Zakaj pa bi te tak kvaliteten fotoaparat pustil kar tako na cedilu?Sej se zna zgodit,ampak bolj redko.
Na cedilu te pusti samo ?e je kdo z njim prej igra in ti premakne nastavitve, katere si sam prilagodim za razli?ne na?ine in pogoje. Samo ni panike se malo pozabavam in sem spet in.
Sam apart je ok, samo pod pogojem da ima? dobre in kvalitetne objektive, ker brez njih si mrzel.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Pri CBR 600F ( letniik 95, 220 kg in 100 KM), se je poraba gibala od 4,5 do 6 litrov, to je taka normalna povpre?na vo?nja, nekaj sam nekaj pa 2 komada gor.
Max pa je bil 7,5 litra ko sem z sre?anja v velenju(pr AS Skoren?ek) letel nazaj na mejni prehod Dragonja, takrat se mi je pa res mudilo in sem bil povsod PREHITER, povpre?je je bilo 150+ km/h, obrati pa niso padli pod 10000 rpm.
Tako sem imal do sedaj, nova zadeva pa naj bi porabila cca 0,5 lira ve?, bom vidu kaj bo.
Boss ma? prav, samo razmerje ni 2kg:1KM ampak je bli?je 1,5kg:1KM vsaj pri meni, pri bratu je 1,05kg:1KM, nekateri imajo tudi manj.
Samo jaz osebno nimam motorja za v "nedeljo" (tako kot ga ima ve?ina), ampak se z njim furam v slu?bo in po opravkih, in povsod tam kjer se te?ko parkira avto, tako da ni to samo luxuz, dejansko je nadomestek avta ?ez poletje pod pogojem da je vreme.
Pa ?e posebej zate poraba je manj?a kot pri avtu, za cca 1/3.
Glede pametovanja pa mislim, da je med motorist ve? tak?nih ta "pametnih" za?en?i od mojega sodelavca, ki ga je na novoletni ?urki malo preve? srknil in razlagal vsem prisotnim, da so za 90% vseh nesre? motoristov krivi drugi, predvsem ?oferji avtov. In kot pravijo, da je v vinu resnica je to lep dokaz kako nekateri res razmi?ljajo tako in dokler bo razmi?ljanje tak?no bo tudi "death ratio" med motoristi tako visok.
In tale na posnetku bi bil ziher pokojni, ?e ne bi bilo ograje oziroma, ?e bi le ta bila brez spodnje letve.
Nobenga ?ulja, ker sam se niti pod razno ne vozim tako, samo kot povsod in pri vsem posplo?ujete.
100 normalnih motoristov + 1 divjak-norc = je vseh 101 motorist norc in divjak.
Za avtomobiliste to nikol nisem rekel je pa precej takih.
ps. Un se je itak stresu sam za to, da je posnetek ?el lahko na net in da je zanimiv.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani