Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Vremenski prese?ki na fertig, kot da sta se zdru?ila april in november ter se naselila v mesec MAJ. Fantazija.  :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

?e pomnite tovari?i; ko sta si v za?etku 90-ih Toyota in Mazda iz leta v leto izmenjevali ?ezlo najzanesljivej?e znamke? Takrat sem se tudi zaljubil v ti 2 znamki (Celica T18 in 323F).  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

Sem ?e imel avto z zavesicami ker jih je potreboval pod nujno sicer bi ostal brez barve. Na ?alost pa tisti avto ni imel pozla?enih blatnikov in pragov, pa bi jih rabil. Ugani o katerem avtu govorim.

Japonska, 5 crk v imenu, ni honda in tudi jaz s podobno izkusnjo na prednjih blatnikih s 6ko GG :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit, pravzaprav njo, ker sem zelo ponosen na h?i, da ?e ni dobila niti ene trojke v ?oli, pa ni neka knjigo?erka (in ne, to ne pomeni 1 in 2, pa zato brez 3 v redovalnici).  :wub:  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sezona je ?e dolga in v vsakem primeru bo razlika v to?kah ?e nekaj ?asa tako majhna med njima,da ni razloga , da bi se Lewisu za?elo kaj drasti?no podirati...

Lojze se je raje ?e danes predramil in odpeljal odli?no dirko. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e Bottas tudi danes premaga Hamiltona, se le-temu znajo zadeve pri?et podirat in kot so napovedal nekateri novinarji, bi potem Bottas postal Nico Rosberg verzija 2.0  :P

Sicer pa bom zadovoljen, ?e bosta oba2 pred Ferrarijema.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

In glede na to, da imajo 4 finaliste, bo naslednje leto v LP ?li direktno 6 klubov. Torej tudi Arsenal in ManU...

na rtvslo.si sem pravkar prebral, da ?e zmaga v finalu Arsenal, potem jih bo drugo leto 5, v primeru ?elzija pa le 4, v nobenem primeru ne bo 6 Angle?ev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?ivam 5kov delovnik z najljub?o pija?o na mizi; Booster :)

?e ?e tega ne smem s fotke 2 (letali??u MUC, Airbrau,temno p?eni?no - Weissbier). :)

post-185-0-30937800-1557471026_thumb.jpg

post-185-0-99199100-1557471045_thumb.jpg

post-185-0-50609600-1557471063_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

A Daskan se pa ni ni? oglasil... upam, da si ni kaj naredil, ker te dni je res te?ko biti navija? Barce.

Tudi vsi moji frendi so povsem tiho, pa so zelo fajn podjebavali, ko so ravno proti Ajaxu izpadli najprej moji RM in potem ?e Kristinca Torinca. :)

(Tabora mojih frendov sta nekako pol-pol razdeljena med RM in BC). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

In jim bom tudi privo??il, ?e jim uspe, ker lani so se mi kar zasmilili v finalu, ?eprav so igrali proti RM, ki je bil moj najljub?i klub. :)

Sem pa upal za leto?nje finale, da bo noter tudi Ajax, pa ?al niso uspeli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Barcelona, verzija 4.0, 2.del :)

Va?a napoved: KDO BO ZMAGOVALEC LIGE PRVAKOV 2019? :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Poznam ta ob?utek,ko sem v eni no?i naredil relacijo lj-celje-innbruck (?ez Italijo)-lj. Avto? Nissan Pathfinder letnik 05 (i guess) brez tempomata.

Naslednji? bom ?el na to pot z Z4, bo verjetno lep?e, spu??ena streha in za 2 ali 3 dni, ne pa tole na hop-cup in danes ?e nazaj delovno v pisarni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Nekaj me zanima: ?e se ti zgodi, da ti podtaknejo ponarejen bankovec in to prijavi? policiji, kaj potem ostane? brez njega? Ker v tem primeru je bolj?e, da ga podtakne? naprej...

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/udarili-goljufi-v-obtoku-ponaredki-bodite-previdni-178977

Ker spodaj pi?e samo, da ?e se bo ob analizi denarja izkazalo, da je bil bankovec pristen, bo lastnik bankovca prejel vrnjeno njegovo protivrednost. Kaj pa ?e se izka?e, da ni?

Eventuelno ?e sledi kak?no faking dokazovanje, da si bil ti ?rtev in ne pobudnik finan?ne prevare, skratka mora bit res lu?tno vse skupaj. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Amater :)

Teko?ih 1000km in po Autobahnih ne bi bilo nevemkaj, ampak je bilo kar precej zastojev, pa itak je DE eno samo veliko gradbi??e, tako a kurckej od u?ivancije, razen ko sem karavana pognal do max. kar zmore (to pa je realnih glih malenkost preko 200kmh). :lol: ampak vsaj legalno pritiskanje. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Izmu?en k zmaj od u?eri, ker je bilo 1007km v enem dnevu kar konkreten zalogaj. Ampak razpolo?enje pa fantasti?no, le kavomat danes rahlo trpi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.