Dans sem do?ivu (pre?ivu) pravo avtocestno psihiatri?no bolnico.
Se peljem popoldan preko CP Log pri Vrhniki in se peljemo lepo v koloni, vzporedno z nami na desnem pasu pa tovornjak-priklopnik. Ta tovornjak se je kar v trenutku odlo?il se vklju?it na desni vozni pas in voznik pred menoj pri?ne zavirat na polno (kako da nista tr?ila, mene ne vpra?at), no ampak ker sem sam opazil, da je zadeva neizbe?na in bom butnil vanj, prehitevalni pas pa je ?e zafilan (vozilo vzporedno z mano), poskusim zavirat, ampak je imel tisti spredaj veliko novej?e vozilo kot moja Clio-Katrca. Pa sem pri?el manevrirat z ro?no in izvedu totalno pirueto. Ne vem kako sem vse zgre?il, vklju?no z odbojnima ograjama. Se zaustavim, obrnjen v obratni smeri vo?nje. To mi je bila v trenutni situaciji edina re?itev, brez ?rtev in skrivljene plo?evine.
Se pa vpra?am; KAJ HUDI?A JE PO?EL TOVORNJAKAR MED TEM VKLJU?EVANJEM? Ker v nadaljevanju je stiskal ta svoj kamion cca. 120kmh in ko sem se mu pribli?al sem mu par zadev ...................................................
Sicer mi ni cisto jasno, kaj se je sploh dogajalo (tovornjka na desnem pasu, ti na desnem pasu, tovornjak se je odlocil, da vkljucit na desni pas... koliko pa je desnih pasov? ) ... in pri kaksni hitrosti, da je tebe tako zasukalo... vem pa, da je omejitev skozi CP Log 60 km/h ... Torej ali imas totalno zlizane gume, zjebane amortizerje... ali pa je cel kup nakljucji na kupu ... Pazi nase in na druge ...
Zdejle sme pa genij zaklenu telefon. Gladko pozabil PIN kodo, telefon se spraznil zdaj pa bedak narobe vpisal pin. Nimam pojma kje imam PUK kodo.
Pri katerem operaterju si? Predplacniska ali narocniska kartica? PUK kodo lahko ponavadi vidis na servsinih straneh... Recimo Si.mobil ima naslov moj.simobil.si, Telekom ima moj.telekom.si ... Moras pa se prej prijaviti, kar zna biti problem, ce je treba potrditi nov racun preko SMSa ali kode, ki jo prejmes...
Ce ne drugace, bos resil z obiskom ali klicem operaterja...
Ta bi bla tudi za temo o smehu. Zajle v novicah bral, da naj bi razmi?ljali o ?iritvi avtoceste med Brezovico in Vrhniko. Zdaj ko so ve? kot leto postavlajli neko orenk protihrupno ograjo... tipi?no. Ni? se ne nardi, ne da se premisli dva koraka naprej.
Pred kratkim sem nekje bral o tem, kjer je nek prometni minister ali nedko z DARSa (ali pac kdorkoli ze) dejal, da o siritvi na dodaten ne razmisljajo... da pa razmisljajo, da bi v casu prometnih konic odstavni pas spremenili v tretji vozni pas ... pac po poptrebi bi s signalizacijo uredili promet na tak nacin... nekako tko kot je ze v Nemciji pa mogoce se kje...
JureS, ostali del do Kopra je meni stara ful okej, razen med Brezovico in Vrhniko, tam je pa obilo radarjev in pa folk ne zna vozit ter se vle?eeee tista pot do Vrhnke.
"Tata, ja se vra?am ku?i da organizujem svoje ven?anje, tako da spremi svoju ?tednu knji?icu. Ho?u da te obradujem, zaljubljena sam u de?ka koji je trenutno daleko od mene. Ja sam u Kaliforniji, a on ?ivi u Njujorku. Upoznali smo se preko dejting sajta, zna?, to je sajt preko kojeg tra?i? svoju srodnu du?u. Sprijateljili smo se na Fejsbuku, vodimo duge razgovore preko Whatsappa, proslavili smo dva meseca veze preko Vajbera a on me je na kraju zaprosio preko Skajpa. Tata, potreban mi je tvoj blagoslov, iskrene ?elje i ?estitke, kao i veliko ven?anje."
Otac:
"Stvarno!!! Ba? mi je drago. Onda mo?ete da se ven?ate na Tviteru, zabavljate na Tangu, kupite svoju decu preko Amazona i da ih pla?ate putem Pejpala. A ako se desi da se posva?a? sa budu?im mu?em, i odlu?i? da se razvede?, prodaj ga preko Ibeja."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer je res kakovost fotke zelo slaba ...
Sem nekako spackal na brzino tole:
Sedaj pa napisi, kaj in kako naj se "popravi"
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani