Uf. Z avtom sem dohitel eno kolesarko na specialki. Du?a mi ni pustila, da jo prehitim.... U kaka ritka... U kaka ritkica...
Problem je ko se s kolesom res na fertig matra?, pa te prehiti star dizela?, ki te zakadi k zmaja in potem bo nekdo rekel, da je kolesarjenje zdravo. Ali pa na makadamu zapra?i s preveliko hitrostjo in posledi?no po?re? ves prah s tiste ceste, diha? pa ravno takrat na ?krge.
Imam vpra?anje glede manj?e te?ave ostarelega MTB-ja
Ko pedaliram (zlasti v breg), je tako da na desni pedalki ene par obratov kot da se nabira neko trenje (ob?utek kot bi bila zvita os, ker gre ?edalje te?je) in potem po?i v tem pedalu. V?asih po treh obratih desnega pedala, v?asih po 10-ih, ni prav nekega pravila.
Kaj je v tem rpimeru te?ava in kaj bi bilo za zamenjat, mogo?e le naoljit?
Lahko bi se 1x tam sre?ali ob taveliki in ure?emo 60cm, ker na Powzeli sta 2 na?a Mazda?a (Schurda in Deeyan), pa verjetno je ?e kdo tam v bli?ini, da se sre?amo v Okonini.
P.S. za tiste pico-neljubce, imajo odli?ne kalamare in pa pleskavico s pomfrijem in prilogo (?efe je mesar in lahko uporabite ta podatek za referenco).
Svi??aki so zame prelepi, pa potem obvezno ?e skok na Veliki Sne?nik, enega mojih najljub?ih gri?ev.
@Bini, v?eraj sem v ?etari dopolnil 10, torej naslednja bo .... (mi je pa hecna cena za pico Flosarsko 32cm in Pepsi, v akciji, skupaj sem dal 6?), noro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A je Z4?
Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani