Danes so prisli majstri in ze petic reklamirajo kuhinjo glede ene in iste stvari. Vec, kot pol kuhinje mi bodo sedaj zamenjali... Istocasno je pa tudi mazdica ze tretjic na uradnemu servisu in neboste vrjeli zaradi ene in iste stvari. Sami "majstri".
Potem ima? kar na dveh podro?jih opravka s pravimi strokovnjaki.
P.S. upam, da ti na uradnem ne polomijo kak?nih plastik, kablov ne prekinejo in podobno.
... ali pa v ?vici pijan karambol narediti. Je kon?al kariero.
Nemcija oz. Bavarska prav tako, vem iz druge roke, ko je kolega Hrvat popil 5 piv in povzrocil z vozilom neko manjso materialno skodo. Odvzem vozniskega, poravnati vso skodo (je vzel kredit). Nakljucno ga bodo hodili testirati na alkohol (menda 4x v obdobju enega leta) in potem bo lahko verjetno pridobil vozniskega nazaj.
Aja, vmes je imel se posvet pri psihologu ter zagrozena tudi neka druzbeno-koristna dela.
Toliko je sam potarnal, v detajle raje nisem silil siromaka Gastarbeiterja.
Zato, ker je zakoreninjeno v dru?bi, da je 10km/h ?ez omejitev mnogo huj?i prekr?ek kot pa mrtvo pijan za volanom. Slovenija de?ela alkoholikov (?e najve? jih je v parlamentu, kjer odlo?ajo o kaznih).
Vse jasno, ampak ?e taki alkoholizirani projektili lahko vedno znova pridobijo vozni?ko, potem je ?loveka po?teno strah sploh biti udele?enec v prometu, zlasti kot pe?ec ali kolesar.
Mene pa zanima (?e morda kdo bolj detajlno pozna predmetni zakon), kako hudi?a je mo?no, da nekdo ki je ?e 3x (faking trikrat) izgubil vozni?ko dovoljenje, zaradi ALKOHOLA, pa ga bo ?el menda lahko ponovno delat? (ne bom poimensko, ker je ?lan tega foruma, da mu ne naredim prehude sramote, ampak nekateri ga dobro poznate tega mladeni?a).
Se pravi ali ni kak?ne klavzule, da npr. 2x (pazi DVAKRAT, ne da je "pomotoma" se zgodilo enkrat v ?ivljenju in so ga ravno ujeli), da tak?en ne bi smel ve? opravljati vozni?kega?
Jaz pa ?akam na dvig vrednosti nekaterih kriptovalut, do takrat pa smatram kot da jih niti nisem kupil in zame ne obstajajo. Brez stresa varianta razmi?ljanja.
Dejstvo je, da tak?en pi??anc sam nima kaj v prometu po?et (sklepam na podlagi svoje 9-letnice), to da nima ?elade je le ?e dodatna pizdarija. So?alje vsem ?alujo?im.
Parkiral na javnem parkiri??u in sem se nekoliko potrudu oz. stisnu k enmu parkiranmu avtu ter rahlo te?je izstopil, s tem pa naredil prostor ?e za enega, ki bo verjetno kasneje v nervozi iskal parkiri??e, pa mi bo zelo hvale?en za prijazno potezo.
Lahko bi pa komot postavil rt korete na sredino, kot to sicer po?nejo lastniki Mull Wagnov
Obeta se odli?en in dalj?i wikend, dajte se met fajn!
Temu se re?e po-smeh na ra?un drugega oz. tuje nesre?e. Tega jaz ne prakticiram, sploh pa v tem primeru najbr? ni nek bogatun, da bi razmetaval cekine in mu tale zadevca najbr? pomeni osnovno in edino prevozno sredstvo.
V Avstriji enako. S tem da ni tako, da ti trgajo od pla?e, ampak dobi? polo?nico (eno na leto). Prispevek si potem lahko uveljavi? kot stro?ek v dav?ni napovedi.
Vem od mojih kolegov, seveda pa za tiste, ki nismo pripadniki tovrstnih ustanov, seveda ni polo?nice.
?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zaenkrat zelo zanimiva dirka, pa ?e ni bilo varnostnega avtomobila na stezi
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani