Mo? kon?a branje nove knjige z naslovom Lahko ste gospodar v svoji hi?i. Oddrvi v kuhinjo in stopi naravnost proti ?eni. Upre prst v njen obraz in ostro re?e: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hi?i in moja beseda je zakon! Zve?er mi bo? pripravila gurmansko ve?erjo in ko bom pojedel, mi bo? servirala sijajno sladico. Po ve?erji bova ?la v spalnico in se ljubila tako, kot jaz ho?em. Potem mi bo? pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi bo? hrbet in me obrisala, nato pa mi bo? prinesla pi?amo. Potem mi bo? zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in po?esal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla,da delavec pogrebnega zavoda?!
-------------------------------------------------
Mali vragec prileti v New York in re?e: "Jaz sem mali vragec, imam mali kufer?ek in pri?el sem krast."
Takoj na letali??u ga pristojni obrnejo in re?ejo: "Tu ne more? krasti, pojdi v Anglijo."
Poleti tja in spet ista zgodba: "Jaz sem mali vragec, imam mali kufer?ek in pri?el sem krast."
Organi ga takoj obrnejo in po?ljejo v Nem?ijo: "Pojdi tja pa tam kradi, tam se krade."
In poleti v Nem?ijo ... Prileti na letali??e in re?e: "Jaz sem mali vragec, imam mali kufer?ek in pri?el sem krast."
Tamkaj?nji ga takoj dajo v rikverc in re?ejo: "Obstaja ena dr?ava tam doli ni?je, Slovenija, tam se krade na veliko, nih?e ne odgovarja za ni? in ne gre v zapor. Tja pojdi."
Vragec res takoj poleti v Slovenijo, pristane na aerodrom na Brniku in re?e: "Jaz sem mali vragec, imam ... mali ... mali ... kje je moj kufer?ek, mater vam lopovsko ... !!!"
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Kaj delata policista v pudingu?"
lp
Thomas
Prvi dan ?ole nekje v Ljubljani, Slovenija, leta....
U?itelj preverja prisotnost u?encev:
"Mustafa al Eih Zeri?" - "Tukaj."
"Achmed El Kabul?" - "Tukaj."
"Fatima Bin Pardin? " - "Tukaj."
"Ali Abdul Olmi?" - "Tukaj."
"Mohammed Bin Kadir?" - "Tukaj."
"Al Jabla Zic?" - Ti?ina v razredu.
"Al Jabla Zic?" - Ti?ina se nadaljuje,
vsi se ozirajo po razredu.
U?itelj ponovi vpra?anje:"Al Jabla Zic?"
Deklica v drugi vrsti vstane in re?e:
"oprostite, u?itelj, mislim da sem to jaz,
bere se pa Alja Bla?i?"
lp
Thomas
Jaz sem tudi razmi?ljal o menjavi. In bolj ko sem gledal avte (se ve da rabljene) bolj me je minevala volja za kaj kupit.
Takoj bi vzel ta novo 6-ko karavan (rabljeno) samo so mnogo predrage. Mislim, da je problem v tem, ker jih je zelo malo prodanih in posledi?no jih ni tudi rabljenih dosti.Moja 6-ka jih ima sedaj 160 tiso? prevo?enih in jo bom pa? ?e malo zguslal.
Potem pa ?e po?akat, da jim pade konkretno cena.
Kaj to pomeni "mnogo predrage"? Veliko jih ni, ker je razmeroma nov model ... jaz imam eno izmed prvih in je januar 2013... torej dve leti... Za tako je tezko pricakovati, da jo bo kdoo prodaja za 13, 14 ali 15 jurjev ...
lp
Thomas
?e bolje bi bilo da razmisliko da naredijo novo cesto z rondojem za medno, samo teh 500m, ker kri?i??e za motel medno je smrtno nevaren
Za kaj takega bi po sedanjih izkusnjah najprej potreboval studijo... ki bi verjetno kostala par mio. ? ... poleg tega pa bi potrebovali vsaj ene 5 let casa
... Potem bi se itak se med sabo na smrt skregali, ker bi eni tiscali eno varianto, drugi drugo varianto... na koncu bi pa itak bila izbrana tretja varianta (ce bi sploh kaksna varianta prisla do realizacije ...
