Poleg tega imajo v precej primerih otroci, ki so zazeljeni (tudi v istospolnih zvezah) ponavadi veliko lepse zivljenje kot v marsikateri "naravni" druzini ... Sem mnenja, da naj bi se taksne in podobne zadeve resevale indivudalno... in ne z zakonom doloceno ...
Mene to ne moti... poznam pa nekaj ljudi, ki jih to zelo moti... ampak moti jih recimo to, ce vidijo dva moska v javnosti, ki se "kljunckata" ali drzita za roke... ne moti jih pa, ce to pocneta dve zenski (se nasprotno... to jim je celo vsec )... Pac "mati narava" se vcasih lahko tudi malo zmoti... In ce se gremo segmentiranje na taksne in drugacne... potem na nekatere tudi ni normalno, da je nekdo levicar... in ga silijo, da je desna "talepa" roka... in s tem, ko recimo otroka silijo, da pise z desno, naredijo lahko se vec skode ...
Tokrat sem pa jaz en mal enega ponocnjaka... Ceprav se ravno spravljam spat... ... Sem pa v Barceloni... Pred pol urce prisli iz vecerja in Erdingerja... Seda v flatu stisnil se enega tamalega Heinekena... Zdaj pa pocasi filat akumulatorje za jutri (ups... danes) ko bo kar naporen dan...
Aja, sicer pa moj nasvet, ?e imate kak?ne zamere med seboj jih lahko re?ite kakor mi2 z Dejanom Pavlovi?em, kjer je vmes posegla usoda (dejansko kar sadje v Eurospinu, hehe) in sva ?la na
Pomoje je "zamera" takrat na sele nastala... ker se je izvedelo nekaj ozadji... in nekateri pravijo, da o zadevah, ki so se zgodile, nimajo pojma... in se delajo butaste (ali pa tudi ne )... Vsaj zase lahko trdim, da je tako, da sem dobil popolnoma drugacno mnenje o nekaterih osebkih... in sem prisel do spoznanja, da nekateri ocitno nimajo problema s tem, da hinavsko nekoga gledajo v oci in se mu lazejo v faco ...
Pohvalno... voznik Audija, ki je celo uporabil zmigavec... Sicer je vseeno razbil avto, ker ni poleg zmigavca se preveril, ce lahko varno menja pas ...
Moja ?ena ima diplomo iz fizike. In ko je delala na neki univerzi, so ji del pla?e nakazovali v neke pokojninske stebre (pojma nimam po katerem zakonu). Ja in? Zdaj je ?e ve? kot tri leta brez slu?be. In ni? ne ka?e, da jo bo v kratkem lahko dobila. Leta pa te?ejo. In ko bo "zrela" za upokojitev, bo imela mogo?e 10 let delovne dobe. In kolik?na bo potem pokojnina? Taka kot moja pla?a: kot menstruacija - krvavo jo zaslu?im, dobim jo enkrat na mesec, traja pet, ?est dni, pol se pa lahko j***m...
Hmmm... za nas bo itak verjetno pokojninski zakelj prazen... in se bomo za vse to, kar nam je drzava pobrala od place, lahko pod nosom obrisali ...
Dans kupu enga Clia, na katerga mi je dal njegov lastnik - dr. Pelko kar 6mese?no garancijo, v soboto gre pa ?e LPG noter na SIGAS-u, pol pa bo tole totalni ?parovc in sem zra?unu, da me bo vsakodnevna vo?nja do Ljubljane in nazaj stala pri sedanjih cenah goriv cca. 2,5?, kar se mi zdi super.
Saj ce bi se vozil na bencin, bi bilo pa 5? ... in si mogoce ze izracunal, kolikokrat po 2,5? moras prisparat, da povrnes investicijo v plinsko napeljavo?
Bob = Si.mobil ... Tako, da ce ti je prej na Si.mobilu vse delovalo, ti mora tudi na bobu... Je pa bob "nizkocenovnik" in je logicno, da nima na izbiro vseh storitev... In storitev "zgreseni klici" je ena izmed teh zadev, ki jih bob nima.... Poleg tega, da recimo ne mores imeti trajnika... pa se kaj ni se naslo... Omrezje je pa isto... in po mojih izkusnjah je boljse kot Mobitelovo... Vsaj tam, kjer se jaz gibljem in kar jaz bolj uporabljam (3G, LTE,... prenos podatkov...).do pred kratkim sem imel kartice vseh operaterjev (razen T-2)... tako, da sem se lahko sam preprical o kakovosti ali nekakovosti omrezji...
Zakaj potem imamo v avtih komplet rezervnih ?arnic, ?e jih itak sami na cesti ne moremo menjati?
Predvsem zaradi zakonodaje... Jaz imam tudi v prtljazniku komplet navadnih zarnic... pa nobene luci ne morem sam zamenjat (vsaj tako pise v prirocniku)... Ksenonske ne smem sam menjat (itak je ni v kompletu zarnic ) ... Sam lahko zamenjam edino zarnice smernikov ali zarnice meglenk ...
Fiat Panda je dolg 3,5 metra, pa ima? pri ?arometih vsaj 12 cm prostora (na eni strani, na drugi pa skoraj 20cm).
Pri 5 metrov dolgi Mazdi pa 3,5 cm (na desni strani, na levi pa za dve dlaki ve?). Si pogleda?, kak?na je situacija, ko pa gre? z roko zraven, pa ne vidi? ni?esar. In pri -2?C tipaj, kaj je kje.
Roko imam pa razmesarjeno, kot bi se z volkovi klal.
Saj ta problem ni samo pri Mazdah... Sem zadnjic pri Mercedesu A160 menjal zarnico za kratke luci... Tam je sicer znotraj obloge blatnika ena loputa, ki se jo odstrani, da ni treba sneti cele plasticne obloge... Ampak vidis pa nic... in je treba delat vse bolj "na otip" ... Prostora je pa tudi tako malo da z roko komaj prides not... Edino pri zadnjih luceh je pa fino reseno... ker snames tapeto v prtljazniku in vzemaes ven celo letev z vsemi zarnicami (stop luci, zadnje, meglenka, rikverc,...)
A se ?e zdej nisi pomiril. Saj so odprli prehode..kaj zdaj? Jutri ?e bo ?tala, jih bodo pa najbr? spet zaprli, ker je bolj ali manj po celi dr?avi napovedano sranje.
Prehode menda niso odprli... le notranji promet so sprostili zaenkrat ...
EDIT:
Oz. kot kaze so delno sedaj tudi odprli promet na mejah... le se na mejnih prehodih z Madzarsko in Hrvasko jih ne spuscajo ...
Je pa problem ta, da se kamionarji sami ne izlocajo... zato je pac treba prisilno to narediti tam, kjer je najbolj enostavno. Shrek bi verjetno rad, da bi jih "lovili" po celi Sloveniji in izlocali le tam, kjer je res stanje na cesti tako, da bi lahko ovirali promet...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa ne, da je baterija potem ze prazna?
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani