Kar pametujte. Nekateri se bolj pametno voozimo in bi ovinek prevozili z 5-6 prestavo cca 2000-3000 rpm in se nagnili do max 25 stopinj in bi ga zvozili brez problema, samo potem nebi bilo posnetka na netu.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Sem ?e kdaj omenil da AMD-jevi proci za prenosnike niso vredni popolnoma ni? pa ?e so ?e tako poceni, vsaj zame, za doma?e ki?te je OK. Zakaj ste si pa ?e sami odgovorili.
Sam prisegam na INTEL v prenosnikih, pa ?e ga ?e tako ne marate.
To so moje izku?nje in moje mnenje.
kako pa tale zadev?na deluje ? a ma touchscreen ? predvidevam da nima
a se ni pol te?ko prebijati po menijih ?
Po 2h dnevih se ga navadi? in je simpl, tako kot ima nokijin meni samo da ima microsoftove ikone. Hitrost in odzivnost menijev pa je taka kot pri novej?ih nokijah.
?e ma? mo?nost si ta telefon vzemi, jaz ga imam ?e ve? kot opl leta in dela kot urca, popolnoma nobenih te?av. Slika sicer samo z 1,3 Mpixlov, samo kdo pa kupuje telefon zato da potem te slike dal delat ali pa kaj drugega, z MMS-e pa je ve? kot dober.
Baterija, glede na to da imamo doma zelo slab signal, pa v povpre?ju do 30 do 45 minut na dan ga uporabljam, ?e vedno dr?i najmanj 4 dni, pri uporab BT-a ali WLAN-a ni kake razlike v trajanju baterije, mogo?e par ur.
V glavnem to je ?e moj drugi tak telefon ker se je prvi stre?al z robom 400 kg te?kega kosa ?eleza, ki je padel nanj z cca 10 cm, in je malo po?il, dela pa ?e vedno . Zakaj se,m kupil ?e enkrat istega, zato ker je optimalna izbira glede na to kaj mi ponija, za kaj ga rabim in koliko dam zanj.
?e te ?e kaj bolj detajlno zanima pa vpra?aj.
ps. Hp-jevi ra?unalniki so zakon ! ?e pa? grdo dela? z njim pa? slejkoprej vsak crkne, glede na to da se z njimi ukvarjam ?e 3 leta, sta mi do sedaj odpovedala samo 2 in ?e to v prvih minutah uporabe, je enemu crknil usmernik drugemu pa floppy. V povpre?ju pa skozi roke spustim 1-2 na teden, tako da je procent pokvarjivosti dejansko zelo majhen. Povrh vsega pa ni nikoli problem z drajverji, ker gre? na HP-jeveo ali pa Compaq-ovo stran vpi?e? ?tevilko modela in jih lepo dol potegne? in?talira? in si zmaga, nobebega iskanja cdjev in drajverjev po netu.
Verjetno ste ?e kej seznanjeni s tole akcijo, zato sm reku da bom pra?u, ker mi je ful ?udno da ti nekdo neki ho?e ?enkat, pa se bojim da je zadi k?n totalni nateg, al mogo?e ni! :ne vem:
Ti samo navali.
V tvojem primeru je tako, kakor dolgo nebo 64 bitnih iger bo tvoj procesor odli?no deloval v 32 bitnem na?inu, izkori??en pa nebo nikoli, pa naj bo v enem ali drugem sistemu.
Vuk je pribli?no vse povedal, lahko pa dodam ?e tole, da ko dohitim nekoga na cesti, vozim cca 100-110 km/h (Boss ti bo? vedel kako poteka cesta po na?i dolini), za?ne ta avtomatsko ti??at ali pa se postavi na sredino ceste-polavta na drugi vozni pas, sao da ga nebi prehitel. Pa dajte si dopovedat, da lahko z motorjem padem-o mimom preden po?miga? z o?esom, ?e seveda le ho?emo.
Ali pa se normalno peljem 100-110 km/h (omejitev 90 km/h) in me z avtom dohiti in vozi 1-3 metre za mano, kao a ti ta jajca na gredo ni? hitreje, potem se mu kulturno umaknem na desni rob on pa ?e skozi za mano, pa kaj qurac se pol guzi ?e za prehitet pa mu ni, pol pa vidi? idijote pa ?e blendajo. Samo ok to so modeli tamo do 30 let, starej?i se kukrtolk umaknejo na desni robi nin normalno peljejo naprej.
To se v avstriji ne dogaja, vsaj po mojih izku?njeh ne(nikol pa ne ve?), lahko mare in ostala banda pove kako smo se peljal na sre?anje v avstrijo in nazaj, takoj ko smo pre?kali mejo smo bili doma v texasu, pa ne mi ampak ostali udele?enci v prometu.
Samo zdej imam pa resni?no dost teh "pomagajmo ?ivalim", sem dobil ?e 6 emailov na to temo in to od samih takih ki jedo vse meso po vrsti in od ene osebe ki tudi ne je mesa.
Pa kaj ?e ga jem, vsakega od ne?esa pobere naj me, pred kratkim mi je umrl kolega star 41 let, ki ni jedel mesa od 18 leta naprej, pil je zmerno pa ?e tosamo ob raznih prilo?nostih, kadil pa ni. Vzrok pa je bil rak na ?revesju.
Tud meni se zdi da ?evapi, ra?nji?i in kurja bedrca niso iz zelenjave.
Raznorazne takele "akcije", me sploh ne ganejo, je pa res de mi vzreja ?ivali izklju?no zaradi krzna ni v?e?, ?e pa je to pa? "ostanek" potem pa ni problema.
Naprimer, goveje ali svinsko usnje imamo za usnjene kombinezone, ?kornje, rokavice,.. ,meso pa popapamo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar pametujte. Nekateri se bolj pametno voozimo in bi ovinek prevozili z 5-6 prestavo cca 2000-3000 rpm in se nagnili do max 25 stopinj in bi ga zvozili brez problema, samo potem nebi bilo posnetka na netu.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani