Lahko bi se 1x tam sre?ali ob taveliki in ure?emo 60cm, ker na Powzeli sta 2 na?a Mazda?a (Schurda in Deeyan), pa verjetno je ?e kdo tam v bli?ini, da se sre?amo v Okonini.
P.S. za tiste pico-neljubce, imajo odli?ne kalamare in pa pleskavico s pomfrijem in prilogo (?efe je mesar in lahko uporabite ta podatek za referenco).
Svi??aki so zame prelepi, pa potem obvezno ?e skok na Veliki Sne?nik, enega mojih najljub?ih gri?ev.
@Bini, v?eraj sem v ?etari dopolnil 10, torej naslednja bo .... (mi je pa hecna cena za pico Flosarsko 32cm in Pepsi, v akciji, skupaj sem dal 6?), noro.
H?i zmagala v bitki talentov s svojim plesnim nastopom. Ponosen FOTR. Obenem sem jo uspel navdu?iti za planinske zadeve, ko so imeli zimovanje mladi planinci.
Zdele pa Z-ja rahlo pretegnil, uff ta R6 zvok me vedno znova o?ara, potegne pa tudi kot sam vrag, ?koda le da nima M na koncu imena.
V?eraj neka mladenka v mraku s Hondo Accord vozi vzvratno in mi najprej nacentrira direkt mojega touring, pa ji hupam in pravi ?as dojame ter popravi linijo. Pa je ne popravi dovolj in ga vseeno zadene nekam v zadnji odbija? (?e izza zadnje gume v glavnem), pa ji ponovno trobim, ona ?e 1x popravi linijo in se ritensko odpelje. Dokler sem jaz uspel obrnit, je ona ?e ODBRZELA s prizori??a. Fak, no saj sem pogledal je le praska, ampak ODNOS!!!
Eh, jaz sem ti pa ?e mislil ?estitat za izvedbo res dolge ture.
?e bi se moral ?e vra?ati (s trenutnim sede?em), bi verjetno iz ?martnega ob Dreti izbral prelaz Lipa, preko njega pri?el v ?pitali?, od tam le ?e vzpon na Kozjak in spuuust v dolino do Sutjeske. To bi ?e ?lo, samo potem bi hodil kot pokavsana goska ene par dni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je tale ?rno-bela v?e?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani