Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti.
Zdej imam za 15 kkm mir.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Ja ?aki mal... kaj pa jez vem o ?em razmi?lja?, ko skos neke ?ifre ven me?e?. Ker ?e bi rekla, da ho?e?, da bo ?rn te tud ne bi vpra?al a bo ?rn?ek ampak bi te vpra?l, ?e ho?e? havymetal darkerja.
Si mislil te?kokovinskega tema?ne?a.?
Sam jst bi najraj nove winse nalo?u ker na teh je ?e preve? golazni in trojancev in usega skp
Tko da bomo pa? nove nalo?il k ?e majo SP2, CD-je mam za ra?unalnik, gonilnike tud, pa brt mi po posodu prenosni disk za koperanje podatkov. Cajt mam zdj skoz ker ?e ne delam, tko da bi prosu nekoga da mi pomaga usposobt to zadevo, lahko zjutraj, popoldne, zve?er, pono?...useen mi je. Pa ?e lahko s sabo windowse prnese, jst jih nimam
Pokli? uklopkota !!!!!!!
Po vsem adrenalinskem dogajanju smo se mirno namestili v nekei underground pizzeriji in tam se nafutrali tko kot se zagre...in ?e to tistga k ni blo je zamudu 1x ponutbo-tazajeban gorenc je pla?u ve?irjo
Svaka ?ast in ?e 1x hvala za dru?bo.
Pa ne okol govort, drugi? bodo vsi uletel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes zaverglam in naredim par krogov z obema.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani