A ti si raje v slu?bi ali frei? Meni je moja slu?ba ?isto fajn, bolj so problem nekateri osebki / sodelavci...
Pa? slu?ba je nujno zlo,da si lahko v prostem ?asu kaj privo??imo...
Zlepa ne bos videl, da bi negodoval glede zaposlitve, ko se to zgodi, menjam in to sem storil precej pogosto. Menjal tudi drzave, ne zgolj delodajalce, hehe
Neposredno po sluzbici skocil na Kokrsko sedlo in bil gor celo par min hitreje kot sem si zamislil. Forma je kar na nivoju, vsaj za grice (in nocne aktivnosti, hehe).
Glede nakupa kole??ka za mojega pi??an?ka, h?erko PORO?AM; sva v?eraj kupila 20-pal?nega na Bolhi in je bilo ?e ob nakupu jasno, da sva kupila premajhnega (vi?ine 130cm tamala), ampak raje vidiim da se z rahlo premajhnim suvereno in zadovoljno pelje (obenem se privadi na 6-prestav), kot da se mi parkrat po?teno prekucne s 24 in jo mine vsakr?no veselje. Pi??an?ka poznam in ko morala pade, je tak zmajski karakter, da je ne premakne? v prepri?anju.
Sem pa opazil, da ?e s tem 20 razvije konkretno hitrost, ko niti moj na fertig ?print ve? ne konkurira (pa sem bil med tahitrimi, ne med pol?i, npr. 7.5s na 60 in nekaj pod 12s na 100m, hehe).
Sicer verjetno zdaj pri 40-ih nisem hitrej?i kot v srednji, ampak vseeno kompliment za male noge na novem kole??ku.
Hamilton je bil prakti?no neviden v ozadju in naredil par neumnosti, ki so mu dodale precej zaostanka na stezi (npr. menjava nosu dirkalnika zaradi skakanja ?ez robnike).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zlepa ne bos videl, da bi negodoval glede zaposlitve, ko se to zgodi, menjam in to sem storil precej pogosto. Menjal tudi drzave, ne zgolj delodajalce, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani