Temu se re?e po-smeh na ra?un drugega oz. tuje nesre?e. Tega jaz ne prakticiram, sploh pa v tem primeru najbr? ni nek bogatun, da bi razmetaval cekine in mu tale zadevca najbr? pomeni osnovno in edino prevozno sredstvo.
V Avstriji enako. S tem da ni tako, da ti trgajo od pla?e, ampak dobi? polo?nico (eno na leto). Prispevek si potem lahko uveljavi? kot stro?ek v dav?ni napovedi.
Vem od mojih kolegov, seveda pa za tiste, ki nismo pripadniki tovrstnih ustanov, seveda ni polo?nice.
?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.
Hm, a ni ?e vedno tako, da ?e si napaden, se mora? braniti z vsemi stedstvi, ki so pa? predpisana.Samo drugi problem nastane, ko nima kdo tega pravilno izvajati.
Do neke mere, potem prekora?en silobran pa je ?e te?ava.
Kot totalni ne-ljubitelj tarde?ih, pa mi je bilo v?eraj vseeno ?al propadle zaslu?ene zmage tamalega, ki moram re?t da mi je veliko bolj simpati?en kot Fetl.
Hamilton, ?e bo ?elel letos ponovno postat prvak, je v?eraj videl kateri je hitrej?i od konkurentov in na komu je prihodnost nasprotne ekipe.
P.S. je pa lepo videt, da so pustili 16 prehiteti 5, ker ?e ?elijo letos postati prvaki, bi jaz prej stavil na mladinca kot na Fetla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole je pa zadeva, kot bi jo Nemci opisali "Megascheisse"
https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prometna-nesreca-na-dolenjski-avtocesti-ena-oseba-lazje-poskodovana.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani