hvalijo ga tudi ne cnet review...bom pa pocakal, ker se se ne mudi
Ni mi treba verjet, sam js sem 100 zadovoljen in preverno deluje skoz 2 ?elezobetonske plate, pri meni doma pa ?e po diagonali hi?e.Dela s prenosnikom interno pci-wlan kartico, dlan?nikom, telefonom.
Mam pa to?no tegale, ta je V2.Imam pa ga ?e 3 leta in tud 1X ni za?tekal ali pa padel dol, sam od sebe.Lahko pa vzame? V3.
Ne bom hvalu, sam za tak dnar se mi zdi da dobi? veliko.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Zmontiral vsaj 50 netgear-jev in VSI delja bp, ta ko vklopi? exetended range seka ?e do vseh sosedov.
Vsi netgearjevi (najraja imam WGT-624 V2 ali pa V3, ki ima lahko nalo?en spam filter in antivirusni program pa malvare protek?n) imajo pa vsi ?e zraven 4 lan porte.
Mam pa tud 2 planetova ki sta kot ruter brez lan portov. Pin tudi delata bp.
Bomo od zdej naprej ?imbol aktivni v tejle najini temi, u ostalih pa sam po potrebi!
Ne vem sicer za mnenje ve?ine, ampak Simon, teb pa svetujem da si najde? eno deklino, pa da te bo ona mal relaksirala, pa mogo?e ne bo? pol tok hitre jeze tle na forumu! :ne vem:
Ka pa ?e je z "levim" navojem ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Persen nebo pomagal pomagalo pa bo ?e vzame? ?karje in si odre?e? kabel od tikovnice.
PS. V tvoje dobre bi se naslednji? zadr?al, takih izjav, ?e pa ?e pa mi to u ?ivo povej.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani