Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ce si pa ta vikend mislil da bo lepo.....mi smo ze skenslal Stelvio.... :(

Nisem bil tok prero?kih misli, da bi pred skoraj mesecem vedel kak?no bo ju3 vreme. Takrat sem namre? rezerviral piknik prostor za ?portne igre. :pepsi:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni je hecen sestricnin primer, ki dela v Meckatorju kit trgovka in je nasla boljso zaposlitev, a je zdaj v strahu, da je sef ne bo spustil.

WTF, sem jo vprasal, ce je pismena in da nismo v dobi suznjelastnistva, da ce zna brati naj prebere pigodbi o zaposlitve innce dogovor ni mozen, bo pac oddelala predpisani odpovedni rok. Brez velike drame :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem samo enkrat enemu frendu posodil denar, pa je bilo ?isto zadosti, da me je izu?ilo...

Star pregovor pravi; ?e ?eli? izgubiti prijatelja, mu posodi denar.  :zvizga:

@Nejc, jaz grem velikokrat na zaupanje (precej dobro preberem ?loveka in njegove namere), ? su?e pa tudi ni pri hi?i, tako da se ne ?ivciram brez potrebe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mas popolnoma prav. Se pa tudi pri nas pomoje menja mentaliteta da moras biti v isti sluzbi po 15let+, da je nekej narobe ce mal vec sluzb zamenjas

To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fetla so tokrat takti?no za?u?tral in ?e Lekleru guzne Fi?ko, bo ponovno zmagovalec tvoj osovra?eni Lojz.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Preklopil na BOB in zdaj ne najdem njihove SIM kartice, Telekom SIM kartica pa je medtem ?e odklopljena, kot smo se dogovorili.

Ponosen na lastno nesposobnost! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.