Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ja, in sicer ni Gospodar prstanov oz. Podloskar oz. Paraolimpijec kot jih klicejo tiste iz VAG-a :)

Neka kista iz zacetka tisocletja, ko se ni bilo EKO bedarij, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes kupil svoj naslednji Wagen, pod zaporedno st. 17

6 valjev, ni dizel, niti turbodizel, klasik NA in lepo hrumi ter pospesuje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?rnega

A je Z4? :zvizga:

Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo). :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uf. Z avtom sem dohitel eno kolesarko na specialki. Du?a mi ni pustila, da jo prehitim.... U kaka ritka... U kaka ritkica...

Problem je ko se s kolesom res na fertig matra?, pa te prehiti star dizela?, ki te zakadi k zmaja in potem bo nekdo rekel, da je kolesarjenje zdravo. Ali pa na makadamu zapra?i s preveliko hitrostjo in posledi?no po?re? ves prah s tiste ceste, diha? pa ravno takrat na ?krge.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ZMAJ upam, da dejansko ne milsi? da testiranja kaj pomenijo. Sej si videl lani.

So nek pokazatelj, ne pa dokon?no merodajen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam vpra?anje glede manj?e te?ave ostarelega MTB-ja :)

Ko pedaliram (zlasti v breg), je tako da na desni pedalki ene par obratov kot da se nabira neko trenje (ob?utek kot bi bila zvita os, ker gre ?edalje te?je) in potem po?i v tem pedalu. V?asih po treh obratih desnega pedala, v?asih po 10-ih, ni prav nekega pravila.

Kaj je v tem rpimeru te?ava in kaj bi bilo za zamenjat, mogo?e le naoljit?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je pa ?e skor tolk pocen kot v Mercatorju. Dobra cena res, a pa sama pica je tud dobra al jo re?uje samo nizka cena?

Ena najbolj?ih (itaki kru?na pe?), ponavadi tam jem ?reme?ki vrh, ki je pa extra (mora? probat);

https://www.picerija-cetara.si/

P.S. za tiste pico-neljubce, imajo odli?ne kalamare in pa pleskavico s pomfrijem in prilogo (?efe je mesar in lahko uporabite ta podatek za referenco).  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svi??aki so zame prelepi, pa potem obvezno ?e skok na Veliki Sne?nik, enega mojih najljub?ih gri?ev.  :wub:

@Bini, v?eraj sem v ?etari dopolnil 10, torej naslednja bo ....  :zvizga:  (mi je pa hecna cena za pico Flosarsko 32cm in Pepsi, v akciji, skupaj sem dal 6?), noro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.