)
lp
Thomas
Kot kaze se nam v Mednem le obeta do poletja neka delna resitev problema z mostickom ... >> http://www.delo.si/novice/ljubljana/v-mednem-bodo-do-poletja-postavili-montazni-most.html
lp
Thomas
sem tudi jaz sedaj z novim probal - ?al se vse da, vse! bypass passcode-a by pass icloud locka...vse.
Ce imas aktivirano funkcijo "FInd my iPhone" ga menda zaenkrat ni junaka, ki bi na novo aktiviral iPhone brez da bi vedel e-mail in geslo, s katerim je bila funkcija aktivirana...
je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;(
?e celo na servisu ne morejo narediti s telefonom nicesar, ce prej ne deaktiviras te funkcije ...
lp
Thomas
BREZ PLESA
"Zakaj uradniki ne znajo plesati?"
"Ker ?e ne obstaja glasbena skupina, ki bi znala igrati tako po?asi."
URADNI?KA O?ALA
"Zakaj imajo uradniki o?ala?"
"Da se, pri tem ko zaspijo za mizo, ne pi?ijo s svin?nikom v oko."
RUBE?
Sodni rube?nik je pri?el h kmetu, da mu zarubi bika. Kmet ga je vpra?al:
"Ali lahko ?e enkrat nasko?i kravo, preden ga odpeljete?"
Rube?nik, dobra du?a, je to dovolil. Toda bik je odpovedal na celi fronti in ni? ni pomagalo, da bi nasko?il kravo.
"Tipi?no!" je ugotovil kmet, "?e eno celo uro ni v dr?avni slu?bi pa je ?e len in utrujen!"
NEMOGO?E
Uradnica je povedala ?efu, da je zanosila med slu?bo.
Ta je razmislil, nato pa dejal:
"To je nemogo?e!
- prvi?: Pri nas nih?e ni z ljubeznijo pri delu,
- drugi?: pri nas ?e nikoli ni nih?e ustvaril nekaj, kar je imelo glave in noge, in
- tretji?: pri nas ?e nikoli ni nih?e naredil ne?esa v devetih mesecih,
ampak je za to potreboval ve? ?asa!"
TRIATLON
"Ali ve? v katerih disciplinah tekmujejo uradniki v triatlonu?"
"Prepogniti, preluknjati in vlo?iti!"
BREZPOSELNI IN URADNIKI
"Kak?na je razlika med brezposelnimi in uradniki?"
"Brezposelni so neko? ?e delali."
SRE?ANJE
Uradnika se sre?ata na hodniku ministrstva. Pa eden vpra?a drugega:
"Kaj ti tudi ne more? spati?"
NADURE
Uradnik, ki je ve?ino svojega delovnega ?asa prespal v pisarni, se nenadoma zbudi, pogleda na uro in vzklikne:
"Oh, danes sem delal pa eno uro dalj, kot je potrebno!"
PRELO?EN
"Kako re?ejo, ko pokopljejo uradnika?"
"Samo prelo?ili so ga!"
DELITEV DELA
?efica glavne pisarne le?i v bolni?nici. Obi??e jo kolegica Hilda. Bolnica jo zaskrbljeno vpra?a:
"Je v slu?bi vse v redu?"
"Seveda! Tvoje delo smo si razdelile. Petra kuha kavo, Barbara ?trika pulover, ki si ga ti za?ela, Mojca re?uje kri?anke, jaz pa spim s ?efom."
lp
Thomas
Za tiste, ki radi gledajo v svet skozi kljucavnico ze mogoce... Meni osebno je sicer brskanje s telefonom OK... vendar ne kot primarni nacin branja... ampak samo takrat, ko nimam moznosti tega pcoeti na vecjem ekranu, s pravo tipkovnico in misko (OK... delno je OK tudi tablica, ki ima vecji ekran, se vedno pa je najbolj udobno to poceti na racunalniku pred 27" ekranom )...
lp
Thomas
Napisano
lp
Thomas
Povezava za deljenje
Deli na druge strani