Zaradi Labijevih te?av, se zna narest, da gremo sami, tako ?e kdo ho?e, se lahko ?e pridru?i.
Z davidom sva na hitro zra?unala, da bi pri?lo vse skupaj cca 100? (benz+cestnine, pa? ni diesel power )na osebo, pod pogojem da gremo 4-je.
Lahko pa gremo ?e v petek zve?er in tam 1X prespimo in si pogledamo sejem v popolnosti, ker po mojih izku?njah je sejem tuma? za en dan, se pa vsekakor veliko vidi, pod pogojem da si nredimo malo na?rta, kaj nas zelo zanima in kaj malo manj.
Za prevoz sel lahko zmenim z Suckerjem, ?e nas potegne tja pa nazaj.
V glavnem, ?e greva samo js in David ---- Vseeno greva, ker ima? kaj videti in do?iveti.
?e pa bo ve? kandidatv, pa lahko dobim kombi za 90? dan+nafta+cestnine, je pa fora ve? nas bo cnej bo.
Samo zment se jetreba do ?etrtka, da pol organiziram naprej.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Pomoje bi bla tema zlo obiskana, pa velik novih prispevkov, sicer pa lahko kajlo razumemo v naj?ir?em pomenu te besede! Npr. u Celu je bla delna kajla od vremena v smislu mraza, pol ko mi je Mikser ?ru 11.1 je bla kajla od porabe korete, itd. skratka kajla je skorda univerzaln izraz, tko kot gorak!
Ti kr kajli, sam pazi da se ne zalajla? kam na cesti , ker pol nobenga gorkega ve? na forumu.
Majkemi !
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi mu samo vrnil.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani