
Tudi take jame sem ze videl... kot sem napisal... jih je malo morje spomladi... po kaksni zmrzali ali obdobju z malo vec snega... Glede policije in stroskov popravila... Je drugje dejsnako veliko lazje ... Pri nas je sicer teoreticno mozno... Samo moras kaj fajn tezit, da dobis kaj v spodobnem casu in brez sodisca ... V UK je znanec zapeljal v eno luknjo na cesti... In se mu je v prtljazniku prevrnila kanta z barvo in mu je zalilo cel poden po celem avtu... Pa je zavarovalnica placala tudi ciscenje avtomobila in menjavo talnih oblog, ki so bile prepojene... Res pa je tudi to, da je pri nas zavarovanje se dokaj poceni...
lp
Thomas
no ja ampak takih udarnih lukenj pa tud pri nas nisem videl pa sem skos na cesti tud v najbolj oddaljenih vukojebinah...
Potem se nisi nikoli spomladi vozil po kaksnih niti ne tako oodaljenih vukojebinah? Recimo iz Vodic proti Mengsu mimo Lidlovih skladisc... Ce po tem, kako je tam flikana cesta, kjer skoraj ne najdes par metrov celega asfalta, se da sklepati, da je spomladi tam "samajama"
... Vsak dan se vozim iz Gorican cez Ladjo in Senico.... Tam mimo tovarne Goricane ko moras dvakrat preckat zelezniske tire, se verjetno zbudi celo mrlic v avtomobilu pogrebnega zavoda
... Pa recimo cesta iz Gorican, preko Sore, Drage, Gostec,... Do Pustala je tudi spomladi obupna... Saj potem nekako poflikajo vse skupaj... Ampak je to se vedno dalec od tega, da bi bilo podobno cesti
...
lp
Thomas
Napisano
https://www.facebook...53101824506905/
lp
Thomas
Povezava za deljenje
Deli na druge strani