Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Lep?a si brez o?al."

- "Tudi ti si meni lep?i, kadar sem brez o?al..."

Ali pa tista varianta;

Lepa od dalec, od blizu pa dalec od lepega. :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh no, ne more? tako, saj ni ?enska. Kaj pa ?ustvena navezanost na stroj? 

Kurckej od na?tetega, zato si tudi kupujem zadeve v nizkem budgetu, ker se hitro naveli?am in da ki?ta ni problemati?na :)

Danes pa totalno neprespan na delovnem mestu (recimo, da sva igrala no?ni "?ah" s slab?o polovico, hehe). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej...Zmaj to je zato ker ga nisi dolgo ?asa menjal gume..he he bo treba ve?krat..letne dol pol pa zimske gor in obratno...lp

V roku par mescev gre verjetno od hise (ko preneha sezona stresnega okna, hehe)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez duet rusi vse pred seboj, ce bi imeli se enga 16-letnika, bi bil garant ta glavne v Moto3. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po daljsem casu manjsa tezava s 318i, ko sem se fajn namatral za dobit dol kolo in potem gor rezervnega.

Sicer pa super, da pri 345000km ne golta olja ali hladilne tekocine. Avtoplin morda blagodejno vpliva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je bil prakti?no neviden v ozadju in naredil par neumnosti, ki so mu dodale precej zaostanka na stezi (npr. menjava nosu dirkalnika zaradi skakanja ?ez robnike).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Organizacija ?portnega piknika mi je v celoti uspela in imelo smo se fantasti?no, vreme pa je tudi sodelovalo. Idrijska Bela je CARSKA!  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Statistika zmagovalcev dirk za VN Avstrije pove, da kdor jo zmaga nikoli ni prvak tisto sezono oz. druga?e povedano; kadar jo je LH dobil, ni bil prvak ter obratno. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pomoje se mi doslej ?e ni zgodilo, da bi osvojil 2-tiso?aka in me drug ali tretji dan noge ne bi spominjale nanj. Tokrat je tako in sem prav zadovoljen, v roku treh tednov je namre? na urniku Veliki Klek, najvi?ji vrh severne sosede s svojimi 3798m nad morjem. :jupiii:

Danes ?e 5ek in ?e res komaj ?akam ju3 ?portni piknik, ki ga organiziram. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobro razteguje moje potrpljenje mojster klepar, ki mi mora nekaj po?timat Z-ja. Pomoje bo zadeva glih pozimi naredila kak?no u?iva?ko vo?njo zgoraj brez.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Tole je pa lepo za videt... nisem vedel, da vozim premijski avto - se kr mal ?efa po?utim, kot bi rekel Zmaj.

https://www.zurnal24.si/avto/kateri-rabljen-in-zanesljiv-premijski-avto-kupiti-in-ne-placati-prevec-audi-bmw-skoda-toyota-mazda-mercedes-volvo-329832

Jaz sem le plagiator, ker prvi je izrekel te besede LOJZ, na? cvi?ek mojster. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.