Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A ti si raje v slu?bi ali frei? :) Meni je moja slu?ba ?isto fajn, bolj so problem nekateri osebki / sodelavci...

Pa? slu?ba je nujno zlo,da si lahko v prostem ?asu kaj privo??imo...

Zlepa ne bos videl, da bi negodoval glede zaposlitve, ko se to zgodi, menjam in to sem storil precej pogosto. Menjal tudi drzave, ne zgolj delodajalce, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nejc, ce te sluzba toliko psihira oz jo tezko odmislis/odklopis, potem razmisli o menjavi zaposlitve. :)

Bos manj razburjen in ne toliko pod stresom. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Neposredno po sluzbici skocil na Kokrsko sedlo in bil gor celo par min hitreje kot sem si zamislil. Forma je kar na nivoju, vsaj za grice (in nocne aktivnosti, hehe). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede nakupa kole??ka za mojega pi??an?ka, h?erko PORO?AM; sva v?eraj kupila 20-pal?nega na Bolhi in je bilo ?e ob nakupu jasno, da sva kupila premajhnega (vi?ine 130cm tamala), ampak raje vidiim da se z rahlo premajhnim suvereno in zadovoljno pelje (obenem se privadi na 6-prestav), kot da se mi parkrat po?teno prekucne s 24 in jo mine vsakr?no veselje. Pi??an?ka poznam in ko morala pade, je tak zmajski karakter, da je ne premakne? v prepri?anju.  :zvizga:

Sem pa opazil, da ?e s tem 20 razvije konkretno hitrost, ko niti moj na fertig ?print ve? ne konkurira (pa sem bil med tahitrimi, ne med pol?i, npr. 7.5s na 60 in nekaj pod 12s na 100m, hehe). 

Sicer verjetno zdaj pri 40-ih nisem hitrej?i kot v srednji, ampak vseeno kompliment za male noge na novem kole??ku.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Gotof je, Fetl namre?, ki za mo?tvenim kolegom ?edalje bolj zaostaja in ga najbr? to ?e konkretno psihira (k zmaja).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nejc, ti bi moral iimet enga tazga stroja kot je moj 2001 318 karavanka, ko se ne sekira? niti malo za ki?to, hehe

(h?erin podpis s klju?em na blatnik to potrjuje, na mojo pobudo, hohoho). :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Lep?a si brez o?al."

- "Tudi ti si meni lep?i, kadar sem brez o?al..."

Ali pa tista varianta;

Lepa od dalec, od blizu pa dalec od lepega. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh no, ne more? tako, saj ni ?enska. Kaj pa ?ustvena navezanost na stroj? 

Kurckej od na?tetega, zato si tudi kupujem zadeve v nizkem budgetu, ker se hitro naveli?am in da ki?ta ni problemati?na :)

Danes pa totalno neprespan na delovnem mestu (recimo, da sva igrala no?ni "?ah" s slab?o polovico, hehe). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej...Zmaj to je zato ker ga nisi dolgo ?asa menjal gume..he he bo treba ve?krat..letne dol pol pa zimske gor in obratno...lp

V roku par mescev gre verjetno od hise (ko preneha sezona stresnega okna, hehe)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez duet rusi vse pred seboj, ce bi imeli se enga 16-letnika, bi bil garant ta glavne v Moto3. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po daljsem casu manjsa tezava s 318i, ko sem se fajn namatral za dobit dol kolo in potem gor rezervnega.

Sicer pa super, da pri 345000km ne golta olja ali hladilne tekocine. Avtoplin morda blagodejno vpliva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je bil prakti?no neviden v ozadju in naredil par neumnosti, ki so mu dodale precej zaostanka na stezi (npr. menjava nosu dirkalnika zaradi skakanja ?ez robnike).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.